Dlatego to wkleiłem
Judas Priest
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Judas Priest
Teraz juz w godnej jakosci - https://www.youtube.com/watch?v=G10vsUeCWbc
-
GuardianOfMetal
- -#Wrathchild

Tylko Defenders of the Faith i Painkiller. Za dużo mieli smętów i popikowania. To nie był wybitny zespół metalowy. W dodatku Halford nigdy nie czuł metalu na 100%.
Six six six, the number of the beast
Hell and fire was spawned to be released
29 kwietnia 1927 urodził się ON!
Hell and fire was spawned to be released
29 kwietnia 1927 urodził się ON!
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

A co sądzicie po latach o Nostradamusie? Ma ta płyta jakichś fanów na forum? 
-
Deleted User 8107
Miałem kolege fana The Offspring, uważał, ze to ich najlepsza płytaAdrian S.O.S. pisze: ↑pt lut 17, 2023 3:26 pm A co sądzicie po latach o Nostradamusie? Ma ta płyta jakichś fanów na forum?![]()
- Metalophil
- -#Moonchild

Posiadam, ale mimo kilku podejść ani razu nie zmęczyłem od początku do końca. Na pewno jest jeden dobry numer tzn. Future of Mankind, ale to tyle.Adrian S.O.S. pisze: ↑pt lut 17, 2023 3:26 pm A co sądzicie po latach o Nostradamusie? Ma ta płyta jakichś fanów na forum?![]()
Szkoda czasu.
Nie uważam że to aż tak zły album jak się mówi, ale niestety mocno przydługi, połowa kawałków niepotrzebna
Forum internetowe to poważna sprawa.
-
MaidenZary
- -#Prisoner

Moim zdaniem album udany. Zdecydowanie inny niż wszystkie, ale udany. Wolę zdecydowanie od wymuszonego Redeemera. Byłem na koncercie w 2011 r. bardzo mile zaskoczony tym, jak świetnie wypadły utwory z tego albumu na żywo. Słucham zawsze pod kątem wokalu Halforda, który moim zdaniem, wypadł świetnie. No i jest to ostatnie dzieło w prawdziwym klasycznym składzie.
Zgadzam się z krytykami, że szukając energetycznego i żywiołowego grania słuchacz będzie zawiedziony, ale ujrzeć klasyków HM w takim repertuarze - moim zdaniem ciekawe i warte uwagi. Nastrojowy album, nie na wszystkie okazje, nie na każde gusta.
Zgadzam się z krytykami, że szukając energetycznego i żywiołowego grania słuchacz będzie zawiedziony, ale ujrzeć klasyków HM w takim repertuarze - moim zdaniem ciekawe i warte uwagi. Nastrojowy album, nie na wszystkie okazje, nie na każde gusta.
Dawn of Creation + Prophecy chciałbym zobaczyć na żywo jako opener. Bardzo podobają mi się te kawałki. Dużą sympatią darzę również Alone i Revelations. Reszta mi jakoś nie zapadła szczególnie w pamięci, ale myślę, że kilka następnych podejść do albumu i wyłapałbym coś dobrego, co mi umykało do tej pory.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
Visions zdecydowanie najlepsze na płycie, Halford król tutaj
Forum internetowe to poważna sprawa.
Nic nie uważam albowiem choć przebrnąłem przez ten materiał kilka razy to NIC nie zostało mi w głowie. Dla mnie blisko samego dołu dyskografii JP.Adrian S.O.S. pisze: ↑pt lut 17, 2023 3:26 pm A co sądzicie po latach o Nostradamusie? Ma ta płyta jakichś fanów na forum?![]()
Potwierdzam zdanie przedmówców. Poza jednym singlowym numerem tam nie ma nic ciekawego.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Prophecy, Visions, Alone. Poza tym cienizna.
U judasów wciąż wiszą daty na trasę z emerytem :/
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
A w piątek pierwszy singiel nowego zespołu Richiego Faulknera, Elegant Weapons. Co ciekawe, sugerując się oznaczeniami pod postem, skład jest trochę inny od pierwotnie ogłoszonego - zamiast Scotta na garach Chris Williams z Accept, a na basie zamiast Rexa Browna Davey Rimmer z UH
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
ELEGANT WEAPONS lineup:
Ronnie Romero (Rainbow, MSG) - Vocals
Richie Faulkner (Judas Priest) - Guitars
Dave Rimmer (Uriah Heep) - Bass
Christopher Williams (Accept) - Drums
Horns For A Halo - Album Personnel:
Rex Brown (Pantera, Down) - Bass
Scott Travis (Judas Priest) - Drums
Nic mi ten pierwszy singiel nie urwał ...

Dave Rimmer (Uriah Heep) - Bass
Christopher Williams (Accept) - Drums
Horns For A Halo - Album Personnel:
Rex Brown (Pantera, Down) - Bass
Scott Travis (Judas Priest) - Drums
Nic mi ten pierwszy singiel nie urwał ...
Ciekawe czemu Scott nie będzie z nimi koncertował, przecież będzie miał wolne
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01