Ja wierzę tylko w zaczarowane pierniczki.Żelazny pisze:Nie wierzysz w moje ciasteczka? Cham!
Od czego zacząć z zespołem [...]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Od czego zacząć z zespołem [...]
Sabbath to się rozumie samo przez się.slayer pisze:Electric WizardBeBe pisze:Jakiś fajny doom ? Poleci ktoś coś ?
Reverend Bizarre
Sleep
na początek , bo rozumiem ze o sabbath mowic nie musze ; )
Dzięki slay, obczaję
A pewnie, że pójdę.Żelazny pisze:To idź sobie do panów z Plusa
może mało klasyczny doom, jako doom, ale projekty rewelacje. kapke stonera w tym jest, na pewno, ale to tylko na plus ;]
Jazz is not dead, it just smells funny.
A jeszcze pogadaj więcej to pasa zdejmę.
Albo rzemieniem dostaniesz.
Najlepszy jest Hail To EnglandNomad pisze:TO ja jeszcze raz powiem ,z Manowara dobry jest Battle Hymns i Into Glory Ride na początek
Jazz is not dead, it just smells funny.
3 strony zrodzone z 1 pytania... :laugh . Co myslicie o Sign of the Hammer?
btw. skoro Motorhead jest od kopania tylkow, ktora plyta kopie najbardziej?
btw. skoro Motorhead jest od kopania tylkow, ktora plyta kopie najbardziej?
Ace of Spades, Inferno, Bastards, Rock'n'roll. To moje typy.btw. skoro Motorhead jest od kopania tylkow, ktora plyta kopie najbardziej?
Frontside?
bo kurde, znam dobrze tylko Absolutus (a reszte baaaaaaaardzo pobieżnie )
bo kurde, znam dobrze tylko Absolutus (a reszte baaaaaaaardzo pobieżnie )
już nie mam tu najwięcej postów

Debiut albo Zmierzch Bogów.
jak tak to na pewno "Sin/Pecado", bardzo interesujący album. Ewentualnie "Darkness And Hope", choć to sporo słabsze.Kronos pisze:Jak Moonspell to coś gdzie mało growlu jest
A jak już byś miał potem po coś z growlem to bym polecił:
Irreligious
The Antidote
"Judgement". IMO niewiele tam smęcenia, a na pewno nie tyle ile na "Alternative 4". No chyba, żę sie chcesz zmierzyć z "The Silent Enigma"Kronos pisze:a Anathema to coś mało smętnego.
może to mało reprezentatywne dla nich ale ja bym zachęcał do "The Triumph Of Steel" - świetny album, i mniej wiochy niż zwykle.Razi3l pisze:Od czego zaczac z Manowar'em?
to wiele mówi o Twoim poczuciu humoruNomad pisze:większośc thrashpwych zespołów jest duuuuużo bardziej śmieszna w tym co robi niż Manowar
Kuźwa, o jedno Cie prosze - skończ pisać posty na zasadzie "słyszałem", "ponoć", bo na nich opiera sie jak ostatnio zauwżyłem tak z 70% Twoich wypowiedzi, a potem chcesz żeby Cie traktowano poważnie...Nomad pisze:Destruction-ponoć na ostatniej Metalmanii nieładnie się zachowali
Rzucił Schmier jeden tekst, dość żartobliwy, a Ty takie bzdury wypisujesz, daj se spokój chłopie.
I to największa wada tej płyty/ :jArtur pisze:"Judgement". IMO niewiele tam smęcenia, a na pewno nie tyle ile na "Alternative 4".
-
Deleted User 2868
Zobaczę w najbliższym czasieArtur pisze:"Sin/Pecado", bardzo interesujący album.
Chyba jakiś rok temu wziąłem się za to i z tego co pamiętam to chyba nie wytrwałem do końcaArtur pisze:No chyba, żę sie chcesz zmierzyć z "The Silent Enigma"
Wczoraj tego słuchałem, dobra płyta, może troszkę nudnawa w pewnych momentach ale ogólnie IMO jest naprawdę dobra ze względu na parę perełekArtur pisze:a na pewno nie tyle ile na "Alternative 4".
"Judgementa" ? :>M@ti pisze:I to największa wada tej płyty/ :j
Przecie to najlepsza Anathema jest (albo "the Silent Enigma" nie wiem już
chyba, że o "alternatywy" Ci chodzi ? Bo u mnie nieco stracił, malutko ale jednak i dlatego te 2 w/w cenie troche wyżej.
yhyArtur pisze:"Judgementa" ? :>
Alternative jest najlepsza. ;] Cudo.Artur pisze:Przecie to najlepsza Anathema jest (albo "the Silent Enigma" nie wiem już)
wiesz, wg mnie to jest wspaniała, piękna ale po prostu z czasem i "Judgement" i "The Silent Enigma" polubiłem jeszcze bardziej.Kronos pisze:Wczoraj tego słuchałem, dobra płyta, może troszkę nudnawa w pewnych momentach ale ogólnie IMO jest naprawdę dobra ze względu na parę perełek![]()