Przetrwają najsilniejsi (edycja II) - SAXON

Zbiór ankiet i Waszych opinii dotyczących innych zespołów.

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

pz
-#Administrator
-#Administrator

Re: Przetrwają najsilniejsi (edycja II) - SAXON

Post autor: pz »

Poszła częściowa ode mnie, więcej nie zdążę odświeżyć.

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Awatar użytkownika
Max323
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: Max323 »

Ja po odświeżaniu Saxona przez plebiscyt muszę zrobić sobie saxonowy detox.
A
B
C
D
E
Awatar użytkownika
octavian
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: octavian »

johnny_o pisze: pt mar 07, 2025 12:00 pm Ostatnie pół doby na listy, na razie łącznie z moją jest siedem.
bliżej wieczora wyśle liste bo jak na razie jestem w połowie
Awatar użytkownika
johnny_o
Ten, Który Czyta Wszystko

Post autor: johnny_o »

pz pisze: pt mar 07, 2025 12:32 pm Poszła częściowa ode mnie, więcej nie zdążę odświeżyć.
Nie dostałem.
Deleted User 6661

Post autor: Deleted User 6661 »

Do północy?
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

johnny_o pisze: pt mar 07, 2025 6:25 pm
pz pisze: pt mar 07, 2025 12:32 pm Poszła częściowa ode mnie, więcej nie zdążę odświeżyć.
Nie dostałem.

Puściłem jeszcze raz

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Awatar użytkownika
johnny_o

pz pisze: pt mar 07, 2025 8:05 pm
johnny_o pisze: pt mar 07, 2025 6:25 pm
Nie dostałem.

Puściłem jeszcze raz
Tym razem doszło.
Awatar użytkownika
johnny_o

mad pisze: pt mar 07, 2025 8:01 pmDo północy?
Tak, równiuteńko.
Awatar użytkownika
LukaSieka
-#The Man Who Would Be Spammer

Post autor: LukaSieka »

Ja chciałem podesłać listę, ale nie ma dzisiaj na to już szans... Ledwo wróciłem do domu, to muszę już za moment uciekać...
Dopiero sobotę mam wolną i byłaby okazja, żeby na spokojnie do tego usiąść. Tak na szybko ,na wariata to raczej robił listy nie będę.
So what if the master walked on the water. I don't see him trying to stop the slaughter.
Deleted User 6661

Post autor: Deleted User 6661 »

Poszło.
Awatar użytkownika
octavian
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: octavian »

Moją z braku czasu w środku tygodnia zrobiłem tylko do połowy. Wiec nie wiem czy jest sens żeby to wysyłać?
W razie czego dałoby radę podesłać jutro resztę?
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

LukaSieka pisze: pt mar 07, 2025 9:30 pm Ja chciałem podesłać listę, ale nie ma dzisiaj na to już szans... Ledwo wróciłem do domu, to muszę już za moment uciekać...
Dopiero sobotę mam wolną i byłaby okazja, żeby na spokojnie do tego usiąść. Tak na szybko ,na wariata to raczej robił listy nie będę.
Poczekajmy na listę Kolegi LukaSieka. Tyle mu zawdzięczamy z obsługą zabaw forumowych!
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Awatar użytkownika
johnny_o

Dobrze - termin już ostatecznie przedłużam do niedzieli do północy, zatem o dwie dodatkowe doby i mam nadzieję że tym razem wystarczy czasu dla wszystkich co by chcieli i byliby w stanie.
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

sprawiedliwy jak cadyk :)
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Awatar użytkownika
johnny_o

Wiadomo ;)
Awatar użytkownika
LukaSieka

Post autor: LukaSieka »

johnny_o pisze: sob mar 08, 2025 12:15 am Dobrze - termin już ostatecznie przedłużam do niedzieli do północy, zatem o dwie dodatkowe doby i mam nadzieję że tym razem wystarczy czasu dla wszystkich co by chcieli i byliby w stanie.
Wielki dzięki!
krusejder pisze: pt mar 07, 2025 11:54 pm Poczekajmy na listę Kolegi LukaSieka. Tyle mu zawdzięczamy z obsługą zabaw forumowych!
Dzięki za te słowa Obrazek
So what if the master walked on the water. I don't see him trying to stop the slaughter.
Awatar użytkownika
johnny_o

Wielkiemu Przedłużaczowi wypadało przedłużyć ;) Pewnie dostałem już wszystkie listy bo mam dwanaście plus moją, ale jeszcze w razie czego pół doby.
Awatar użytkownika
johnny_o

Doszły jeszcze cztery listy, w sumie więc jest ich aż siedemnaście - bardzo fajna liczba, dzięki wszystkim za wiadomości. Wyniki i początek drugiej części głosowania za równo trzy doby.
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

No to elegancko :)
Awatar użytkownika
johnny_o

Wyniki:

