Somewhere Back In Time World Tour '08
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Somewhere Back In Time World Tour '08
Co do zabrania się to jasne - na Ullevi szykuje się chyba większa ekipa zresztą.
Nie wiem jeszcze ile biletów będę mógł kupić, ale jeśli będę miał możliwość obdzielić nimi jeszcze kogoś poza mną to na pewno dam wam znać. 
Git! Jak coś to mi zależy na bilecie i dawaj znać. A planujesz kilka dni na miejscu czy tylko koncert?
Kilka dni na miejscu.
A około ile kasy będzie to kosztować? Chodzi mi o sam pobyt na miejscu nie licząc samolotu i biletu na koncert. Bo trza powoli oszczędzać kase:)
Mnie niewiele, bo mam gdzie spać. 
Ja zastanawiam sie czy nie da sie pogodzic wojazy wkacyjnych z ewentualnym zobaczeniem MAIDEN w Grecji lub Bulgarii?
A ile mniej wiecej wynosi bilet na samolot w obydwie strony do Szwecji? I skad lataja?
A ile mniej wiecej wynosi bilet na samolot w obydwie strony do Szwecji? I skad lataja?
W 200-250 zł da się spokojnie zmieścić lecąc w obie strony. Jeśli koncert miałby być na Ullevi to można tam polecieć z Warszawy i Gdańska, a jeśli powiedzmy w Stokholmie, to dodatkowo z Poznania, Krakowa i Katowic.
a jakos sensownie sa odloty/przyloty?
To znaczy zeby jednego dnia leciec, drugiego wracac?
Myslicie o jakims hotelu czy koczowanie na lotnisku ?
To znaczy zeby jednego dnia leciec, drugiego wracac?
Myslicie o jakims hotelu czy koczowanie na lotnisku ?
250 to jak sie uda ustrzelic promocje typy bilet za 1pln plus oplaty. A to latwe nie jest. 400-600 to jest realny przedzial cenowy mi sie wydaje. Wiecej jak 600 to juz bedzie drogo. A pozatym nawet jak sie tanio poleci to trzeba pamietac ze na miejscu jest drozyzna straszna 
przylatywac w dzien koncertu i wylatywac dzien po to masakra generalnie. Ale jak juz ktos chce taki szybki wypad zaliczyc to mozna koczowac na lotnisku lub gdzies pod golym niebem. Srodek lata bedzie, widno dookola, wiec luzik
przylatywac w dzien koncertu i wylatywac dzien po to masakra generalnie. Ale jak juz ktos chce taki szybki wypad zaliczyc to mozna koczowac na lotnisku lub gdzies pod golym niebem. Srodek lata bedzie, widno dookola, wiec luzik
Dzieki za info
To tylko takie gdybanie poki co. Oprocz Polski bardziej realnie pod uwage biore ewentualnie Czechy/Slowacje, Bulgarie ewentualnie Grecje.
Ale zeby cos zaczac myslec realnie musimy poczekac na ogloszenie wszystkich dat
To tylko takie gdybanie poki co. Oprocz Polski bardziej realnie pod uwage biore ewentualnie Czechy/Slowacje, Bulgarie ewentualnie Grecje.
Ale zeby cos zaczac myslec realnie musimy poczekac na ogloszenie wszystkich dat
No bez przesady, jeśli sie wie odpowiednio wcześniej, a tak jest w tym wypadku to to żaden problem. Promocja trwa tam niemalże cały czas. Z resztą loty do Goteborga podobno nie są jakoś strasznie popularne, więc pula najtańszych biletów szybko nie zejdzie.Szymon pisze:A to latwe nie jest.
Lot Wawa - Göteborg w dwie strony w promocji to 160 zł tylko. Ale na miejscu siermiężnie drogo, fakt.
jak sie jedzie na pare dni to ma znaczenie, ale jak tylko na koncert 
No to muszę Cię zmartwić, bo pomiędzy Goteborgiem a Warszawą samoloty latają trzy razy w tygodniu, a pomiędzy Gdańskiem - raz. 
tak walsnie myslalem na razie to tylko plany 
juz jest juz jest juz jest!
SOMEWHERE BACK IN TIME World Tour 08
JUNE 2008
Wed 16th - Stockholm, Sweden - Stockholm Stadium
Fri 18th - Helsinki, Finland - Helsinki Olympic Stadium
Tue 22nd - Trondheim, Norway - Lerkendalstadium
Thu 24th - Oslo, Norway - Valle Hovin
Sat 26th - Gothenburg, Sweden - Ullevi Stadium
Sun 27th - Horsens, Denmark - Horsens Gods Bane Pladsen
http://www.ironmaiden.com/index.php?cat ... icleid=684
SOMEWHERE BACK IN TIME World Tour 08
JUNE 2008
Wed 16th - Stockholm, Sweden - Stockholm Stadium
Fri 18th - Helsinki, Finland - Helsinki Olympic Stadium
Tue 22nd - Trondheim, Norway - Lerkendalstadium
Thu 24th - Oslo, Norway - Valle Hovin
Sat 26th - Gothenburg, Sweden - Ullevi Stadium
Sun 27th - Horsens, Denmark - Horsens Gods Bane Pladsen
http://www.ironmaiden.com/index.php?cat ... icleid=684
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Zbieramy ekipie na wypad do Göteborga. Na razie chetni sa m.in. ja, D5, Szymon, Arashi, Edyta i kilka innych osob, ktore jeszcze sie zastanawiaja. Przelot liniami Wizzair z Warszawy wynioslby ok. 160 PLN (najnizsza stawka). Bilet na koncert to wydatek rzedu 250 PLN z tym, ze bedziemy musieli zamowic je w przedsprzedazy dla IMOC/IMFC juz w ten czwartek, gdyz pozniej bilety rozejda sie prawdopodobnie w kilka godzin!
w obydwie strony?WICKER MAN pisze:Przelot liniami Wizzair z Warszawy wynioslby ok. 160 PLN
to teraz juz tylko czekac na reszte dat w tym Polske
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Tak, lacznie.Budziol pisze:w obydwie strony?
to teraz juz tylko czekac na reszte dat w tym Polske
te trzy tygodnie jeszcze wytrzymamy 
spisala sie nasza poczta?
z ta Szwecja tylko taki problem ze nie mozna wrocic po kocercie bo loty tylko dwa razy w tygodniu
spisala sie nasza poczta?
z ta Szwecja tylko taki problem ze nie mozna wrocic po kocercie bo loty tylko dwa razy w tygodniu