Maiden w niedziele na zywo z Donington !!!!!!!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Maiden w niedziele na zywo z Donington !!!!!!!
W sumie to nie od samego zespołu zależy trasa, więc to że Bruce coś tam powiedział nic jeszcze nie znaczy.
W Ludwigshafen Bruce też wspomniał o nowej trasie z piramidami i że zawitają do Niemiec za rok związku z tym.
Tak, ale oni i tak, i tak zawsze odwiedzają Niemcy , bo tam jest zawsze zapotrzebowanie na koncert Maiden
W Polsce też jest
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
Ale nie takie jak w Niemczech. Zresztą zapełnienie obiektu tam jest pewniejsze niż w Polsce
Coś mi się wydaje, że jednak DVD z Donington się nie ukaże. Zespół określa występ jako "myślę, że było ok", biorąc pod uwagę liczne awarie itp. Wydaje mi się, że skoro nie wypuścili 'Beast over Hammersmith' z powodu niezbyt dobrego obrazu to i wydanie Donington może nie dojść do skutku. Chociaż nic nie wiadomo...
A ja sądzę że wydadzą ale będzie duży retusz. Przy DW wyciszą Steva, na Wrathchild zminią kamerę żeby nie pokazać upadku Bruce'a itd.
ale i tak slabo bylo widac upadek przez te flagi......a ten kooles rzucajacy eggsami tez nie pasuje na DvD
Dobrze Mirdaroh mowisz bo Steve ostro falszuje w DW 
A ten upadek wedlug mnie widac calkiem niezle
A ten upadek wedlug mnie widac calkiem niezle
Jeśli już Bruce wspomniał o dvd to raczej było to już ustalone. A wszelkie wpadki czy awarie da się przecież w przeróżny sposób zretuszować itd także myślę że to DVD wyjdzie wcześniej czy później. Z resztą wystarczy tu przykład Rock In Rio 
RiR nie bylo w zaden sposob retuszowane, za wyjatkiem skopiowanych refrenow w paru miejscach i wyciecu michael fuckin jackson czy cos takiego podczas 2 minutes.
Can The End Be At Hand?
No to na tym między innymi polega retuszowanieStranger pisze:RiR nie bylo w zaden sposob retuszowane, za wyjatkiem skopiowanych refrenow w paru miejscach
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

A kto w studio dośpiewał fragment "No, no we can't let them take anymore" z Clansmana?Stranger pisze:RiR nie bylo w zaden sposob retuszowane, za wyjatkiem skopiowanych refrenow w paru miejscach i wyciecu michael fuckin jackson czy cos takiego podczas 2 minutes.
A po czym poznajesz co był dośpiewane studiu i co zostało powycinane (wiem, był również bootleg z Rio z TV, ale po czymś jeszcze?)
A wstawki z koncertu w Chile
Też nieco drażnią przy którymś tam z kolei oglądaniu koncertu
Z resztą żadnego koncertu nie wykona się w 100% idealnie, niektóre delikatne retusze pomagają, to oczywiste.
Powiedz mi które to fragmenty?
Nie mogę jakoś rozpoznać. Po czym poznałeś?
Nalezy odroznic video od audio. W tym pierwszym faktycznie wykorzystano ujecia z innych koncertow, co bylo w pewnym stopniu konieczne jako ze zaginely tasmy z kamer ktore nagrywaly Adriana, dlatego go tam tak malo jest. Mimo wszystko ilosc tych ujec nie jest wieksza od ilosci ujec z Polski ktore zostaly wykorzystane do Death on the road - tu niemal 90% ujec fanow przy barierkach pochodzi z Wroclawia. Co do audio RiR to wokalu Brucea jest wiecej niz bylo ale wszystko pochodzi z tego jednego koncertu.
Can The End Be At Hand?
a właśnie oglądam ten koncert jeszcze raz. powiem wam, że mi się podoba i właśnie przez te nicodzienne wydarzenia koncert był niesamowity. Bruce jednak nie zachwycił tego dnia, co nie znaczy, że się nie starał. upadek wygląda miodnie, ani na moment nie przestał śpiewać.
Hej chłopaki a może byście mi powiedzieli z kąd ten koncert ściągnąć w całkiem good jakości. Byłoby miodzio... albo chociaż gdzie oglądnąć , tak samo z Rock in Rio, oglądałem kiedyś ale warto by zrobić powtórkę z rozrywki, wicie rozumicie nie
:rocx
Jak dla mnie to tego koncertu z Donington może nie być na DVD
Atmosfera fajna , chłopaki spinający sie na scenie tez całkiem nieźle...ale muzycznie to sie to niczym nie będzie różniło od tych DVD które już mamy ( bądź przyszłego DVD z Ullevi )....jedynie 5 numerów z AMOLAD i Children Of The Damned
Mogli dozucić chociazby tego Prisonera lub 22 AA jak już chceli coś z Numbera :solo Koncert fajny....set taki sobie ( aczkolwiek w Ostravie bawiłem sie przednio) 
Atmosfera fajna , chłopaki spinający sie na scenie tez całkiem nieźle...ale muzycznie to sie to niczym nie będzie różniło od tych DVD które już mamy ( bądź przyszłego DVD z Ullevi )....jedynie 5 numerów z AMOLAD i Children Of The Damned