Legacy of the Beast World Tour 2022 - trasa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 4783
Re: Legacy of the Beast World Tour 2020 - trasa
Kraquos, ja robię Berlin z Warszawy. Do tego Praga i Wawa
Ja też będę jechał na gig w Berlinie z Warszawy. Chociaż na Narodowy mam 10 minut drogi.
Ktoś ogarniał w przeszłości bilety na Niemcy i tamtejszy eventim.de? Wysyłają bilety do PL albo mają e-ticket?
Może uda się jakaś ekipę z forum na samochód lub busa ogarnąc do czerwca.Najwyzej zostanie flixbus. Ale to jeszcze sporo czasu do koncertu.
Ktoś ogarniał w przeszłości bilety na Niemcy i tamtejszy eventim.de? Wysyłają bilety do PL albo mają e-ticket?
Może uda się jakaś ekipę z forum na samochód lub busa ogarnąc do czerwca.Najwyzej zostanie flixbus. Ale to jeszcze sporo czasu do koncertu.
-
Deleted User 4783
E-Ticket. Budziol, zgo, Jack byli. Ale nie ma problemu z kupnem
Z kupnem nie. Ale wysyłka z Niemiec zawsze koło 40 euro byłoThe_Alchemist pisze: ↑czw lis 07, 2019 9:11 pm E-Ticket. Budziol, zgo, Jack byli. Ale nie ma problemu z kupnem
-
Deleted User 2259
Jak cos to pewnie w sklepie demomusic bedzie mozna kupic bilety na niemieckie gigi. 17 pln kurier wysyłka.
Dokładnie, Polska jest wrzucona w "rest of the world" i czy zamawiasz do nas czy do innej Afryki to kasuja 40 ojro. Plus za fantickety.wydra77 pisze: ↑czw lis 07, 2019 9:39 pmZ kupnem nie. Ale wysyłka z Niemiec zawsze koło 40 euro byłoThe_Alchemist pisze: ↑czw lis 07, 2019 9:11 pm E-Ticket. Budziol, zgo, Jack byli. Ale nie ma problemu z kupnem
W Czechach są zawsze etickety
-
Deleted User 4783
drogo... będę musiał ze znajomą pogadać, mieszka w Berlinie to może mi kupi na miejscu i odbiorę xD
Waldbuhne jest małe. Tam akurat bym się obawiał o dostępność biletów. A Eventim presale staruje u nich w środę (już mi niemiecki eventim napisałThe_Alchemist pisze: ↑czw lis 07, 2019 10:33 pm drogo... będę musiał ze znajomą pogadać, mieszka w Berlinie to może mi kupi na miejscu i odbiorę xD
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Deleted User 4783
PZ, a jedziesz? Można kupić razem i zrzucić się na wysyłkę
Jeszcze nie przedyskutowałem tematu z żoną
, ale Berlin to jedna z interesujących mnie lokalizacji.
Ostatnio zmieniony czw lis 07, 2019 10:49 pm przez pz, łącznie zmieniany 1 raz.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
To w końcu są te etickety czy nie? 
Bardzo trafny wpis. Nie dość, że nie ma np Węgier to data wiedeńska pokrywa się z Kiss w Budapeszcie. A może jednak 13 czy 14 vii wskoczy jeszcze jedna data? oby!!mikdyb pisze: ↑czw lis 07, 2019 7:51 pm Szczerze? Mocno się dzisiaj zdziwiłem, gdy zobaczyłem rozpiskę europejskiej trasy. Po cichu liczyłem na to, że IM odwiedzi rynki, na których dawno nie grali - coś na kształt 2014, kiedy to koncertowali w Luksemburgu bądź Serbii. Na pewno oszukani mogą czuć się Węgrzy, u których kilka dni temu Bruce na swoim wieczorze wspomniał o wielkim ogłoszeniu![]()
Miałem nadzieję na więcej koncertów we wschodniej części Europy - Rumunia, Łotwa, Białoruś, Ukraina, a może nawet Gruzja.
Co zamiast tego dostaliśmy? 1/3 występów to będzie powrót do dokładnie tych samych lokalizacji, które były w 2018 roku. Dodatkowo kolejne 6 to miasta, których mieszkańcy w 2018 mieli nie dłuższą niż 2h drogę na najbliższy koncert.
Trochę dziwne podejście biorąc pod uwagę, że przyjadą z dokładnie tą samą trasą, a w niektórych miejscach mieli problem ze sprzedażą np. w Berlinie.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Ale to jest dobre... Bruce będąc na Węgrzech ogłasza coś wielkiego co nie dotyczy Węgier ;D
-
Deleted User 5147
Mnie interesuje Bolonia, Lizbona albo St. Petersburg. Ciekawe jakie będą ceny biletów tam. No i Warszawa, ale to zobaczymy jakie będą promki, bo tak jak piszecie, w sold out nie wierzę.
Czyli wstępnie celujemy w te same miejsca
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Między Paryżem a Austrią jest 5 dni wolnego. Myślicie że coś jeszcze wrzucą, np. drugi Paryż albo np. Węgry właśnie?
ej jakoś mało tych letnich festiwali. Myślicie, że w takim razie coś jeszcze dojdzie czy np. zespół uznał, że skoro sami wypełniają stadiony, to nie chce im się bawić w festiwale?
oraz nie wiem czy już było, ale obstawiacie że będą jakieś delikatne zmiany w secie? (tak wiem, szanse na to są w okolicach 10%
)
oraz nie wiem czy już było, ale obstawiacie że będą jakieś delikatne zmiany w secie? (tak wiem, szanse na to są w okolicach 10%
-
Deleted User 5147