Testament
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Testament
Jak komuś jeszcze nie opadła szczęka po kawałkach, które usłyszał to teraz to nastąpi:
Veteran San Francisco Bay Area metallers TESTAMENT are rumored to have been added to the upcoming summer tour featuring HEAVEN AND HELL, JUDAS PRIEST and MOTÖRHEAD
cały tekst pod tym linkiem:
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbe ... emID=93726
Jak samo źródło podkreśla, w tej chwili to tylko plotka, ale ponoć sam Chuck mówił o tym w radiowym wywiadzie...
Po ile bilety lotnicze do USA??
Veteran San Francisco Bay Area metallers TESTAMENT are rumored to have been added to the upcoming summer tour featuring HEAVEN AND HELL, JUDAS PRIEST and MOTÖRHEAD
cały tekst pod tym linkiem:
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbe ... emID=93726
Jak samo źródło podkreśla, w tej chwili to tylko plotka, ale ponoć sam Chuck mówił o tym w radiowym wywiadzie...
Po ile bilety lotnicze do USA??
Zabiję Wickera, zabiję.
Ja siedzę na naszej-klasie i szukam zaginionej rodziny w USA
a z Wickerem trzeba zagadać, żeby nas zaprosił/wziął ze sobą , a nie zabić hehehe

P.S w sumie to nie obraziłbym się, gdyby o Europie też pomyśleli hehe
P.S w sumie to nie obraziłbym się, gdyby o Europie też pomyśleli hehe
Na Europę nie ma szans 
A czemu nie? Zawsze pozostaje nadzieja 
jest juz gdzies w calosci ta plyta?
te 8 kawalkow..fajne, ale nic wiecej, przynajmniej na razie mam takie wrażenie. Fear chyba najlepszy, ale wlasciwie kazdego kawalka przyjemnie sie słucha. choć brakuje mi jakiegos numeru, który by mną zawładnął, tak jak np. DNR, Down.. czy 3 Days.. na poprzedniczce. no nic.. na razie nie slucham tego, poczekam może na cały album.
te 8 kawalkow..fajne, ale nic wiecej, przynajmniej na razie mam takie wrażenie. Fear chyba najlepszy, ale wlasciwie kazdego kawalka przyjemnie sie słucha. choć brakuje mi jakiegos numeru, który by mną zawładnął, tak jak np. DNR, Down.. czy 3 Days.. na poprzedniczce. no nic.. na razie nie slucham tego, poczekam może na cały album.
mam juz caly album haha !
Dobre to jest?
loooooool
ano mam wersje taka ze 2 razy z rapidshare musialem ssac xD
100 i 8 mega, z thrashmageddona. też mamEvil pisze:ano mam wersje taka ze 2 razy z rapidshare musialem ssac xD
już nie mam tu najwięcej postów

mogę prosić o "rapidsharowskie" linki na pw, bo nie mam konta na trashmaggeddonie. Z góry dzięki :rocx
Dzięki Szajba za pw :beer
Właśnie, kogo mam zajeb... za te jaja z avatarem?? :angry
Właśnie, kogo mam zajeb... za te jaja z avatarem?? :angry
Teraz jeszcze lepszy avek lol