Wyjazd do Dortmundu - FAQ
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wyjazd do Dortmundu - FAQ
Przez granicę autokarem powinni przepuścić na dowód osobisty. Ale jeśli ktoś leci samolotem to na lotniskach praktycznie zawsze chcą paszport.
Na wyjazd autokarem starczy dowod osobisty ale nie ten zielony-bo jak rozmawialem z kumplem to granice przejechal ale po trudnosciach i dyskusjach.A na ten nowy d.o. bez problemu bylo bo osobiscie widzialem,jesli chodzi o samolot nie wiem.
Na nowy dowod osobisty przejedzie sie na 100% bo jestesmy w Unii
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Dzięki
Nie byłem pewien.
Czy ktos z Was robi wielka flage Polski? Jesli nie to trzeba sie za to wziac
Borys juz o tym myślał dawno, aby poruszyć tę kwestięDeep pisze:Czy ktos z Was robi wielka flage Polski? Jesli nie to trzeba sie za to wziac
Budzil coś wspominał że weźmie flage ale zobaczymy czy to wypali. Ja mogę wziąść flage babci ale ona jest nie za duża niestety 
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Pytanko do Wiklinowego
Czy nie da rady przesunąć godziny wyjazdu, bo ludzie jadący pociągiem z Warszawy i okolic będą mieli mały problem, gdyż pociąg zatrzymuje się na stacji Poznań Glówny (chyba o to chodzi?) o godzinie 02.13
Wcześniejszy też bez rewelacji jest o 22.58 a chyba nie tylko mi nie widzi się czekać na dworcu 3 godziny zimową aurą
Może by tak wyjechać o 02.30? Pół godziny nie spowoduje chyba spóźnienia a znacznie ułątwi sprawę wszystkim warszawiakom 
Czy nie da rady przesunąć godziny wyjazdu, bo ludzie jadący pociągiem z Warszawy i okolic będą mieli mały problem, gdyż pociąg zatrzymuje się na stacji Poznań Glówny (chyba o to chodzi?) o godzinie 02.13
Ty chcesz później, a kilka osób wcześniej. Ciężko dogodzić 
Przecież to nie Wicker organizuje ten wyjazd, nawet nie jedzie autokarem Shortcut'a. Czemu wszystkie pytania kierujecie do niego?Kratos pisze:Pytanko do Wiklinowego![]()
Czy nie da rady przesunąć godziny wyjazdu, bo ludzie jadący pociągiem z Warszawy i okolic będą mieli mały problem, gdyż pociąg zatrzymuje się na stacji Poznań Glówny (chyba o to chodzi?) o godzinie 02.13Wcześniejszy też bez rewelacji jest o 22.58 a chyba nie tylko mi nie widzi się czekać na dworcu 3 godziny zimową aurą
Może by tak wyjechać o 02.30? Pół godziny nie spowoduje chyba spóźnienia a znacznie ułątwi sprawę wszystkim warszawiakom
Ostatnio zmieniony wt wrz 12, 2006 3:58 pm przez Da5id, łącznie zmieniany 1 raz.
Kratos - lepiej przesunąć na wcześniejszy wyjazd, ok 12. Tak będziesz miał godzinkę wolnego np na bliższe poznanie z ekipą
. A przy okazji jest to zima, a po tym co zeszłej zimy działo się na polskich torach, to nie wiem czy nie pojechać rano żeby się nie spóźnić na ten wieczór 
IMO najlepszy pomysl to przelozyc wyjazd na 23:58
jak przyjedziemy z Wawy bedziemy mieli chwile aby sie odnalezc i spokojnie doczlapac na miejsce odjazdu autokaru...moze browar jakis 
Nie myślcie tylko o sobie. My z Łodzi nie mamy jak się wcześniej dostać...
Dlatego w pierwszym poście mówiącym o tym by może zmienić termin napisałem żeby ktoś komu to nie pasuje dał znak. W końcu musza to wszyscy przedyskutować 
Ale to i tak chyba ta firma decyduje o której chce jechać do Dortmundu. Ja z Budziolem na dworcu w Poznaniu (jeszcze nie wiemy na jaki dworzec jadą te autobusy) mogę być o tych godzinach:
- 18.25,
- 19.35,
- 22.25 (o tej będziemy prawdopodobnie)
Pewnie trzeba doliczyć że to zima będzie i troszkę opóźnienie będzie napewno.
- 18.25,
- 19.35,
- 22.25 (o tej będziemy prawdopodobnie)
Pewnie trzeba doliczyć że to zima będzie i troszkę opóźnienie będzie napewno.
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

No, to w takim razie jesli Manowar odwolali, to pasuje mi Dortmund, ale samolotem, ktos z Was leci z Katowic ?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

No leci cała ekipa: ja i IvonMaiden, Arashi, Stranger, Sim0n, Fear i wiele innych. 
Co do przesunięcia wyjazdu z Poznania to się spytam i dam Wam dokładną odpowiedź!
Co do przesunięcia wyjazdu z Poznania to się spytam i dam Wam dokładną odpowiedź!
Czy możecie mi podać jakieś namiary na bilety lotnicze, bo możliwe, że też będę musiał lecieć... Wogóle sie tym wcześniej nie interesowałem bo byłem pewien, że samochodem pojadę, ale teraz nie jest to pewne... 
www.wizzair.comLevy pisze:Czy możecie mi podać jakieś namiary na bilety lotnicze, bo możliwe, że też będę musiał lecieć... Wogóle sie tym wcześniej nie interesowałem bo byłem pewien, że samochodem pojadę, ale teraz nie jest to pewne...
Fri, 08 Dec 06
Flight W6 161 05:50 Depart Katowice
07:30 Arrive Dortmund
Sat, 09 Dec 06
Flight W6 162 08:10 Depart Dortmund
09:45 Arrive Katowice
Czy ktoś z Was leci tymi samolotami??
Flight W6 161 05:50 Depart Katowice
07:30 Arrive Dortmund
Sat, 09 Dec 06
Flight W6 162 08:10 Depart Dortmund