A co do bagazu, to podreczny to gora chyba 5kg, natomiast calkowity 20kg i waza go na lotnisku. Choc jesli przekroczy 1-2kg to wiadmo ze nie kaza doplacac, ale doplata tez nie jest tragiczna cos okolo 30zl
Na stronie Shortcut.pl nadal możecie zamawiać bilety na płytę.
Miejsc w autokarze już nie ma, ale polecamy Wam zapoznanie się z ofertą tanich linii lotniczych np. www.wizzair.pl , które latają do Dortmundu z takich miast jak Gdańsk, Katowice, Warszawa czy Wrocław.
Być może już im się skończyły... Ale niedługo powinni dostać jeszcze jedną, ostatnią partię. Będę Was informował na bieżąco! Widzę, że zainteresowanie wyjazdem jest bardzo duże - zwłaszcza po premierze płyty.
WICKER a jak moge sie upewnic ze mam miejsce w autokarze? wykupilem przejazd i bilet. Bilet spoko bo mam w domu, ale zebym sie nie zdziwil jak bede wsiadal do autokaru a mi powiedza ze nie zaplacilem- w sumie to na przejazd nie mam zadnego potwierdzenia zaplaty
Na stronce Wizzair jest napisane, że mogę odlecieć 6 lub 9 grudnia tylko (z Wrocka) Nie da się jakoś inaczej? A może znacie jakieś inne dobre, tanie i bezpieczne firmy? Najlepiej z Poznania, ostatecznie może być Wrocław...
BartSmith pisze:Na stronce Wizzair jest napisane, że mogę odlecieć 6 lub 9 grudnia tylko (z Wrocka) Nie da się jakoś inaczej? A może znacie jakieś inne dobre, tanie i bezpieczne firmy? Najlepiej z Poznania, ostatecznie może być Wrocław...
Deep pisze:WICKER a jak moge sie upewnic ze mam miejsce w autokarze? wykupilem przejazd i bilet. Bilet spoko bo mam w domu, ale zebym sie nie zdziwil jak bede wsiadal do autokaru a mi powiedza ze nie zaplacilem- w sumie to na przejazd nie mam zadnego potwierdzenia zaplaty
z tego co wczesniej slyszalem to bedziemy wchodzili na "nazwisko" wiec pewnie przyda sie dowod tozsamosci ja mam ciagle dowod wplaty.... poza tym jakos za dwa miesiace trzeba zaczac molestowac shortcut mailami o ten przejazd co jak i gdzie i czy bedzie dvd
Ja tam bym wolał dojechać prędzej... (to a propo tych częstych postojów)
Jeśli już molestować Shortcut to jeśli oczywiście nikt nie ma nic przeciwko o przesunięcie godziny wyjazdu na troszkę wcześniejszą. W końcu o 2 w nocy zimą w Poznaniu nie ma raczej co zwiedzać więc nawet przesunięcie wyjazdu na 1, albo nawet 12 nie zaszkodziło by. A lepiej jest chyba przybyć na miejsce wcześniej i rozeznać się w sytuacji. O ile ta nieprzyzwoita godzina nie jest podyktowana jakimiś innymi względami.
Deep pisze:WICKER a jak moge sie upewnic ze mam miejsce w autokarze? wykupilem przejazd i bilet. Bilet spoko bo mam w domu, ale zebym sie nie zdziwil jak bede wsiadal do autokaru a mi powiedza ze nie zaplacilem- w sumie to na przejazd nie mam zadnego potwierdzenia zaplaty
Napisz maila do Shortcut'a lub do nich zadzwoń! Poza tym z tego co pamiętam to ze 2 dni przed wyjazdem wysyłają maila z listą nazwisk i potwierdzeniem wyjazdu choć to mogło się zmienić...
Piwowarus pisze:Ja tam bym wolał dojechać prędzej... (to a propo tych częstych postojów)
Ok, zgłoszę ten postulat Shortcut'owi! Poproszę o przesunięcie godziny wyjazdu na powiedzmy 23.58.