24/07/2022 - Warszawa, PGE Narodowy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 11/06/2021 - Warszawa, PGE Narodowy
Kur*a, dalem sie nabrac i az sie zlaklem, ze nie bedzie mnie 1 raz na koncercie w Polsce od 2010.
-
Deleted User 2259
Tak sobie mysle, ze skoro juz covid sie pojawil, to moze zespoł pokusi sie o zagranie na przyszłej trasie bardzo dawno niegrane utwory, bo nie wiadomo co nas w przyszłosci czeka. Chyba wszyscy tesknia za koncertami

Chciałoby się. Wleci Wrathchild za For the Greater Good of God i to wszystko 
No teraz mają rok przerwy to odświeża RTTH i Numbera
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
-
Deleted User 2259
Ciekawe kto cisnął na Ikara, ze sie w koncu pojawił <Pewnie Diki i H>
Coś pamiętam, że Nicko mówił, że on bardzo chciał.
Czy jest ktoś z Was, kto kupił bilety na Warszawę na strone Ticketmaster, już po ogłoszeniu przesunięcia daty na 2021? A jeśli tak - to czy je otrzymał?
Kupiłem w maju, "z powodu covida" wysyłki były wówczas wstrzymane, ale nadal nic nie ma. A biletu elektronicznego nie było w opcji (co za bezsens w tej sytuacji).
M.
Kupiłem w maju, "z powodu covida" wysyłki były wówczas wstrzymane, ale nadal nic nie ma. A biletu elektronicznego nie było w opcji (co za bezsens w tej sytuacji).
M.
-
Deleted User 5490
Nie martw się. Ja w jednym sklepie kupiłem podręcznik, który nie był dostępny bezpośrednio w oficynie polsko japońskiej. Myślałem, że mają na stanie, a oni dopiero chcieli jak się okazało sprowadzać o d tej oficyny. To było w czasach największych obostrzeń. Czekałem 4 miesiące na tą książkę ale dostałem. Ty też dostaniesz bilet.
- Metalophil
- -#Moonchild

Czas powoli żegnać się z tym koncertem 
W innym wątku pisałem, że Politico szacuje poziom zaszczepienia Niemców na 17% do końca lata.
Polska 27%, ale i tak bez szans, bo po prostu odwołają całą trasę.
W innym wątku pisałem, że Politico szacuje poziom zaszczepienia Niemców na 17% do końca lata.
Polska 27%, ale i tak bez szans, bo po prostu odwołają całą trasę.
Poczekaj ,wszystko w swoim czasie,niech jeszcze trochę sprzedadzą ticketów na IM i inne gigi 
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Myślisz, że teraz ktoś kupuje bilety na jakiekolwiek koncerty?
www.MetalSide.pl
Pewnie tak bo jeśli nie to po co ten cały teatrzyk ? Podbijanie bębenka na Mysticu itd.
Już dawno powinni postawić sprawę jasno ,że koncert się nie odbędzie...
Już dawno powinni postawić sprawę jasno ,że koncert się nie odbędzie...
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Przecież organizator czeka ns ruch zespołu, a w przypadku MF zespołów (headlinerów). Mają sobie sami odwołać? Przecież to nie jest impreza 5 kumpli w knajpie, tylko poważna impreza z podpisanym umowami, wpłaconymi zaliczkami itp.
www.MetalSide.pl
- blackcocker
- -#Moderator

Uważam, że tak. Na grupach fejsbukowych nie brakuje cepów, którzy dalej uważają, że koncerty się odbędą. Zapraszam na grupki typu Iron Maiden Poland, albo polską grupę Guns n Roses, ludzie oderwani od rzeczywistości
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Heh... no to nie mam pytańblackmailer pisze: ↑czw lut 04, 2021 12:03 pmUważam, że tak. Na grupach fejsbukowych nie brakuje cepów, którzy dalej uważają, że koncerty się odbędą. Zapraszam na grupki typu Iron Maiden Poland, albo polską grupę Guns n Roses, ludzie oderwani od rzeczywistości![]()
www.MetalSide.pl
Ja bym powiedział, że jedynie eksponuje istniejącą już głupotę 
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Większość dużych tras i koncertów będzie pewnie przekładana na 2022. Podobnego rozwiązania spodziewam się w przypadku Maiden - tylko mam nadzieję, że wykorzystają to do zmiany szyldu trasy z LOTB na albumową. Zdecydowana większość przełożonych na ten rok koncertów sprzedawała się bardzo dobrze, albo była już wyprzedana (Niemcy, Praga, Goteborg, Paryż). Kilka gorzej sprzedających się występów tzn. Zurych i Rosję po prostu odwołali. Przychody z tych dużych gigów sięgają pewnie ok. 2 mln USD per koncert zatem zarówno dla promotorów jak i zespołu z dwojga złego lepiej przełożyć je o kolejny rok, niż oddawać w gotówce kilkadziesiąt mln USD. Zwłaszcza, że Maiden i tak planowaliby trasę po Europie w 2022, więc lepiej zagrać już wyprzedane stadionowe koncerty, niż startować od zera ryzykując mniejszy popyt, wolniejszą sprzedaż itp.
Szkoda tylko,że starsze zespoły jak nasz IM ma dwa lata w plecy ale co poradzić.
Jest to niesamowicie smutne, że mamy wyjęte dwa lata koncertowania Maiden. Będzie to po nich widać na scenie.
prodiża kabel wskazał mi drogę