Metallica
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Metallica
koker, za takie ciosy poniżej pasa spadłeś dla mnie do rangi Dzosefa 
- blackcocker
- -#Moderator

Baicik udany
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nic nas nie zatrzyma.
Duży Pit?
- blackcocker
- -#Moderator

Jak dla mnie, bardzo duży
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
Wow, faktycznie, znaczenie większy niż w 2019. Ciekawa oprawa i wybieg sporo większy niż na Word Wired Tour 
Pod linkiem, który wrzuciłem wyżej, można znaleźć fotkę setlisty. Niepotwierdzona.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
Nie widzę podstaw, żeby go nie był legitny papier
ORION na start??? WTF 
Ponoć zagrano "ten" bridge w Battery. Nie znalazłem video, więc bez potwierdzenia.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
Czekaj cierpliwie. Są tam "nasi" ludzie, to opowiedzą (opiszą). 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Był bridge, był Orion, był King Nothing i inne takie. Wracam do hotelu, potem więcej 
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Cos czuję, ze będzie dużo numerów w rotacji
Fsjnie, ze bridge wrócił, bo robi rozpierdol 
-
Deleted User 4876
Setlista wspaniała, Orion na start i człowiek roz..ny. scena hujowa, przerywniki nużące. Fajnie że w sobotę zupełnie inny zestaw. To powinny praktykować wszystkie kapele które mają minimum 10 plyt w dorobku IMO.
- blackcocker
- -#Moderator

Pospane to parę słów ode mnie. To była moja pierwsza "cała" Metallica - poprzednia to był Kraków jak byłem w pracy na służbie informacyjnej, to trochę koncertu widziałem, trochę nie. Hype był ogromny, no ale panowie dowieźli. W końcu 10 lat temu jako 14-latek marzyłem, żeby w ogóle być na koncercie tego zespołu, a nie myślałem nawet, że mogę mieć na wyciągnięcie ręki Hetfielda podczas koncertu otwierającego trasę!
Set rewelacyjny, niestety tuż przed gigiem jakiś czechosłowak pokazywał kumplowi leak setlisty i nie mogłem się oprzeć i przeczytałem, więc nie miałem niespodzianek w trakcie koncertu, ale to nie przeszkodziło, bo było fantastycznie, jeśli chodzi o dobór kawałków.
Wykonawczo, jak to Meta w XXI w. James świetna forma, Kirk dalej jest szkodnikiem, a Lars pływa z tempem strasznie.
Co do sceny mam mieszane uczucia. Przede wszystkim uważam, że jest za duża i panowie nie wykorzystują tej przestrzeni, było wiele momentów, gdzie stali w kupie i 3/4 tego ogromnego pierścienia było puste. Fajny motyw z perką Larsa pojawiającą się co 4 kawałki w innym miejscu, jak był u nas to idealnie przed nami i wtedy dość słabo słyszeliśmy resztę kapeli, dlatego fajnie, że w sumie udało się tak, że zagłuszył nam 3 nowe, a nie jakieś Battery, Kinga, albo RTLa
ogólnie trochę średnio z tą sceną, ale chyba za bardzo wjechał pomoc spieniężania pita, bo był według mnie kurewsko ogromny.
Podsumowując - wspaniały gig, czekam na jutro bardzo i już prowadzę roznowy z odpowiednimi służbami na temat kolejnego miasta, które zaliczymy na tej trasie. Wspaniale być na otwarciu tego tournee. TRASA TRWA!
Set rewelacyjny, niestety tuż przed gigiem jakiś czechosłowak pokazywał kumplowi leak setlisty i nie mogłem się oprzeć i przeczytałem, więc nie miałem niespodzianek w trakcie koncertu, ale to nie przeszkodziło, bo było fantastycznie, jeśli chodzi o dobór kawałków.
Wykonawczo, jak to Meta w XXI w. James świetna forma, Kirk dalej jest szkodnikiem, a Lars pływa z tempem strasznie.
Co do sceny mam mieszane uczucia. Przede wszystkim uważam, że jest za duża i panowie nie wykorzystują tej przestrzeni, było wiele momentów, gdzie stali w kupie i 3/4 tego ogromnego pierścienia było puste. Fajny motyw z perką Larsa pojawiającą się co 4 kawałki w innym miejscu, jak był u nas to idealnie przed nami i wtedy dość słabo słyszeliśmy resztę kapeli, dlatego fajnie, że w sumie udało się tak, że zagłuszył nam 3 nowe, a nie jakieś Battery, Kinga, albo RTLa
Podsumowując - wspaniały gig, czekam na jutro bardzo i już prowadzę roznowy z odpowiednimi służbami na temat kolejnego miasta, które zaliczymy na tej trasie. Wspaniale być na otwarciu tego tournee. TRASA TRWA!
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
Widać, że SP można sobie kupić, zdecydowanie za duży, jakoś nie ma to już takiego klimatu dla mnie.
Obejrzałem trochę wrzutek na jutubach i koncert naprawdę spoko, nowe kawałki chyba działają na żywo.
Nadal nie kumam otwierania instrumentalem, zamiast po prostu pocisnąć tytułowy z nowej płyty. Czyli co, w sobotę Ktulu?
Obejrzałem trochę wrzutek na jutubach i koncert naprawdę spoko, nowe kawałki chyba działają na żywo.
Nadal nie kumam otwierania instrumentalem, zamiast po prostu pocisnąć tytułowy z nowej płyty. Czyli co, w sobotę Ktulu?
- blackcocker
- -#Moderator

#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
Podwójna Warszawa na koniecblackcocker pisze: ↑pt kwie 28, 2023 9:19 am Podsumowując - wspaniały gig, czekam na jutro bardzo i już prowadzę roznowy z odpowiednimi służbami na temat kolejnego miasta, które zaliczymy na tej trasie. Wspaniale być na otwarciu tego tournee. TRASA TRWA!
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- blackcocker
- -#Moderator

To już do obgadania z służbami, które mogą być nie do przejścia, może pierwszy gig uda się u narzeczonej wyżebrać, ale drugi u żony... no nie wiempz pisze: ↑pt kwie 28, 2023 10:19 amPodwójna Warszawa na koniecblackcocker pisze: ↑pt kwie 28, 2023 9:19 am Podsumowując - wspaniały gig, czekam na jutro bardzo i już prowadzę roznowy z odpowiednimi służbami na temat kolejnego miasta, które zaliczymy na tej trasie. Wspaniale być na otwarciu tego tournee. TRASA TRWA!![]()
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.