04/10/2005 - Dream Theater - Poznań @ Arena
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 04/10/2005 - Dream Theater - Poznań @ Arena
aha
milo bylo Cie widziec, a w szczegolnosci Twoje plecy 
polecam się na przyszłość
Co do rzucania pałeczkami to chyba chciał nimi koniecznie obdarować konkretne osoby ( 2 dziewczyny pod barierkami tak po środku między mikrofonami Petrucciego a LaBrie ) tylko z celnością było nie tak i kilka niedoleciało. Po zakończeniu zostałem chwilę pod sceną i się okazało że obie miały pałeczki a do tego ... wejściówkę za kulisy z której skorzystały zaraz po zakończeniu koncertu.
Co do rzucania pałeczkami to chyba chciał nimi koniecznie obdarować konkretne osoby ( 2 dziewczyny pod barierkami tak po środku między mikrofonami Petrucciego a LaBrie ) tylko z celnością było nie tak i kilka niedoleciało. Po zakończeniu zostałem chwilę pod sceną i się okazało że obie miały pałeczki a do tego ... wejściówkę za kulisy z której skorzystały zaraz po zakończeniu koncertu.
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 017
Artur pisze:Okazało się że Poznań to znowu nie taka dziura Fajne miasto, ale przerąbanie dużo bloków tam macie. I Media Markt fajnie uposażony bo nabyłem tam przed koncertem "The Warning" Queensryche i "Politics Of Ecstasy" Nevermore, których nigdzie nie mogłem dotąd dostać. Tak więc wizyta okazała się podwójnym sukcesem
to jest cudne miasto! polecam na przyszłość
no to świetnie, że koncert się wszystkim podobał
To jest dziuraArien pisze:Artur pisze:Okazało się że Poznań to znowu nie taka dziura Fajne miasto, ale przerąbanie dużo bloków tam macie. I Media Markt fajnie uposażony bo nabyłem tam przed koncertem "The Warning" Queensryche i "Politics Of Ecstasy" Nevermore, których nigdzie nie mogłem dotąd dostać. Tak więc wizyta okazała się podwójnym sukcesem
to jest cudne miasto! polecam na przyszłość
no to świetnie, że koncert się wszystkim podobał
Też Cię widziałamironpacy pisze:Przyznam się bez bicia na mnie wypadłokocian_jr pisze:
PS: przed koncertem tuz przede mna stal dosc wysoki gosciu w koszulce SanktuariumPrzyznać się - który to?
:rocx fakt że czasami trudno mnie nie zauważyć
ale za to w takich młynkach pod sceną łatwiej przeżyć :solo
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 017
ja mam 175 cm wzrostu i tez z przezyciem nie mialem problemu
Moze ktos mnie widzial? Mam grzywke siegajaca do oczu i okularki, a na koncercie bylem w koszulce SFAM, czarnych spodniach i czarnych polbutach 
Dla mnie to był koncert trzech inwalidów.
Ja miałem poparzone oko, kuzyn się przeziębił, a kumpel miał skręcone kolano
. Ale przechodząc do meritum. Koncercik CUDOWNY. Najlepszy na jakim do tej pory byłem. Wszystko było Tip-Top. Setlista świetna(oczywiście nie wymarzona, bo musiałby wtedy koncert trwać 7h, żeby zagrali wszystko co chiałbym usłyszeć na żywo
), La Brie był w świetnej formie, 0 fałszów śpiewał czysto i wyciągał górę. Miernikiem moim jest zawsze ten fragment po solówkach na Endless Sacrifice. O muzykach nie wspominam, bo to strata czasu.
Jednym słowem 3h wspaniałej muzyki. Jeśli miałbym do czegoś się doczepić to tylko do organizatora, a w zasadzie do ochroniarzy, który wpuszczali ludzi na koncert. Ja wszedłem na Arenę to zaczęli grać Root..., ale za mną jeszcze wiele osób czekało na wejście.
Czekam teraz na boota, by przeżyć to jeszcze raz, a potem następny i następny, and dream is playin again, and again, and again...
. Zdziwiło mnie tylko jedno. Brak koni
. Chyba że za późno przyszedłem. Ale widziałem dziewczynę z karteczką "kupię bilety" i nikt do niej nie podchodził.
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
mimski pisze:Zdziwiło mnie tylko jedno. Brak koni. Chyba że za późno przyszedłem. Ale widziałem dziewczynę z karteczką "kupię bilety" i nikt do niej nie podchodził.
Koni raczej nie było. Ja byłam pod Areną od 16:00 i żadnego nie widziałam
Odbiegając od tematu, proszę uświadomcie mnie ile razy Dream Theater było w Polsce, gdzie grali i kto supportował? Zawsze myślałam ze dwa, w 2000(gdzies tam) i 2002 roku(w Krakowie i Bydgoszczy), ale przed koncertem jakas dziewczyna mnie przekonywała, ze ten z 2002 roku odwołali... Troche mi sie nie chce wierzyc, bo mam recenzje z tamtego koncertu w starym Metal Hammerze..
Ktos był na spotkaniu z Petruccim i Portnoyem??
2000 rok 10 październik Krakow, hala Wisły i 9 październik Bydgoszcz,filharmonia - support Porcupine TreeCopycat pisze:gdzie grali i kto supportował?
2002 rok 28 czerwiec Krakow, hala Wisły - bez supportu
Ostatnio zmieniony pt paź 07, 2005 9:05 pm przez eulogy, łącznie zmieniany 2 razy.
Ze co??? To bylo jakies spotkanie z Portnoy'em?Fear pisze:Ktos był na spotkaniu z Petruccim i Portnoyem??
No właśnie, dziękujęeulogy pisze:2000 rok 10 październik Krakow, hala Wisły i 9 październik Bydgoszcz,filharmonia - support Porcupine TreeCopycat pisze:gdzie grali i kto supportował?
2002 rok 28 czerwiec Krakow, hala Wisły - bez supportu
Fear pisze:Ktos był na spotkaniu z Petruccim i Portnoyem??
Fear, skąd Ty masz takie dziwne informacje?kocian_ir pisze:Ze co??? To bylo jakies spotkanie z Portnoy'em? Shocked
A nie wiem własnie... Ale ktoś mi to mówił, że było cos takiegokocian_jr pisze:Ze co??? To bylo jakies spotkanie z Portnoy'em?Fear pisze:Ktos był na spotkaniu z Petruccim i Portnoyem??
a ja mam pytanie niezwiązane z koncertem (tak dla odmiany)
chodzi mi o DVD Live At Budokan. Jaki tytuł nosi piosenka, którą DT gra zaraz po Drum Solo Portnoya??
Caught In The Web :rocxWrathchild_88 pisze:a ja mam pytanie niezwiązane z koncertem (tak dla odmiany)chodzi mi o DVD Live At Budokan. Jaki tytuł nosi piosenka, którą DT gra zaraz po Drum Solo Portnoya??
dziękikocian_jr pisze:Caught In The Web
Fajnie to ona zabrzmiała w PoznaniuWrathchild_88 pisze:dziękikocian_jr pisze:Caught In The Webfajna piosnka :rocx
A tak dla ścisłości wszelkiej to Caught In A Web
to chcialem tez napisaceulogy pisze:Fajnie to ona zabrzmiała w PoznaniuWrathchild_88 pisze:dziękikocian_jr pisze:Caught In The Webfajna piosnka :rocx
a nawet zajefajnie
Czyli to o Portoony sa otwierdzone info... Kolezanka kolezanki była tam i sprawozdała wszystko
A mnie tam nie było
!!!! 
A mnie tam nie było