Metallica
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Metallica
15 i fajrant???
Na próbie był Sleeps, więc będzie pewnie w niedzielę.
Na próbie był Sleeps, więc będzie pewnie w niedzielę.
W sensie Sardi?? 
Helsinki to mój drugi udział w tej trasie po Hamburgu. Pierwszy dzień w Helsinkach bardzo dobry, ale nie powalił mnie jak ten w Hamburgu rok temu. Początek absolutnie zabójczy, bo zestaw Creeping + Harvester + Lepper miażdży, ale było to to samo trio co w Hamburgu, a liczyłem na zmianę w postaci Hit the lights, no cóż
Najlepszy moment koncertu to Blackened i Fuel jeden po drugim, które wyrwały z butów i urwały głowę. Tradycyjnie Orion na żywo to potęga. Przerywnik Roba z Kirkiem z dupy, ale rozumiem, że Het i Lars muszą więcej już odpoczywać. No i na koniec najbardziej kontrowersyjna opinia, za którą pewnie zostanę zjedzony - Innamorata to straszny usypiacz wygenerowany rodem z kreatora riffów Metalliki. Zdecydowanie bardziej wolałbym usłyszeć dwa krótsze kawałki w miejsce tego rozwleczonego tworu. Koniec końców udany wieczór i zarazem bardzo specyficzny bo cały koncert w świetle dziennym
czekam na niedzielę!
-
Deleted User 8479
A w jakiej hali/stadionie ich widziałeś w Hamburgu? pytam z ciekawości, bo niedawno tam byłem. Aha co do Innamoraty to się zgadzam, w ogóle ta ca płyta prawie jakiś taki generator się zaczyna robić, DT już lata temu generator robią i to mnie strasznie wkurwia.
-
Deleted User 8479
A dzięki Hamburger SV, to miło
ale na zewnątrz kupa straszna wygląda ale jest na podwyższeniu.
No i faktycznie - skrócony set, hmmm...
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Może zapomnieli że to nie set festiwalowy - to trzeci już z rzędu z piętnastoma numerami, ale dwa poprzednie to festiwale. Ale niedawno też opuścili Day bo James się źle poczuł.
Oby w Wawie nie było tego "epickiego numeru" i jakiś dłuższy set. Śmiałbym się gdyby w piątek również nie zagrali Nothing Else Matters, na które jedzie cały busik z mojej pracy (oczywiście, to że Meta gra również w niedzielę inny set nikt z nich nie wie).
Normalnym ludziom taka wiedza nie jest potrzebna 
Brzmi jakbyś nie lubił ludzi z pracy
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
A ja właśnie czekam na ten numer, może nawet być kosztem dwóch innych z 72 Seasons.
Haha! Nie uświadamiałeś biednych żuczków, no jak tak można? Kawał drogi dla jednego, niezagranego kawałka... Okrucieństwo level master!
-
Deleted User 4876
Też bym chętnie Inamoratę posłuchał, tylko chyba zrobię jeden gig i wstrzelenie się we właściwy stwarza nie lada problem. W Austrii było wiadomo, że na feście tego nie zagrają.
Numer ani mnie nie ziębi, ani nie grzeje, ale jako że to najdłuższy kawałek, to czemu nie, ogólnie na plus. Ma momenty, szczególnie Sabbathowski bridge. Pewnie będzie wpadał, bo Het otwarcie mówi, że bardzo go lubi.
Day weszło za Sanitarium, natomiast wygląda na to, że cover wyleciał. Lipa trochę, że skrócili sety.
A
B
C
D
E
B
C
D
E