The Book of Souls World Tour 2016/17 - daty
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Re: The Book of Souls World Tour 2016 - daty
Ceny świetne, podobnie jak samo miasto. Z chęcią po raz pierwszy zobaczę Maiden "na Chorwacji", cytując Wiesława Wojnara. 
Zacząłem się zastanawiać czy nie wybrać się tam zamiast Berlina
Szybko zejdę bilety?
Szybko zejdę bilety?
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
No to mamy i Bałkanyerosinho pisze:Lokalizacja co najmniej kontrowersyjna. Część miejscowych ma pewnie już bilety do Czech czy Austrii. Polacy, Czesi, Węgrzy czy Austriacy raczej nie przyjadą, bo mają koncerty u siebie. To zwiastuje frekwencyjną porażkę, a tymczasem na Bałkanach - nie pamiętam, jeden koncert ogłosili czy w ogóle? Nie nasza sprawa, ale ktoś w tym managemencie IM chyba ocipiał.
-
Deleted User 1499
Jakbyś miał 2 sztuki na sprzedaż to bym wziął.Michał pisze:Zacząłem się zastanawiać czy nie wybrać się tam zamiast Berlina
Szybko zejdę bilety?
No niestety mam jedną sztukę
Jak będę chciał sprzedać to napisze na forum może ktoś będzie chciał
Jak będę chciał sprzedać to napisze na forum może ktoś będzie chciał
Jestem ciekaw, co teraz: Malta, Grecja?
Hehe, mi też hasło Chorwacja nieodmiennie kojarzy się z mową Wojnara gdy wręczał kluczyki do TTki. "Na Chorwację"WICKER MAN pisze:Ceny świetne, podobnie jak samo miasto. Z chęcią po raz pierwszy zobaczę Maiden "na Chorwacji", cytując Wiesława Wojnara.
Szkoda, że tak daleko i nie ma jak sensownie dolecieć. Ciekawa okolica, dobra cena ok. 220 zł za GC, no i hala na 10k, a nie klepicho. Duży kontrast w stosunku do Słowacji.
M.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

LOT lata z Warszawy bezpośrednio do Splitu. Wylot 26 lipca, powrót dzień po koncercie czyli 27-ego… Polecam. 
http://www.ironmaiden.com/maiden-announ ... -show.html
Sevilla, Olympic Stadium 14 lipca 2017. To bydlę mieści 65,000 luda. Management chyba nie jedzie na koce?!
Sevilla, Olympic Stadium 14 lipca 2017. To bydlę mieści 65,000 luda. Management chyba nie jedzie na koce?!
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ponoć mają grać w konfiugracji 1/2 stadionu i na początek wypuszczą ok. 20 tys. biletów. Maiden nie grali na południu Hiszpanii od 2005 roku, a mają tam sporo fanów więc plan minimum raczej na pewno uda się zrealizować... Tym niemniej zostały jeszcze min. 2 koncerty do ogłoszenia - w dwóch różnych krajach.RALF pisze:http://www.ironmaiden.com/maiden-announ ... -show.html
No i ceny: 60 EUR i 75 EUR
Powrót do Wawy 28.07 o 14.10. Ja się skuszę i przylecę 24.07 trochę pozwiedzać i wypocząćWICKER MAN pisze:LOT lata z Warszawy bezpośrednio do Splitu. Wylot 26 lipca, powrót dzień po koncercie czyli 27-ego… Polecam.
Albo można walnąć trip pociągami
Do Wiednia np. Pl busem i potem kilka razy z przesiadkami
można? Można. I wychodzi taniej niż samolot (przynajmniej tak z mi opowiadała jedna osoba).
Jak się zdecyduje na Split to tak zrobie
Do Wiednia np. Pl busem i potem kilka razy z przesiadkami
można? Można. I wychodzi taniej niż samolot (przynajmniej tak z mi opowiadała jedna osoba).
Jak się zdecyduje na Split to tak zrobie
według moich obliczeń jest teraz 35 państw i 70 koncertów. Powinni ogłosić jeszcze jedno...
1. USA 10
2. Kanada 4
3. Meksyk 3
4. Kostaryka 1
5. Salvador 1
6. Chile 1
7. Argentyna 2
8. Brazylia 5
9. Nowa Zel. 2
10. Australia 5
11. Japonia 2
12. Chiny 2
13. RPA 2
14. Niemcy 4
15. Szwajcaria 1
16. Austria 1
17. Belgia 1
18. Holandia 1
19. Dania 1
20. UK 1
21. Szwecja 1
22. Norwegia 1
23. Finlandia 1
24. Hiszpania 4
25. Portugalia 1
26. Francja 1
27. Włochy 3
28. Luxemburg 1
29. Polska 1
30. Rosja 1
31. Litwa 1
32. Czechy 1
33. Słowacja 1
34. Węgry 1
35. Chorwacja 1
1. USA 10
2. Kanada 4
3. Meksyk 3
4. Kostaryka 1
5. Salvador 1
6. Chile 1
7. Argentyna 2
8. Brazylia 5
9. Nowa Zel. 2
10. Australia 5
11. Japonia 2
12. Chiny 2
13. RPA 2
14. Niemcy 4
15. Szwajcaria 1
16. Austria 1
17. Belgia 1
18. Holandia 1
19. Dania 1
20. UK 1
21. Szwecja 1
22. Norwegia 1
23. Finlandia 1
24. Hiszpania 4
25. Portugalia 1
26. Francja 1
27. Włochy 3
28. Luxemburg 1
29. Polska 1
30. Rosja 1
31. Litwa 1
32. Czechy 1
33. Słowacja 1
34. Węgry 1
35. Chorwacja 1
Duuuuuża trasa :-)
Pewni kondycji Brucea są
Pewni kondycji Brucea są
Czyli - jeszcze jeden koncert i dobitka za rok 
-
Powerslave_Dś
- -#Ancient mariner

