Fajnie, fajnie znów trasa obije się o moje ulubione albumyWICKER MAN pisze:Trasa za 2-3 lata ma promować DVD "Maiden England" więc pewnie znów usłyszymy wiele niegranych od dawna kompozycji, np. Infinite Dreams.
The Final Frontier World Tour - Setlista [SPOILER]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Final Frontier World Tour - Setlista [SPOILER]
To teraz możemy chyba się spodziewać małej zmiany w setliście.
tez tak mysle 
ale mogliby wrathchild zastąpić a nie dajmy na to BB czy BNW
ale mogliby wrathchild zastąpić a nie dajmy na to BB czy BNW
A Harris nie mówił czasami w jakims wywiadzie, że Eldorado bedzie jedynym kawałkiem z nowej płyty granym w tym roku?
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
właśnie tak mi sie wydawało, ale kto wie 
Murray znow mowi ze nic nie planują tylko spontan
Murray znow mowi ze nic nie planują tylko spontan
A nie było czasami wywiadu, w którym mówili, że dojdą kawałki z lat 80 oraz kilka z nowej płyty ?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Dlaczego teraz? Nowy set będzie dopiero w przyszłym roku (więcej nowych kawałków plus klasyki).Moonchild pisze:To teraz możemy chyba się spodziewać małej zmiany w setliście.
Też mi się wydaje że nic nie zmienią bo zaraz zostali by zalani fala krytyki
Ze strony niezadowolonych fanów wcześniejszych koncertów xD
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nigdy nie było mowy o zmienianiu setu w czasie letniej trasy - poza początkowym wyrzuceniem Brightera i zaprzestaniem rotacji Paschendale z DOD. Wszystkie zapowiedzi o nowym secie dotyczą przyszłorocznej trasy. 
Ale nie widzę wielkiego problemu dla zespołu w zamianie jednego utworu. Wypuścili nowy utwór, więc pewnie będą chcieli go jakoś wypromować.
ja licze ze Brighter wroci a Paschandale bedzie zamiennie z DoDWICKER MAN pisze:Nigdy nie było mowy o zmienianiu setu w czasie letniej trasy - poza początkowym wyrzuceniem Brightera i zaprzestaniem rotacji Paschendale z DOD. Wszystkie zapowiedzi o nowym secie dotyczą przyszłorocznej trasy.
I tak raczej bedzie, na trasie w 2011 roku zagraja pewnie z 4 lub 5 kawałków z nowej płyty, dojda ze 3,4 klasyki i kilka kawałków zostanie z tego seta. Mam nadzieje, że zostana takie kawałki jak Navigator, Wicker man, Blood Brothers, Benjamin czy Dance Of Death. Choć już słyszałem go live to mam mimo wszystko nadzieje na troopera czy 23:58, uwielbiam te numery na żywo. Myśle, że realna jest taka setlista.WICKER MAN pisze:Dlaczego teraz? Nowy set będzie dopiero w przyszłym roku (więcej nowych kawałków plus klasyki).
The Wicker Man
Ghost Of The Navigator
El Dorado
The Trooper
23:58
The Final Frontier
The Reincarnation Of Benjamin Breeg
Kolejny nowy kawałek
Blood Brothers
Nowy kawałek
Dance Of Death
Fear Of The Dark
Iron Maiden
Encore:
Run to the Hills
The Number of the Beast
Hallowed Be Thy Name
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Jakby taka była nowa setlista bym się ucieszył
Chociaż 23:58 mogli by czymś zastąpić 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

To sobie licz, ale nie po to zmieniali setliste, zeby znow wrocic do rozwiazania sprzed miesiaca. Set jest juz staly i nie ulegnie zmianie.Budziol pisze:ja licze ze Brighter wroci a Paschandale bedzie zamiennie z DoD
A to jasne, ze w przyszłym roku otworzą 'Satelite 15... The Final Frontier', zagrają łącznie z 6 nowych kawałków plus klasyki typu Trooper, 666, Hallowed, Fear, RTTH itd. Taki wysyp kawałków z ostatnich 3 albumów mamy tylko w tym roku.
Szkoda bo właśnie te kawałki bym wolał usłyszeć zamiast starych kotletów :/WICKER MAN pisze:aki wysyp kawałków z ostatnich 3 albumów mamy tylko w tym roku.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

To masz szanse w tym roku.Zilian pisze:Szkoda bo właśnie te kawałki bym wolał usłyszeć zamiast starych kotletów :/WICKER MAN pisze:aki wysyp kawałków z ostatnich 3 albumów mamy tylko w tym roku.
Raczej nie za bardzo bo raz że nie ma ich w Polsce a do Niemiec czy gdzie tam na Węgry jechać nie będę. Dwa pracuje. Trzy mam obecnie inne wydatkiWICKER MAN pisze:To masz szanse w tym roku.
a coś Ty ostatnio taki nerwowy i nie do pogadania?WICKER MAN pisze:To sobie licz, ale nie po to zmieniali setliste, zeby znow wrocic do rozwiazania sprzed miesiaca. Set jest juz staly i nie ulegnie zmianie.
Przecież zrobił minkę na końcu!Budziol pisze:a coś Ty ostatnio taki nerwowy i nie do pogadania?
Jak to mawiał jeden z moich wykładowców: smuteczek.Zilian pisze:Raczej nie za bardzo bo raz że nie ma ich w Polsce a do Niemiec czy gdzie tam na Węgry jechać nie będę. Dwa pracuje. Trzy mam obecnie inne wydatkiWICKER MAN pisze:To masz szanse w tym roku.
A tak w temacie, to szkoda Brightera i Paschendale, ale nie ma co marudzić i tak jest git.