Jest jeszcze kilka dodatkowych
KOSZULKI EVENT WARSZAWA 2022
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: KOSZULKI EVENT WARSZAWA 2020
Przypominam, ze są dwie duże koszulki rozmiarów XXL jeśli ktoś by chciał. Reszta rozmiarów praktycznie się już wyprzedała. Być może mała S-ka Jeszce by się znalazła
Pytanie do Wydry i Budziola.
Czy jest opcja zamiany koszulki XL na XXL(jedna z tych dwóch) bo mi się przytyło od stycznia
Czy jest opcja zamiany koszulki XL na XXL(jedna z tych dwóch) bo mi się przytyło od stycznia
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Luxtorpeda 23.05 ; Savatage + 11.08
Mi też, ale to bedzie jakas motywacja żeby schudnąć
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Ja rowniez dostalem, koszulka jest rewelacyjna!
Wydra - wielkie dzieki za przygotowanie i organizacje, kolejny raz jestem mega zadowolony
Budziol - dzieki za wysylke
Wydra - wielkie dzieki za przygotowanie i organizacje, kolejny raz jestem mega zadowolony
Budziol - dzieki za wysylke
UP THE IRONS !!!
Ja chyba też przestrzeliłem rozmiar
za bardzo w siebie wierzyłem :p ale t-shirt najlepszy!
Pozostały dwie dodatkowe koszulki jeśli ktoś ma ochotę.
Jedna M i jedna XXL.
Także jakby ktoś potrzebował większa XXL to można wymienić
Jedna M i jedna XXL.
Także jakby ktoś potrzebował większa XXL to można wymienić
Wszystko juz rozeslane czy idzie partiami?
Budziol rozsyła po kilka sztuk dziennie także cierpliwości ,trzeba poczekać 
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Luxtorpeda 23.05 ; Savatage + 11.08
-
Deleted User 7859
Właśnie dostałem powiadomienie, że moja już w paczkomacie 
Chyba mamy kandydata do przeprowadzenia akcji wysyłki w przyszłym roku. Oczywiście opłacisz wszystko Wydrze z góry. Na pewno zrobisz wszystko lepiej.
-
Deleted User 7859
-
Deleted User 7859
Odebrałem!
Jestem bardzo zadowolony. Żałuję to, że jest to moja dopiero druga forumowa koszulka (po poznańskiej) i nie wziąłem innych.
Choć w tym roku w niej na Maidench nie będzie mi dane się pojawic to i tak ubiorę na pierwszy koncert na który się wybiorę.
Dzięki Wydra za organizacje całości i Budziol za organizacje wysyłki, wszystko na 5
Jestem bardzo zadowolony. Żałuję to, że jest to moja dopiero druga forumowa koszulka (po poznańskiej) i nie wziąłem innych.
Choć w tym roku w niej na Maidench nie będzie mi dane się pojawic to i tak ubiorę na pierwszy koncert na który się wybiorę.
Dzięki Wydra za organizacje całości i Budziol za organizacje wysyłki, wszystko na 5
Ostatnia koszulka rozmiar XXL do wzięcia od mlodzik21
Ostatnio zmieniony pt maja 22, 2020 6:46 pm przez wydra77, łącznie zmieniany 1 raz.
Zawsze miło stworzyć coś unikatowego. Niech się nosi dumnieMichał pisze: ↑pt maja 22, 2020 2:56 pm Odebrałem!
Dzięki Wydra za organizacje całości i Budziol za organizacje wysyłki, wszystko na 5![]()
Ktoś może się pochwalić kompletem 5 koszulek z 6 ostatnich koncertów w Polsce?