Metallica

Dyskusje o innych zespołach i albumach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Max323
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Re: Metallica

Post autor: Max323 »

Chyba skrócony. Brakuje day.
A
B
C
D
E
nugz
SMERF MARUDA

Post autor: nugz »

15 i fajrant???
Na próbie był Sleeps, więc będzie pewnie w niedzielę.
Awatar użytkownika
Max323
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

nugz pisze: pt cze 07, 2024 9:53 pm 15 i fajrant???
Na próbie był Sleeps, więc będzie pewnie w niedzielę.
Trzeba liczyć, że gościu dodający set nie ogarnia.
A
B
C
D
E
nugz
SMERF MARUDA

W sensie Sardi?? :P
Awatar użytkownika
Max323
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Mummonmarkka1

Ciekawe czy na stałe zostanie 15 pozycji.
A
B
C
D
E
Awatar użytkownika
spooki
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: spooki »

Helsinki to mój drugi udział w tej trasie po Hamburgu. Pierwszy dzień w Helsinkach bardzo dobry, ale nie powalił mnie jak ten w Hamburgu rok temu. Początek absolutnie zabójczy, bo zestaw Creeping + Harvester + Lepper miażdży, ale było to to samo trio co w Hamburgu, a liczyłem na zmianę w postaci Hit the lights, no cóż ;) Najlepszy moment koncertu to Blackened i Fuel jeden po drugim, które wyrwały z butów i urwały głowę. Tradycyjnie Orion na żywo to potęga. Przerywnik Roba z Kirkiem z dupy, ale rozumiem, że Het i Lars muszą więcej już odpoczywać. No i na koniec najbardziej kontrowersyjna opinia, za którą pewnie zostanę zjedzony - Innamorata to straszny usypiacz wygenerowany rodem z kreatora riffów Metalliki. Zdecydowanie bardziej wolałbym usłyszeć dwa krótsze kawałki w miejsce tego rozwleczonego tworu. Koniec końców udany wieczór i zarazem bardzo specyficzny bo cały koncert w świetle dziennym ;) czekam na niedzielę!
Deleted User 8479

Post autor: Deleted User 8479 »

A w jakiej hali/stadionie ich widziałeś w Hamburgu? pytam z ciekawości, bo niedawno tam byłem. Aha co do Innamoraty to się zgadzam, w ogóle ta ca płyta prawie jakiś taki generator się zaczyna robić, DT już lata temu generator robią i to mnie strasznie wkurwia.
Awatar użytkownika
Max323
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

To ten stadion koło którego stałeś.
A
B
C
D
E
Deleted User 8479

A dzięki Hamburger SV, to miło :) ale na zewnątrz kupa straszna wygląda ale jest na podwyższeniu.
nugz
SMERF MARUDA

No i faktycznie - skrócony set, hmmm...
Awatar użytkownika
johnny_o
Ten, Który Czyta Wszystko

Post autor: johnny_o »

Może zapomnieli że to nie set festiwalowy - to trzeci już z rzędu z piętnastoma numerami, ale dwa poprzednie to festiwale. Ale niedawno też opuścili Day bo James się źle poczuł.
Awatar użytkownika
remi
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: remi »

Oby w Wawie nie było tego "epickiego numeru" i jakiś dłuższy set. Śmiałbym się gdyby w piątek również nie zagrali Nothing Else Matters, na które jedzie cały busik z mojej pracy (oczywiście, to że Meta gra również w niedzielę inny set nikt z nich nie wie).
nugz
SMERF MARUDA

Normalnym ludziom taka wiedza nie jest potrzebna :D
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

remi pisze: sob cze 08, 2024 8:56 am Oby w Wawie nie było tego "epickiego numeru" i jakiś dłuższy set. Śmiałbym się gdyby w piątek również nie zagrali Nothing Else Matters, na które jedzie cały busik z mojej pracy (oczywiście, to że Meta gra również w niedzielę inny set nikt z nich nie wie).
Brzmi jakbyś nie lubił ludzi z pracy ;)

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Awatar użytkownika
johnny_o
Ten, Który Czyta Wszystko

Post autor: johnny_o »

remi pisze: sob cze 08, 2024 8:56 am Oby w Wawie nie było tego "epickiego numeru" i jakiś dłuższy set. Śmiałbym się gdyby w piątek również nie zagrali Nothing Else Matters, na które jedzie cały busik z mojej pracy (oczywiście, to że Meta gra również w niedzielę inny set nikt z nich nie wie).
A ja właśnie czekam na ten numer, może nawet być kosztem dwóch innych z 72 Seasons.
Haha! Nie uświadamiałeś biednych żuczków, no jak tak można? Kawał drogi dla jednego, niezagranego kawałka... Okrucieństwo level master!
Deleted User 4876

Post autor: Deleted User 4876 »

Też bym chętnie Inamoratę posłuchał, tylko chyba zrobię jeden gig i wstrzelenie się we właściwy stwarza nie lada problem. W Austrii było wiadomo, że na feście tego nie zagrają.
Żelazny
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: Żelazny »

spooki pisze: pt cze 07, 2024 11:25 pm najbardziej kontrowersyjna opinia, za którą pewnie zostanę zjedzony - Innamorata to straszny usypiacz wygenerowany rodem z kreatora riffów Metalliki. Zdecydowanie bardziej wolałbym usłyszeć dwa krótsze kawałki w miejsce tego rozwleczonego tworu.
I gdzie kontrowersja?
Forum internetowe to poważna sprawa.
nugz
SMERF MARUDA

Numer ani mnie nie ziębi, ani nie grzeje, ale jako że to najdłuższy kawałek, to czemu nie, ogólnie na plus. Ma momenty, szczególnie Sabbathowski bridge. Pewnie będzie wpadał, bo Het otwarcie mówi, że bardzo go lubi.
Awatar użytkownika
Max323
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Day weszło za Sanitarium, natomiast wygląda na to, że cover wyleciał. Lipa trochę, że skrócili sety.
A
B
C
D
E
Deleted User 8479

Ale jest battery fajnie, będą kończyć zara.
ODPOWIEDZ