Fajnie by było jakby zaprosili go na support i potem wystąpił z nimi podczas Iron Maiden
I tak większości przejadł się ten utwór a tak urozmaicenie i miły akcent
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Fajnie by było jakby zaprosili go na support i potem wystąpił z nimi podczas Iron Maiden

Jasne, mam nadzieję, że na trasę też go zaproszą - w jakim charakterze, to inna rzecz i nie za bardzo są podstawy teraz, żeby o tym deliberować, zresztą tak jak z tymi ew. kawałkami na nowym albumie... W każdym razie ja bym chciał udziału Blaze'a i Paula w koncertach i nagraniach, jakkolwiek widzę, że ws. tego ostatniego jestem w przytłaczającej mniejszości.
IM będzie grało, dokąd będą na chodzie 4 ludzie: Steve, Bruce i 2 sposób 3 gitarzystówZakkahletz pisze: ↑śr cze 06, 2018 3:42 pm Nicko, który wczoraj miał 66. urodziny, już od jakiegoś czasu daje do zrozumienia, że czas regularnego koncertowania IM dobiega końca
I to jest błąd, ja, i zapewne wielu fanów nie wyobraża sobie maiden bez któregokolwiek z obecnej 6....Rozwiązanie które mógłbym zaakceptować to zmiana nazwy, bo to już nie byłoby to Iron Maiden. Pod innym szyldem mogliby sobie grać do woli. A nie ciągnąć niewiadomo co jak robi teraz AC/DC przykladowo...krusejder pisze: ↑czw cze 07, 2018 8:35 pmIM będzie grało, dokąd będą na chodzie 4 ludzie: Steve, Bruce i 2 sposób 3 gitarzystówZakkahletz pisze: ↑śr cze 06, 2018 3:42 pm Nicko, który wczoraj miał 66. urodziny, już od jakiegoś czasu daje do zrozumienia, że czas regularnego koncertowania IM dobiega końca
Ja w sumie nie miałbym problemu z dwoma sytuacjami: gdyby jeden z gitarzystów zrezygnowałby np. z powodów zdrowotnych, albo Niko poprosił o zastępstwo. Bez Harrisa wiadomo, że nie będzie zespołu, a innego wokalu już teraz bym nie chciałMikojaski pisze: ↑czw cze 07, 2018 8:45 pmI to jest błąd, ja, i zapewne wielu fanów nie wyobraża sobie maiden bez któregokolwiek z obecnej 6....Rozwiązanie które mógłbym zaakceptować to zmiana nazwy, bo to już nie byłoby to Iron Maiden. Pod innym szyldem mogliby sobie grać do woli. A nie ciągnąć niewiadomo co jak robi teraz AC/DC przykladowo...
Rzeczywiście aż kipi profesjonalizmemRALF pisze: ↑śr cze 13, 2018 6:54 pm http://www.blabbermouth.net/news/watch- ... -festival/
Profesjonalny zapis live poszczególnych kompozycji wykonywanych na "Sweden Rock Festival 2018".
Wicker Man 7 lat! Jakby zagrali na trasie Killers w 1981 Phantom of the Opera a potem dopiero w 1988 to co byś napisał heheMr. M pisze: ↑śr cze 13, 2018 8:30 pm "as well as three additional songs that are being performed for the first time in years: "For The Greater Good Of God", "The Wicker Man" and "Flight Of Icarus"."
Jeśli Wicker Mana traktuje się jako rzadko grany kawałek, to potem co się dziwić, że panowie jadą z takim setem![]()