04/10/2005 - Dream Theater - Poznań @ Arena
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 04/10/2005 - Dream Theater - Poznań @ Arena
dwaj chłopacy ode mnie z klasy byli i mówili, że było rewelacyjnie 
To w końcu potwierdzone czy nie potwierdzone? Był Portnoy czy nie? Bo coś niezbyt gramatyczny ten Twój post...Fear pisze:Czyli to o Portoony sa otwierdzone info... Kolezanka kolezanki była tam i sprawozdała wszystko![]()
A mnie tam nie było!!!!
PotwierdzoneCopycat pisze:To w końcu potwierdzone czy nie potwierdzone? Był Portnoy czy nie? Bo coś niezbyt gramatyczny ten Twój post...Fear pisze:Czyli to o Portoony sa otwierdzone info... Kolezanka kolezanki była tam i sprawozdała wszystko![]()
A mnie tam nie było!!!!
Rzeczywiście troche mnie "zamroczyo" jak pisałem post, ale ja dzis jestem średnio żywy
No nie!!! Bylo spotkanie z Petruccim - nie bylem. Bylo z Portnoy'em - tez nie bylem!!
Taka okazje przegapic
Bede sobie teraz ciagle plul w twarz 
Ale oni występowali razemkocian_jr pisze:No nie!!! Bylo spotkanie z Petruccim - nie bylem. Bylo z Portnoy'em - tez nie bylem!!Taka okazje przegapic
Weź mi nawet nie mów!!!!!!!!!!!!!! Ja tez nie byłem!!!!!!!!
znajdziemy jeszcze kogos i popelniamy zbiorowe samobojstwo - co ty na to?Fear pisze:Ale oni występowali razemkocian_jr pisze:No nie!!! Bylo spotkanie z Petruccim - nie bylem. Bylo z Portnoy'em - tez nie bylem!!Taka okazje przegapic
![]()
Weź mi nawet nie mów!!!!!!!!!!!!!! Ja tez nie byłem!!!!!!!!![]()
![]()
<skacze z okna>!!
No ok... to ja proponuje mojego kumpla Mateusza, z którym byłem na koncerciekocian_jr pisze:znajdziemy jeszcze kogos i popelniamy zbiorowe samobojstwo - co ty na to?Fear pisze:Ale oni występowali razemkocian_jr pisze:No nie!!! Bylo spotkanie z Petruccim - nie bylem. Bylo z Portnoy'em - tez nie bylem!!Taka okazje przegapic
![]()
Weź mi nawet nie mów!!!!!!!!!!!!!! Ja tez nie byłem!!!!!!!!![]()
![]()
<skacze z okna>!!
![]()
a ja byłam w Poznaniu i nie poszłam ha
ja mogę z wami popełnić jakieś malutkie seppuku 
no to juz mamy cztery osoby w sumie
Cos sie wymysli fajnego (najwazniejsze zeby to bylo spektakularne) 
A tak w ogole na oficjalnym forum DT pojawilo sie juz troche linkow do fotek z koncertu
Cos mi sie wydaje ze w niedalekiej przyszlosci doczekamy sie tez bootlega 
A tak w ogole na oficjalnym forum DT pojawilo sie juz troche linkow do fotek z koncertu
Dobra... i musi na zawsze pozostać w pamięci wszystkich ziemian ... Proponuje zrzucenie nas z orbity okołoziemskiej do szklanki wodykocian_jr pisze:no to juz mamy cztery osoby w sumieCos sie wymysli fajnego (najwazniejsze zeby to bylo spektakularne)
W sumie to i nieglupi pomyslFear pisze:Dobra... i musi na zawsze pozostać w pamięci wszystkich ziemian ... Proponuje zrzucenie nas z orbity okołoziemskiej do szklanki wodykocian_jr pisze:no to juz mamy cztery osoby w sumieCos sie wymysli fajnego (najwazniejsze zeby to bylo spektakularne)
Co Wy na to "towarzysze" niedoli?:>
oo jak Mateusz ginie z nami to ja na pewno idę 
No to jesteśmy umówienikocian_jr pisze:W sumie to i nieglupi pomyslFear pisze:Dobra... i musi na zawsze pozostać w pamięci wszystkich ziemian ... Proponuje zrzucenie nas z orbity okołoziemskiej do szklanki wodykocian_jr pisze:no to juz mamy cztery osoby w sumieCos sie wymysli fajnego (najwazniejsze zeby to bylo spektakularne)
Co Wy na to "towarzysze" niedoli?:>
Jesli sie uda, o naszym wyczynie beda pamietac wszystkie pokolenia... i moze jeszcze wystawia nam pomnik
A niby co takiego Mateusz ma współnego z Twoją teoretyczną śmiercią?Arien pisze:oo jak Mateusz ginie z nami to ja na pewno idę
Ludzie, opanujcie się! Przed chwilą jeden człowiek który tam był, powiedzial mi ze Portnoya nie było! Na pewno mówił prawdę. Po drugie to była klinika Petrucciego! A po trzecie mam zdjęcia z tej kliniki! Żadnego Portnoy'a tam nie ma!!! Nie rozpowiadajcie plotek!!!
No to ja juz nie wiem komu mam wierzyć...Copycat pisze:Ludzie, opanujcie się! Przed chwilą jeden człowiek który tam był, powiedzial mi ze Portnoya nie było! Na pewno mówił prawdę. Po drugie to była klinika Petrucciego! A po trzecie mam zdjęcia z tej kliniki! Żadnego Portnoy'a tam nie ma!!! Nie rozpowiadajcie plotek!!!
Uwierz mi, mówię Ci, mam zdjęcia, żadnego Portnoy'a tam nie ma. Jest tylko mała scenka, Petrucci ze swoim MusicMan'em, wzmacniacze i jakieś inne bzdety. Nawet nie byłoby gdzie perkusji wstawić (że nie wspomne o Portnoy'u
) Chyba nie uważacie, że człowiek ktory robił te zdjęcia, by go ominął? Nie, Portnoy'a nie było na sto procent. Możecie jeszcze pożyć 
Czyli dobra... Copycat diżkuje, że mnie wyzwoliłaś z tej niewiedzy mojejCopycat pisze:Uwierz mi, mówię Ci, mam zdjęcia, żadnego Portnoy'a tam nie ma. Jest tylko mała scenka, Petrucci ze swoim MusicMan'em, wzmacniacze i jakieś inne bzdety. Nawet nie byłoby gdzie perkusji wstawić (że nie wspomne o Portnoy'u) Chyba nie uważacie, że człowiek ktory robił te zdjęcia, by go ominął? Nie, Portnoy'a nie było na sto procent. Możecie jeszcze pożyć
Więc jeszcze sbie troche pożyje
Cieszycie się?
Fear pisze:Copycat diżkuje, że mnie wyzwoliłaś z tej niewiedzy mojejGdyby nie Ty dlaje żył vbym w przekonaniu, że tam był Portonoy
![]()
Zawsze do usług
Copycat pisze:Fear pisze:Copycat diżkuje, że mnie wyzwoliłaś z tej niewiedzy mojejGdyby nie Ty dlaje żył vbym w przekonaniu, że tam był Portonoy
![]()
Zawsze do usług
Spoko, będe pamiętał
No mam nadziejęFear pisze: Spoko, będe pamiętał![]()