1. Strong Arm of the Law (4) – Dallas 1PM – 14, Heavy Metal Thunder – 13, Strong Arm of the Law – 12, To Hell and Back Again – 11, 20,000 Ft – 10, Hungry Years – 3, Taking Your Chances – 2, Sixth Form Girls – 1.
2. Denim and Leather (3) – Princess of the Night – 15, And the Bands Played On – 11, Denim and Leather – 10, Never Surrender – 6, Midnight Rider – 5, Fire in the Sky – 4.
3. Lionheart (3) – Lionheart – 12, To Live By the Sword – 12, Witchfinder General – 11, Beyond the Grave – 4, Man and Machine – 4, Searching For Atlantis – 3, Flying on the Edge - 3, English Man O’ War – 1, Justice – 1.
4. Wheels of Steel (3) – 747 (Strangers in the Night) – 16, Motorcycle Man – 8, Wheels of Steel – 6, Suzie Hold On – 5, See the Light Shining – 5, Machine Gun – 4, Stand Up and Be Counted – 3, Freeway Mad – 1, Street Fighting Gang – 1.
5. Unleash the Beast (3) – Unleash the Beast – 13, The Thin Red Line – 9, Circle of Light – 6, Ministry of Fools – 5, Cut Out the Disease – 5, The Preacher – 4, All Hell Breaking Loose – 3, Absent Friends – 2, Bloodletter – 2, Terminal Velocity – 1.
6. Sacrifice (3) – Sacrifice – 13, Stand Up and Fight – 10, Made in Belfast – 8, Guardians of the Tomb – 7, Warriors of the Road – 6, Night of the Wolf – 5, Wheels of Terror – 2.
7. Power & the Glory (3) – Power & the Glory – 14, The Eagle Has Landed – 14, Nightmare – 9, Warrior – 4, Midas Touch – 4, This Town Rocks – 3.
8. Killing Ground (3) – Killing Ground – 11, Dragon’s Lair – 9, Court of the Crimson King – 6, Deeds of Glory – 5, Rock Is Our Life – 5, Running For the Border – 4, Shadows on the Wall – 4, Coming Home – 2, Until Hell Freezes Over – 1, You Don’t Know What You’ve Got – 1.
9. Innocence Is No Excuse (3) – Broken Heroes – 15, Rock n' Roll Gypsy – 7, Call of the Wild – 7, Rockin’ Again – 6, Devil Rides Out – 5, Back on the Streets – 4, Raise Some Hell – 1, Everybody Up – 1.
10. Metalhead (2) – Conquistador – 12, Sea of Life – 8, Metalhead – 5, All Guns Blazing – 3, Are We Travellers In Time – 2, Song of Evil – 2.
11. Solid Ball of Rock (2) – Solid Ball of Rock – 7, Altar of the Gods – 7, I’m On Fire – 4, Baptism of Fire – 4, Requiem (We Will Remember) – 4, I Just Can’t Get Enough – 3, Lights in the Sky – 2.
12. Battering Ram (2) – Battering Ram – 11, The Devil’s Footprint – 8, Queen of Hearts – 5, Stand Your Ground – 3, Top of the World – 2, Kingdom of the Cross – 2, Destroyer – 1, Hard and Fast – 1.
13. Hell, Fire and Damnation (2) – Madame Guillotine – 13, Hell, Fire and Damnation – 7, 1066 – 6, There’s Something in Roswell – 3, Witches of Salem – 2, Fire and Steel – 1, Super Charger – 1.
14. Carpe Diem (2) – The Pilgrimage – 12, Carpe Diem (Seize the Day) – 8, Age of Steam – 7, Super Nova – 2, Remember the Fallen – 2, Dambusters – 1, Black Is the Night – 1, Lady in Gray - 1.
15. Thunderbolt (2) – The Secret of Flight – 10, Thunderbolt – 6, Nosferatu (The Vampire’s Waltz) – 5, They Played Rock and Roll – 3, Predator – 3, Sons of Odin – 2, Sniper – 2, The Wizard’s Tale – 1, Speed Merchants – 1.
16. The Inner Sanctum (2) – State of Grace – 9, Atila the Hun – 9, Red Star Falling – 6, Let Me Feel Your Power – 3, I’ve Got to Rock (To Stay Alive) – 3, Ashes to Ashes – 2, If I Was You – 1, Empire – 1.
17. Saxon (2) – Frozen Rainbow – 8, Backs to the Wall – 7, Stallions of the Highway – 5, Militia Guard – 4, Judgement Day – 3, Big Teaser – 2, Still Fit To Boogie – 1.
18. Into the Labyrinth (1) – Battalions of Steel – 7, Valley of the Kings – 6, Demon Sweeney Todd – 2, Voice – 1, Live to Rock – 1.
19. Forever Free (1) – Forever Free – 8, Nighthunter – 4, Hole in the Sky – 2, Iron Wheels – 2.
20. Dogs of War (1) – Dogs of War – 9, Great White Buffalo – 3, Burning Wheels – 3, Hold On – 1.
21. Crusader (1) – Crusader – 12, Sailing to America – 2, Do It All For You – 2, Run For Your Lives – 1.
22. Call to Arms (1) – Hammer of the Gods – 7, When Doomsday Comes (Hybrid Theory) – 3, Mists of Avalon – 2, No Rest for the Wicked – 1, Ballad of the Working Man – 1, Call to Arms – 1, Afterburner – 1.
23. Destiny (1) – Ride Like the Wind – 5, Red Alert – 4, For Whom the Bell Tolls – 3, I Can’t Wait Anymore – 2, SOS – 1, Jericho Siren – 1.
24. Rock the Nations (1) – Battle Cry 9, Rock the Nations – 4, Northern Lady – 2, Waiting For the Night - 1.
Bisajdy (1) – Krakatoa 5.
ODPOWIEDZ