Maiden England European Tour 2013
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Maiden England European Tour 2013
Ech.. zatem łudźmy się, że może jutro nadejdzie ten wielkopomny dzień 
Wiadomo było, że nie ogłaszają ważnych koncertów w sobotę czy niedzielę. Tydzień przed nami!!!
a jaka jest ta niemiecka publika? Jak się bawia na IM? Da sie przecisnąć i dojsc jak najblizej sceny czy patrzą sie krzywo ? ja kurde strasznie niemców nie lubię, zebym czegos tam nie odegrał....
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater Ciekawe ponieważ w tle flaga polski 
to raczej nie jest przypadek.. 
You can't kill the metal,
The metal will live on.
Iron Maiden is my religion!
Bylem w hali w Dortmundzie podczas trasy promujacej AMOLAD i na pewno miedzy bajki mozna wlozyc ze niemiaszki to cieple kluchy, ktore tylko stoja i sie nie ruszaja pod scena
ostro napieraja i na pewno nie dadza latwo przedostac sie pod scene
W Berlinie bylo troszke spokojniej, ale tez bez przesady
ostro napieraja i na pewno nie dadza latwo przedostac sie pod scene
W Berlinie bylo troszke spokojniej, ale tez bez przesady
No raczej nie... 
Mam dziwne przeczucie że jutro ogłoszą PL
Na dniach ogłoszą - to będzie duże show, czekajmy w spokoju!!!
albowiem cierpliwość się opłaciRALF pisze:Na dniach ogłoszą - to będzie duże show, czekajmy w spokoju!!!
Nie wiem czemu ale czuję że jutro ogłoszą Maidenów. I nie zdziwię się jeśli będzie to Impact.
Naprawdę to bardzo fascynujące, że nie wiecie czemu ale czujecie, że jutro ogłoszą ajron majden
http://ridelite.pl/trudnesprawy/images/ ... 411848.jpg

http://ridelite.pl/trudnesprawy/images/ ... 411848.jpg
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
LOL, nie widziałem, że to zdjęcie można użyć w takim kontekście. 
Poznałem 2 gości z tego zdjęcia, gdyby byli fanami, to mogliby całe trasy za miesięczną pensję robić.
Poznałem 2 gości z tego zdjęcia, gdyby byli fanami, to mogliby całe trasy za miesięczną pensję robić.
czasem mam ochote na kilka dni zamknac ten temat, dopoki jakis konkretow nie podadza 
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Jak to zamknąć? Przecież dzisiaj ogłoszą! Albo jutro! Albo może pojutrze! Ktoś przecież może mieć przeczucie! To wiedzie wielki GIG! Będzie SOLD OUT!!!
Nieee, nie ogłoszą, koncert będzie w piwnicy i tylko cieć kupi bilecik... 
Moja dziwczyna była w niemczech i zarezerwowała bilety a zapłatę zleciła wujkowii który zapomniał zapłacic i rezerwacja przepadła, laska pojechała do sklepu a tam ze juz biletów stojących ku*rwa nie ma!!!! Zleć coś babie to odniesiesz porażkę.....
Myślicice ze juz nie ebdzie biletó do Berlina na płytę? moze to chwyt marketingowy i ukażą sie niedługo ? Drugie pytanie czy bilety premium w berlinie upowazniają do wejscia na płytę?
Myślicice ze juz nie ebdzie biletó do Berlina na płytę? moze to chwyt marketingowy i ukażą sie niedługo ? Drugie pytanie czy bilety premium w berlinie upowazniają do wejscia na płytę?
W zeszłym roku o ile mnie pamięc nie myli koników było troche w berlinie i w dzień koncertu dało sie kupić bilety na płyte po normalnej cenie a nawet taniej. (mimo, że oficjalnie był sold out)
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Czyli wujek jest babą?etoo pisze:Moja dziwczyna była w niemczech i zarezerwowała bilety a zapłatę zleciła wujkowii który zapomniał zapłacic i rezerwacja przepadła (...) Zleć coś babie to odniesiesz porażkę.....
M.