Sprzedaż AMOLAD
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Sprzedaż AMOLAD
W USA AMOLAD spadł na 43 pozycję.
No jak zwykle jutro około 12 powinny się pojawić.Filik10 pisze:Ładnie Smile . Jestem ciekaw czy już jutro będą wyniki sprzedarzy za kolejny tydzień, ale raczej tak.
... zamieściłem na stronie 23 tego tematuAbstract pisze:hm i jak to ładnie wygląda, prawda?a nie ma ktoś jakiegos skana/zdjęcia z jakiejś gazety jak AMOLAD było na pierwszym miejscu?
No, dzisiaj kolejana aktualizacj OLIS... Troszkę się denerwuję, ponieważ Maideni mogą spaść do 2 piątki. Jak wam się wydaje, co będzie?
- Metalophil
- -#Moonchild

miejsce 12-15Borys1978 pisze:No, dzisiaj kolejana aktualizacj OLIS... Troszkę się denerwuję, ponieważ Maideni mogą spaść do 2 piątki. Jak wam się wydaje, co będzie?
14 pozycja -

to jest najbardziej tragiczna sytuacja
nie będzie złota
to jest najbardziej tragiczna sytuacja
nie będzie złota
... no i tak to wygląda [jasne było że wiecznie płyta "AMOLAD"w pierwszej trójce nie będzie] :

... teraz możemy obstawiać czy next week album całkowicie spadnie z listy czy jeszcze się na niej utrzyma

... teraz możemy obstawiać czy next week album całkowicie spadnie z listy czy jeszcze się na niej utrzyma
Ostatnio zmieniony pt wrz 22, 2006 11:52 am przez jesper, łącznie zmieniany 1 raz.
- Metalophil
- -#Moonchild

ha! trafiłem!The Wizard pisze:miejsce 12-15Borys1978 pisze:No, dzisiaj kolejana aktualizacj OLIS... Troszkę się denerwuję, ponieważ Maideni mogą spaść do 2 piątki. Jak wam się wydaje, co będzie?
nie rozpaczajcie - przecież to jest sprzedaż w danym tygodniu a nie suma, więc miejsce zależy też od tego jak sprzedają się inne płyty - teoretycznie w tym tygodniu mogło się sprzedać tyle samo sztuk co w pierwszym, z tym że inne albumy sprzedały się lepiej. A zatem bądźmy dobrej myśli! :beer
No trafiłeś Bracie idealnie. Masz rację, że może tak być jak mówisz. Wystarczy zerknąć kto jest na szczycie listy. Trzymam kciuki za IM.The Wizard pisze:ha! trafiłem!The Wizard pisze:miejsce 12-15Borys1978 pisze:No, dzisiaj kolejana aktualizacj OLIS... Troszkę się denerwuję, ponieważ Maideni mogą spaść do 2 piątki. Jak wam się wydaje, co będzie?
nie rozpaczajcie - przecież to jest sprzedaż w danym tygodniu a nie suma, więc miejsce zależy też od tego jak sprzedają się inne płyty - teoretycznie w tym tygodniu mogło się sprzedać tyle samo sztuk co w pierwszym, z tym że inne albumy sprzedały się lepiej. A zatem bądźmy dobrej myśli! :beer
Źli ludzie
Ale żyjemy w polsce, czego się mogliśmy spodziewać?
- Metalophil
- -#Moonchild

i to by wyjaśniało dlaczego Waters ma złoto - po prostu był np.15 ale w miesiącu kiedy płyty sprzedawały się najlepiej - czasem miejsce 14 jest lepsze od 1 - to po prostu zależy od ogólnego popytu na płyty w danym tygodniuBorys1978 pisze:No trafiłeś Bracie idealnie. Masz rację, że może tak być jak mówisz. Wystarczy zerknąć kto jest na szczycie listy. Trzymam kciuki za IM.The Wizard pisze:ha! trafiłem!The Wizard pisze: miejsce 12-15
... a także od ilości premier w danym tygodniu ... mnie cieszy także fakt że VADER dalej jest na liście :rocx
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Miejsce pierwsze dosłownie zwaliło mnie z nóg... :laugh
W Antyradiu leciała reklama nowego albumu. Pierwszy raz ją słyszałem, wiec może dopiero co się pojawiła.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Fajna jakaś? Postaram się zdobyć dla nas mp3.Piwowarus pisze:W Antyradiu leciała reklama nowego albumu. Pierwszy raz ją słyszałem, wiec może dopiero co się pojawiła.
Reklama jak reklama, ale tak jakoś bez większych emocji, choć wstydu też nie przynosi. W tel ROBB i chyba BTATS i lektor. Po prostu reklama i tyle 
-
Deleted User 804
WICKER MAN pisze:Fajna jakaś? Postaram się zdobyć dla nas mp3.![]()
Wicker ma chody i jak mówi że się postara to pewnie będzie
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

No Ty też się postaraj! Ten kto pierwszy ją zdobędzie jest Master.

-
Deleted User 804
aaa to nie fair Ja dopiero od 13 moge zacząć się starać
No ale postaram sie być wymagającą konkurencją

No ale postaram sie być wymagającą konkurencją
Czyli zloto nam nie grozi :/
Ja jeszcze podbije wyniki sprzedazy bo kupie wkrotce winyl
Ja jeszcze podbije wyniki sprzedazy bo kupie wkrotce winyl