Wszystko tylko nie to...świetny kawałekPiotrek Sz. pisze:Public Enema Number One
Kiedy będą wyniki/II runda czy coś w tym stylu?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Wszystko tylko nie to...świetny kawałekPiotrek Sz. pisze:Public Enema Number One
Nuda to jest np. Seventh son... ale nie Sea of madness.Matek pisze:ja tez ją wymienilem Razz nuuuuuuuuuuuuuudddddddddddaaaaaaaaaaa
Ten cały kawałek jest zajebisty w każdym calu. :rocxThunderBird pisze:Mati Peace Man! Sea of Madness to jeden z utworów mojego życia, Bruce tam wymiata, a bass Steve'a zabija w pierwszej minucie utworu
Jak ładnie to ująłeś tak...poetycko rzekł bym nawet skowyrnie.Matek pisze:ale to ejst pięknego w maiden. ilu ludzi tyle spojrzeń na ich muzykę. to niesamowitę że np takei osoby jak Ty i ja znajdujemy w ich twóczości coś dla siebie, przecież nasze gusta muzyczne to dwa inne swiaty
i na tym koniecThunderBird pisze:Maiden i Dio to nas łączy
Taaaaaa na bank, ani jeden, ani drugi to nie nuuudaM@ti pisze:Nuda to jest np. Seventh son... ale nie Sea of madness.
dokładnie :rocxArtur pisze:Taaaaaa na bank, ani jeden, ani drugi to nie nuuuda
bo za to na stos bym posłałironek_48 pisze:SSOASS-"Moonchild"
takWrathchild_88 pisze:bo za to na stos bym posłał

Nie marudź jak zwykle, trochę się posprzeczamy i ok, przynajmniej wymienimy swoje poglądyzygfryd pisze:W sumie jak to ma polegać na tym, że co drugi post to wyśmiewanie kogoś z czegoś (nawet jeśli to żarty), to chyba można se to darować.
M@ti pisze:Weekend Warrior
Piotrek Sz. pisze:Weekend Warrior
Invader pisze:Weekend Warrior
Abstract pisze:Weekend Warrior
Jednak można.syzygy pisze:Jak można, no jak?!
Syzygy będziemy Cię miło wpominali.syzygy pisze:jak wygra ten kawałek, to poproszę o bana dla siebie
NieJednak można.
ten refren mi się źle kojarzyThunderBird pisze:Hir aj em egejn on maj ołn
Tak.Wrathchild_88 pisze:Nie
Bo mało kto je zna.Wrathchild_88 pisze:a pozatym czemu nikt nie wymienia utworów np z b'sidów?
Gdyby nie Mandaryna to dalej kojarzyłby mi się z Whitesnake.Wrathchild_88 pisze:ten refren mi się źle kojarzy
I z jego świetnym coverem polskiej artystki discoThunderBird pisze:No co z utworem Whitesnake
No pewnie, ale na pewno ktoś ma jakiś "najmniej wspaniały", który pochchodzi z B-sideThunderBird pisze:A z B-sides to są świetne utwory np.Invasion, I ve got a Fire, Rainbow Gold czy Reach Out
a te sie liczą? Chyba tylko ze studyjnych dajemy, bo b sidów niektórzy nie znająWrathchild_88 pisze:czemu nikt nie wymienia utworów np z b'sidów? :]
aaa no przecieżThunderBird pisze:Mandaryna to jest przecież gwiazda muzyki dance (czytamy tak jak sie pisze)

Ja tam lubię...ThunderBird pisze:jeszcze gorsze są Mother Russia