METAL MARATHON 2 (PAUL DI'ANNO & CHAINSAW)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Re: METAL MARATHON 2 (PAUL DI'ANNO & CHAINSAW)
Przed koncertami. Szczegóły wkrótce.
ale co za problem przecież, na takim klubowym koncercie nie jest cięzko specjalnie spotkać się z muzykiem, przed czy po koncercie.
-
Deleted User 804

O to co dziś znalazłem w dzieńdobry
Niestety o Chainsaw ani słowa Nawet cen biletów nie ma chyba poprostu strone chcieli zapełnic bo w sumie nic ciekawego nie napisali
Troche z rozmiarem przesadziłem przy skanowaniu Raz już zmiejszyłem ale ciągle ciut duże Jak ktos chce niech zmiejszy i wkleji jeszcze raz
EDIT
a tu jest wersja internetowa tego
http://www.dd.interia.pl/info/infid/810 ... a/cat/3259
Ostatnio zmieniony pt paź 27, 2006 2:46 pm przez Deleted User 804, łącznie zmieniany 1 raz.
informacje chyba tez nieaktualne, np z tym zakazem wjazdu do kanady i usa bo z tego co wiem paul byl w usa chociazby w zeszlym miesiacu na 2 tygodnieDeleted User 804 pisze:
O to co dziś znalazłem w dzieńdobry![]()
Niestety o Chainsaw ani słowa Nawet cen biletów nie ma chyba poprostu strone chcieli zapełnic bo w sumie nic ciekawego nie napisali
Troche z rozmiarem przesadziłem przy skanowaniu Raz już zmiejszyłem ale ciągle ciut duże Jak ktos chce niech zmiejszy i wkleji jeszcze raz
-
Deleted User 804
Może nielegalnieWIT666 pisze:informacje chyba tez nieaktualne, np z tym zakazem wjazdu do kanady i usa bo z tego co wiem paul byl w usa chociazby w zeszlym miesiacu na 2 tygodnie Smile
gazeta z dziś jest ja tylko daje co napisali
ja myśle ze to propaganda GiertychaDeleted User 804 pisze:Może nielegalnieWIT666 pisze:informacje chyba tez nieaktualne, np z tym zakazem wjazdu do kanady i usa bo z tego co wiem paul byl w usa chociazby w zeszlym miesiacu na 2 tygodnie Smile![]()
![]()
gazeta z dziś jest ja tylko daje co napisaliNie ponosze odpowiedzialności za zawarte w niej informacje
![]()
-
Deleted User 804
by nikt nie przyszedł na koncert pijaka i ćpuna mającego kłopoty z prawemWIT666 pisze:ja myśle ze to propaganda Giertycha Smile
no nie wiem skad oni maja to info, tym bardziej ze w Katowicach jest napisany klub TBA (to be anounced) czyli to jest info takie co podalem do netu kolo 25 czerwcaDeleted User 804 pisze:by nikt nie przyszedł na koncert pijaka i ćpuna mającego kłopoty z prawemWIT666 pisze:ja myśle ze to propaganda Giertycha Smile
No ale chyba niezły nakład ma ta gazetka więc jest szansa ze więcej osób się pojawi
ale ciul, wazne ze pisza nawet w takich szmatlawcach
WIT a czy tylko Mega w katosah wchodził w gre czy inne tez?bo Guga to powątpiewam(po zimowej wtopie z nagłosnieniem), chodz sa tam nowi ludzie teraz? albo LEsniczówka? albo ..no niewiem co jeszcze? tylk oMega czy cos jeszcze brales pod uwage?
już nie mam tu najwięcej postów

bilet nabyty w klubie Progresja :rocx
a plakaciki wisza w Progresji?archaon pisze:bilet nabyty w klubie Progresja :rocx
jeszcze tylko 2 dni do konca konkursu na spotkanie z Paulem & spółką :rocx
plakatów ni ma. a jak prosiłem o bilet na Di'Anno to z początku nie wiedziano OCB 
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Kurcze, bilet zostawilem na mieszkaniu w Kraku
- pytanie czysto hipotetyczne - czy gdybym nie miał jak zjawić się w Kraku, to czy bilet jest ważny w Rzeszowie?
- pytanie czysto hipotetyczne - czy gdybym nie miał jak zjawić się w Kraku, to czy bilet jest ważny w Rzeszowie?
- Metalophil
- -#Moonchild

ej WIT... takie troche pytanie na przyszłośc... jest mozliwosc zeby na kolejnym MM chainsaw zagrali z Turbo ? :rocx
już nie mam tu najwięcej postów

-
Deleted User 804
ostatni dzień na zamawianie biletów
ostatnie godziny
a jutro...będzie pełno zawiedzonych osób które nie wygrają
ile biletów poszło przez neta?
ile biletów poszło przez neta?
A do mnie dziś bileciki przyszły...
:beer
wyniki sa na stronie, niektorych uciesza, niektorych nie, ale coż takie uroki llosowań. Losowanie przebieglo uczciwie bez jakichkolwiek sympatii/antypatii. Pozdrawiam :rocx
... tak zapewne tym wszystkim zawiedzonym pozostanie jedynie powiesić sięDeleted User 804 pisze:ostatni dzień na zamawianie biletówostatnie godziny
a jutro...będzie pełno zawiedzonych osób które nie wygrają
![]()
... Deleted User 804 będziesz miał okazję postawić Paulowi tanie wino bo zapewne lepszymi trunkami zdecydowanie chłopina gardzi
... sorry za tych kilka niezbyt ciepłych słow na temat Paula bo cholernie cenię gościa za to co zrobił na początku lat 80-tych ale kiedy widzę i słyszę jak aktulanie miota się na scenie totalnie wypalony muzyk który juz nie śpiewa tylko "kwiczy" to jest to poprostu żałosne