Kurde piniol Ty zyjesz, szukalismy Cie po Wroclawiu

Normalnie moznaby cala ksiazke napisac o dniu wczorajszym. Metal poprostu bije wszystkich na glowe chce to jeszcze raz uslyczec

"masz fryzure jak czeski DJ" "patrz jaki fajny kufel, o nie tlucze sie i wogole z akro jest zrobiony niech strace masz miec za 20gr"
"- skad Ty wogole jestes?
- z Reymonta
- to taka mala wies
- co?! To nie wies ##### to ulica taka
- ale mala pewnie ile tam smietnikow macie? Dwa?
- co 2?! oD za#### jets smietnikow"
"ja tez pracowalem w kopalni" "ja mam 14 lat gowniarz jestem jeszcze do gimnazjum chodze" "trzeba bic pod jezyk a nie pod kostke glupi jestes" I jeszcze maaaaasa innych.
"juz za 4 laaaata, juz za 4 laaata kumpel kupi sobie Fiata"
- Co Ty zaspiewales?! Co Ty ###### zaspiewales?! Sprzedales Polske!!
- Ale to byl poslki Fiat to nie sprzedal Polski
- Zamknij sie geju nie umiesz sie przyznac ze jestes pedalem (cos tam jescez z pala bylo

). Zydy i geje wyp#######
Fajna akcja tez byla w pociagu spowrotem. 2:30 pociag, planowo gdzies 5:30 w Katowicach. Jedziemy, wszyscy przysneli, naraz sie budze, patrze jasno na dworze, patrze na zegarek - 4:10. I zaczynam krzyczec "Te wstawaj zaspalismy zaspalismy juz przejechalismy Katowice!!" Kumpel sie budzi patrzy na zegarek. "No rzeczywiscie kurde przejechalismy". Ewa sie budzi "co Wy nienormalni jestescie?! dopiero 4 jest". "No wlasnie 4 przejehcalismy, zaspalismy" "Co Wy pociag po 5 dopiero przyjedza" " No wlasnie po 5 a juz 4 jest [chwila zastanowienia]....kurde Ewa masz racje uff

)
Copy czemu nas opuscilas tak syzbko?