Mam nadzieje, że w 2017 r. Ironi sobie odpoczną od koncertów jeśli ma być to druga część trasy Book of Souls. Jeśli by miało to być coś ciekawszego to bardzo chętnie. Nie ma to zresztą żadnego znaczenia, bo jakieś koncerty w 2017 r. i tak się odbędą. 6 utworów z płyty +10 największych hitów, Trooper, Number, Hillsy, Fear, Hallowed, Evil, Wasted, Minutki, Running Free itd. Oczywiście przedtem zapowiedziane jako "największa, najbardziej spektakularna trasa, gdzie niektóre utwory zostaną zagrane ostatni raz".
-
Deleted User 1499
Powiedz mi , dupa cię piecze że ktoś nabija sobie kebze co ?Powerslave_Dś pisze:Mam nadzieje, że w 2017 r. Ironi sobie odpoczną od koncertów jeśli ma być to druga część trasy Book of Souls. Jeśli by miało to być coś ciekawszego to bardzo chętnie. Nie ma to zresztą żadnego znaczenia, bo jakieś koncerty w 2017 r. i tak się odbędą. 6 utworów z płyty +10 największych hitów, Trooper, Number, Hillsy, Fear, Hallowed, Evil, Wasted, Minutki, Running Free itd. Oczywiście przedtem zapowiedziane jako "największa, najbardziej spektakularna trasa, gdzie niektóre utwory zostaną zagrane ostatni raz".
-
Powerslave_Dś
- -#Ancient mariner

Powiedz mi, gdzie w moim poście wspomniałem o sukcesie finansowym tej trasie, co?sekcjazwlok pisze:Powiedz mi , dupa cię piecze że ktoś nabija sobie kebze co ?Powerslave_Dś pisze:Mam nadzieje, że w 2017 r. Ironi sobie odpoczną od koncertów jeśli ma być to druga część trasy Book of Souls. Jeśli by miało to być coś ciekawszego to bardzo chętnie. Nie ma to zresztą żadnego znaczenia, bo jakieś koncerty w 2017 r. i tak się odbędą. 6 utworów z płyty +10 największych hitów, Trooper, Number, Hillsy, Fear, Hallowed, Evil, Wasted, Minutki, Running Free itd. Oczywiście przedtem zapowiedziane jako "największa, najbardziej spektakularna trasa, gdzie niektóre utwory zostaną zagrane ostatni raz".
Chłopie, zdaj sobie sprawę, że są tysiące ludzi którzy z wielką chęcią pójdą na te koncerty. Wiadomo jest (z nieoficjalnych źródeł) iż będzie duża trasa po arenach UK i może kilka koncertów w krajach, które wypadły z trasy po Starym Kontynencie w tym roku. Trasa po Ameryce Północnej jest w przygotowaniu - wspominał o tym N. McBrain jeszcze w zeszłym roku podczas jam sessions w R'NR Ribs. Jest wiele miejsc, gdzie by mogli zagrać. Trzeba na taka trasę patrzeć całościowo a nie tylko z perspektywy lokalnej - jeżeli znajda się widzowie to całe lata mogą z tą płytą jeździć i nikt nie ma prawa im tego zakazać...