Judas Priest
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Judas Priest
Deluxe nie będzie tylko na Japonię, w Polsce też można zamówić
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Cały gig KK's Priest z Bloodstocka: https://www.youtube.com/watch?v=t5NbdLotvx4
Myślę, że ktokolwiek lubi czasy Tima w JP, ten będzie ukontentowany. Naprawdę mocny występ. Ripper brzmi teraz lepiej, niż kiedykolwiek!
A co do właściwego Priest, to ten numer z filmiku z tracklistą to podobno jest nowy singiel i wyjdzie już niedługo.
Myślę, że ktokolwiek lubi czasy Tima w JP, ten będzie ukontentowany. Naprawdę mocny występ. Ripper brzmi teraz lepiej, niż kiedykolwiek!
A co do właściwego Priest, to ten numer z filmiku z tracklistą to podobno jest nowy singiel i wyjdzie już niedługo.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Relaksujący numer.
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Dobry numer, taki "radiowy" klimatem przypomina mi spokojniejsze momenty z "Redeemer of Souls".
Z początku trochę kręciłem nosem, ale przy trzecim okrążeniu podoba mi się bardziej, niż poprzedni singiel. Mocne skojarzenia z Never the Heroes i Worth Fighting For. Partie RF największym plusem utworu, szkoda że to outro nie jest dłuższe.
Lirycznie to może być naprawdę fajny album, bo wygląda na to, że Halford skupił się teraz na mniej fantastycznych motywach.
Lirycznie to może być naprawdę fajny album, bo wygląda na to, że Halford skupił się teraz na mniej fantastycznych motywach.
Najsłabszy numer z trzech. Ot, pioseneczka, faktycznie - dobra do radia słuchanego w tle. Solówka ok.
Może tej muzyki nie napisał Mozart,
ale ten kto ją napisał - był Mozartem
Kiedy słuchasz muzyki Mozarta świat staje się lepszy
Muzyka Bacha to muzyka napisana przez Boga
Muzyka Mozarta to muzyka, której Bóg słucha
ale ten kto ją napisał - był Mozartem
Kiedy słuchasz muzyki Mozarta świat staje się lepszy
Muzyka Bacha to muzyka napisana przez Boga
Muzyka Mozarta to muzyka, której Bóg słucha
Podoba się dla mnie. Ritchie kozak
While you sleep in earthly delight,
Someone's flesh is rotting tonight
Takie słabsze Worth Fighting For. Szału nie ma.
No, oficjalnie przyznaję, że czuję niepokój. Po sztosie, jakim był Firepower wszyscy nabraliśmy chyba przekonania, że teraz to czego JP się nie dotkną, to będzie złotem. A tu trzy kawałk już dostępne, a więc jedna czwarta płyty i każdy przeciętny do bólu. Wygląda na to, że czas ochłonąć i ostudzić oczekiwania.
Słuchałem dzisiaj w samochodzie na przemian z Saxon. Priest robią na mnie lepsze wrażenie.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Dla mnie Panic Attack zjada praktycznie każdy numer z Firepower, więc z tą krytyczną tezą nie idzie mi się zgodzić. Oczekuję fajnej płyty i jeżeli będzie ona na poziomie nowego Saxon (który przy drugim okrążeniu zyskał sporo), to będę ukontentowany. Choć liczę na coś nawet lepszego
Zestawiając 3 pierwsze single z IS i 3 pierwsze z FP (Lightning Strike, Firepower, Never the Heroes), to całościowo różnice w poziomie widzę minimalne, jeżeli w ogóle jakiekolwiek.
Zestawiając 3 pierwsze single z IS i 3 pierwsze z FP (Lightning Strike, Firepower, Never the Heroes), to całościowo różnice w poziomie widzę minimalne, jeżeli w ogóle jakiekolwiek.
Ja oczywiście nadal mam nadzieję na dobry album, ale te trzy kawałki nie podeszły mi specjalnie. Zobaczymy. Saxona jeszcze nie słyszałem w całosci.
-
Deleted User 4876
A tymczasem 2 marca w Kingston pod Londynem fajny event z Księdzem, za 80 PLNów wstęp na pogadankę a w cenie wlotki płyta CD
Ma być special guest więc obstawiam Glena
Brytole mają bekę, że trasa, która zacznie się w marcu jest siedząca, a ten event stojący heh.
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Chcą więcej albumów sprzedać 
-
Deleted User 4876
I tak bym kupił nowy album, pewnie za 4-5 dyszek na jakims amazonie.. czyli sam event wychodzi taniej niż dowolny polski band w jakieś spelunie 
Kto ma kupić to kupi. Nie trzeba soecjalnych eventów pod to robić 
Ja CD kupie bez wcześniejszego słuchania. Podobnie jak Saxon, czy Therion
Ja CD kupie bez wcześniejszego słuchania. Podobnie jak Saxon, czy Therion
www.MetalSide.pl
To jest special guest host, więc raczej nie Glenn. Pewnie jakiś Eddie Trunk czy inny Martin Popoff.
-
Deleted User 4876
O lol - faktycznie - nie doczytałem
a już się jarałem bardziej niż kościoły w Norwegii.... eh.
- Recit The Thornographer
- -#Assassin

thorgal_30 pisze: ↑czw sty 25, 2024 4:18 pm A tymczasem 2 marca w Kingston pod Londynem fajny event z Księdzem, za 80 PLNów wstęp na pogadankę a w cenie wlotki płyta CD![]()
Co to za cena, toć mniejsze zespoły za meet & greet w okolicy koncertu chcą trzycyfrowych kwot, w dodatku nie w złotych, a w dolarach i euro. Szkoda, nie mam szans się tam pojawić. Dla fanów czadowa akcja.
A płytę dawno kupiłem na stronie jednego z polskich sklepów, Judasi są wśród zespołów o szczególnym dla mnie znaczeniu. Wiadomo, że nie będzie to "Painkiller", ale nie musi być.
We embrace like two lovers at death. A monument to the trapping of breath