A ja uwielbiam podwójną centralkę. Kocham to dudnienie.Piwowarus pisze:Tylko, że czasem przedobrzają i jak zaczną utwór na podwójnej stopie to ciągną to do końca, zero jakiś urozmaiceń.
Judas Priest
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Stormshield
- -#Moonchild

Re: Judas Priest
Mnie to nie przeszkadza. Tak jak Storm, uwielbiam grę na dwóch stopkach.Piwowarus pisze:Tylko, że czasem przedobrzają i jak zaczną utwór na podwójnej stopie to ciągną to do końca, zero jakiś urozmaiceń. Taki Judas is Rising to najlepszy przykład. Nudzi mnie to po prostu.
-
Stormshield
- -#Moonchild

Mnie to uwielbienie zostało po death metaluM@ti pisze:Mnie to nie przeszkadza. Tak jak Storm, uwielbiam grę na dwóch stopkach.
W ogóle ten zestaw Larsa jest mikroskopijny. Nie to co kiedyś...Stormshield pisze:(wyłączając Metallikę live Rolling Eyes )
-
Stormshield
- -#Moonchild

Zestaw jak zestaw, gorzej z umiejętnościami.M@ti pisze:W ogóle ten zestaw Larsa jest mikroskopijny. Nie to co kiedyś...Stormshield pisze:(wyłączając Metallikę live Rolling Eyes )
Stormshield pisze:Zestaw jak zestaw, gorzej z umiejętnościami.
- Dave, what could you say about Lars Ulrich?
- Lars is very good... guy.
- śmiech
Moze i ma maly zestaw ale to nie ma znaczenia. Nicko nie widac zza bebnow i nic mu to nie daje. Na chwile obecna moze Larsowi czyscic talerze.M@ti pisze:W ogóle ten zestaw Larsa jest mikroskopijny.
Tylko teraz porównaj wiek obu panów.Qba666 pisze:Na chwile obecna moze Larsowi czyscic talerze.
rozmowa widze zeszła na arcyciekawy tor <zieeeef>
To zmień temat na ciekawszy zamiast ziewać.
jak ktoś za stary to niech już po prostu da sobie spokójM@ti pisze:Tylko teraz porównaj wiek obu panów.
Ale Nicko jeszcze daje sobie radę. Na emeryturę za wcześnie.
więc wiek to nie jest argument
Czemu nie? Lars jest młodszy, ma więcej sił i jest nieco sprawniejszy. Wiek też robi swoje. Ale i tak wolę Nicko.
najpierw mówisz, że Nicko daje rade i ok, a teraz, że nie można mu zarzucać tego czy tamtego bo jest starszy. ffajnnie
Bo Nicko daje radę jak na swój wiek, a sprawnościowo nie należy porównywać go do np Larsa. O to mi chodzi.miki pisze:najpierw mówisz, że Nicko daje rade i ok, a teraz, że nie można mu zarzucać tego czy tamtego bo jest starszy. ffajnnie
-
Stormshield
- -#Moonchild

Hehe, ale zeszliśmy z topicu
Widziałem jak Lars używa na live (całkiem niedawno, zbliżenie na nogi) podwójnej stopy i powiem jedno słowo: żenada.
Widziałem jak Lars używa na live (całkiem niedawno, zbliżenie na nogi) podwójnej stopy i powiem jedno słowo: żenada.
No troszkę, zatem EOT.Stormshield pisze:Hehe, ale zeszliśmy z topicu
hehe..zapodaj byle jaki kawalek z Jugulatora a stanie przed toba oblicze mocy i ciezkosci nieosiagalne dla zadnego zespolu spod znaku heavy metalsyzygy pisze:a tak w ogóle, to nie jestem pewnien, czy JP gra tak dużo ciężej od IM... mają w swoim dorobku taki wałek jak Fallen Angel, Pashendale czy Montsegur?
Tak czy owak to tylko 3 utwory buuuuuhahahaha