A to dlatego , że patrząc na stokrotkę , miałem w głowie koniczynę
Rzeczywiście w przypadku stokrotki bardziej odpowiednie(bo nie , żeby to była pozbawiona liści) będą płatki , więc ok
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
no tak mi tez cos w glowie siedzikobi pisze:mi coś świta że to był typ co chyba znał język węgierski
raczej Dziką OrchideęMareq555 pisze:A to dlatego , że patrząc na stokrotkę , miałem w głowie koniczynę![]()
nooo a już myślałem że mi wóda zrobiła kefir z mózgu a to jeszcze nie ten etapSzymon pisze:no tak mi tez cos w glowie siedzimadziar ze ślunska
Dzięki, za "nowoprzybyłego kwiatuszka", ładnie brzmi.Szymon pisze:kobi pisze:Witamy synow marnotrawnych i nowoprzybyle kwiatuszki
a Tobie we wtorek?kobi pisze:
raczej Dziką Orchideę![]()
btw. będzie jutro w Bytomiu okazja pobluzgać Cię osobiście?
![]()
:
Niestety(jakkolwiek dziwnie , to w tym kontekście zabrzmibtw. będzie jutro w Bytomiu okazja pobluzgać Cię osobiście?
bedzie z tym problem bo finanse nie pozwalaja :/slayer pisze:a Tobie we wtorek?![]()
hehe wiadome ze te bluzgi to tylko taki zarcik, nie od dzis wiadomo ze kulturalni kibice to my! (sedzia ch..!)Mareq555 pisze:Niestety(jakkolwiek dziwnie , to w tym kontekście zabrzmi;)) ) nie będę miał okazji wysłuchać osobiście bluzgów z Twojej strony jutro w Bytomiu
Ty może lepiej nie hoduj pomidorów, bo też możesz mieć inną roślinę w głowie i będą problemy z prawem.Mareq555 pisze:Kurcza... , faktycznie , coś nie pasowało mi z tymi liśćmi od początku.
A to dlatego , że patrząc na stokrotkę , miałem w głowie koniczynę![]()
Rzeczywiście w przypadku stokrotki bardziej odpowiednie(bo nie , żeby to była pozbawiona liści) będą płatki , więc ok
Ty może lepiej nie hoduj pomidorów, bo też możesz mieć inną roślinę w głowie i będą problemy z prawem.
Niestety ten modus operandi już wykorzystany a ja nie chciałbym kserowaćMiały to być amerykańskie pomidory tymczasem okazały się prawdopodobnie marihuaną. Plantacja nie wyrosła, bo w odpowiednim czasie zlokalizowali ją policjanci. Teraz "zielarz" odpowie za działanie wbrew przepisom ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii - informuje Kamila Ogonowska z KWP w Bydgoszczy.
Na podstawie uzyskanych informacji policjanci z Rypina weszli dzisiejszego ranka do jednego z mieszkań na Nowym Rynku w mieście. Zgodnie z przewidywaniami w jednym z pokoi w skrzyni funkcjonariusze znaleźli uprawę. "Roślinki" hodował mieszkający tam 33-letni mężczyzna. Wprawdzie, jak tłumaczył funkcjonariuszom, miały to być amerykańskie pomidory, jednak policjanci byli innego zdania
tego nie gwarantuję, ale serdecznie Cię witam i pozdrawiamryju pisze:i to, że będziecie się ze mną zgadzać
już po burzy z piorunami więc możesz spać spokojnie i udzielać się na forumryju pisze:Liczę na dobrą atmosferę
Ale o jakiej burzy mowa?eM pisze:już po burzy z piorunami więc możesz spać spokojnie i udzielać się na forumryju pisze:Liczę na dobrą atmosferę![]()
To już zależy, czy lubisz AMOLADryju pisze: i to, że będziecie się ze mną zgadzać