Teraz słucham...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Frank Drebin
- -#Clansman

Re: Teraz słucham...
Iron Maiden - Senjutsu
- AncientMariner
- -#Clansman

Excretion - Voice of Harmony

Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12

Pretty Maids - Pretty Maids EP
KISS - Revenge
Skid Row - Slave To The Grind
Unleashed - Where No Life Dwells
- AncientMariner
- -#Clansman

Hypocrisy - Hypocrisy
A na taką serię mnie dzisiaj wzięło:

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
KISS - Dynasty
King Diamond - Them

Cause you know this has happened before
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- Daveastate
- -#Clairvoyant

Evil Invaders - Shattering Reflection.
Zespół, którego fenomenu nigdy nie pojmowałem, taka o - muzyka niech se leci w aucie w szybszym tempie. Mimo wielu prób i podejść na przestrzeni lat do ich materiałów jakoś nie zaiskrzyło na tyle by zapadli mi w pamięć, był to poprawnie zagrany speed/thrash i tyle, nic nadzwyczajnego, można się rozejść.
SHATTERING REFLECTION jest inne, wow! Na prawdę tutaj są zapadające w pamięć motywy, poza speedem jest nawet ballada która nie brzmi kompletnie gejowo a i znajduje się w odpowiednim miejscu na albumie i nie sprawia że chce się ją pominąć. Oby ten album otworzył mi uszy na ich poprzednie dokonania, jeśli tylko faktycznie są tak dobre za jakie kucostwo je ma.
Zespół, którego fenomenu nigdy nie pojmowałem, taka o - muzyka niech se leci w aucie w szybszym tempie. Mimo wielu prób i podejść na przestrzeni lat do ich materiałów jakoś nie zaiskrzyło na tyle by zapadli mi w pamięć, był to poprawnie zagrany speed/thrash i tyle, nic nadzwyczajnego, można się rozejść.
SHATTERING REFLECTION jest inne, wow! Na prawdę tutaj są zapadające w pamięć motywy, poza speedem jest nawet ballada która nie brzmi kompletnie gejowo a i znajduje się w odpowiednim miejscu na albumie i nie sprawia że chce się ją pominąć. Oby ten album otworzył mi uszy na ich poprzednie dokonania, jeśli tylko faktycznie są tak dobre za jakie kucostwo je ma.
- AncientMariner
- -#Clansman

- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Ja jako kuc z prawdziwego zdarzeniaDaveastate pisze: ↑sob paź 08, 2022 10:14 am Evil Invaders - Shattering Reflection.
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.