Oby, teraz się podjarałem na koncert w Krk, a miałem ochotę po Exodusie zwinąć się na piwko
Newsy muzyczne
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Newsy muzyczne
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
- blackcocker
- -#Moderator

Szkoda Hoglana, bo to jeden z moich ulubionych pałkerów, ale DAMN, cios ogłoszenie 
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nic nas nie zatrzyma.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Sytuacja win-win, Dave na pewno porządną kaskę wynegocjował i przytuli, a Testament dostaje potężny upgrade z zapewnionym przełożeniem na sprzedaż biletów i (nie tylko koncertowego) towaru.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Winiary Bookings przeznaczyli 5 tysiaków zarobionych na koncertach na wsparcie Ukrainy, ładny gest.
Nowy numer zapowiadający płytę p. Bryana Adamsa
https://www.youtube.com/watch?v=FqX7OOu7fqc
https://www.youtube.com/watch?v=FqX7OOu7fqc
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

2 fantastyczne utwory (i niepotrzebne, beznadziejne, zrobione maksymalnie po taniości, z tą samą ekipą "aktorów" klipy) Black Swan:
www.youtube.com/watch?v=OfCi7ybORSo
www.youtube.com/watch?v=Y3Wa0S5-RxQ
www.youtube.com/watch?v=OfCi7ybORSo
www.youtube.com/watch?v=Y3Wa0S5-RxQ
Taylor Hawkins nie żyje
While you sleep in earthly delight,
Someone's flesh is rotting tonight
Masakra, młody chlop, 50 lat
Stare Foo Fighters lubiłem i czasem wracam, jestem w szoku
Ostatnio zmieniony sob mar 26, 2022 9:16 am przez Michał, łącznie zmieniany 2 razy.
- Saimon1995
- -#Moderator

Ciężko w to uwierzyć... Oglądając koncerty FF na YT byłem pod ogromnym wrażeniem, jakie robił show. Szkoda, że nie dane było mi zobaczyć grupy na żywo.
Aż nie wierzę .To był wulkan ,energia na scenie ,widziałem go 2 razy , bebnił i śpiewał ,dzięki niemu FF był bardziej wyrazisty.Wielka strata.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
- Saimon1995
- -#Moderator

Kolejny muzyk zabity przez dragi.
"Badanie toksykologiczne wykazało obecność wielu narkotyków, w tym marihuany, opioidów, trójpierścieniowych leków przeciwdepresyjnych i benzodiazepinów"
"Badanie toksykologiczne wykazało obecność wielu narkotyków, w tym marihuany, opioidów, trójpierścieniowych leków przeciwdepresyjnych i benzodiazepinów"
Po takim miksie (i nie można wykluczyć, że jeszcze alkoholu) nie dziwne, że organizm się przekręcił.Saimon1995 pisze: ↑ndz mar 27, 2022 9:34 am Kolejny muzyk zabity przez dragi.
-
Deleted User 5490
Raczej kolejny muzyk, który zabił się dragami. Nie ma obowiązku ćpania. 
Co więcej - jak już się bierze środki różnego rodzaju to wypada to robić z głową.Pierre Dolinski pisze: ↑ndz mar 27, 2022 5:18 pm Raczej kolejny muzyk, który zabił się dragami. Nie ma obowiązku ćpania.![]()
- blackcocker
- -#Moderator

Dość, że Taylor już miewał problemy związane z narkotykami.
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
Ano. Chłopak ładował rzekomo konkretnie także wie co można a co nie. W jego przypadku pewnie nic raczej.
Tylko, że ten mix nie jest zabójczy, sam brałem taki na jesień.
I to nie z chęci naćpania się gdyż zwolennikiem ćpania nie jestem, ale z powodów zdrowotnych pod kontrolą lekarzy, a z tego co wiem to gdybym poddał się wtedy testom to też wyszłoby, że jestem naszprycowany jak Ozzy osbourne w czasach jego narkotykowej świetności.
Jak koleś miał długo fazy na ostre ćpanie to nie zdziwię się jakby mu serducho siadlo po latach ostrego niszczenia organizmu
I to nie z chęci naćpania się gdyż zwolennikiem ćpania nie jestem, ale z powodów zdrowotnych pod kontrolą lekarzy, a z tego co wiem to gdybym poddał się wtedy testom to też wyszłoby, że jestem naszprycowany jak Ozzy osbourne w czasach jego narkotykowej świetności.
Jak koleś miał długo fazy na ostre ćpanie to nie zdziwię się jakby mu serducho siadlo po latach ostrego niszczenia organizmu
To zależy jakie opioidy tam były, w jakich dawkach i jakie benzo. Przy tym ostatnim ważne też czy zapijane alkoholem bo to może się poważnie przyczynić do zejścia danego delikwenta. Szczególnie jeśli przez lata ostro jechał na bandzie.