Metallica
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Metallica
Aaaaa, pojebalo mi sie. Zobaczylem, że 'live' i dałem sie zrobic, a to rzeczywiscie z 13.12. Dopiero doczytalem.
https://www.last.fm/user/kamooo
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Live transmisja nagranego już koncertu, sprytne 
Kolejny poziom to live transmisja kogoś oglądającego live transmisję nagranego juz koncertu
www.MetalSide.pl
Fajny koncert, duża różnorodność, super goście, i najważniejsze - zacny cel.
Profil na insta @koncertywpl podaje dane, że koncerty na Narodowym były najbardziej dochodowe dla zespołu na całej ostatniej trasie. Ale nie podał źródła wyliczeń więc nie wiem czy to jest miarodajne…
Jak to tak, Kusemu nie wierzyć?
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- blackcocker
- -#Moderator

James Hetfield: najbardziej dochodowy koncert zagraliśmy w Polsce
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
To było oficjalne info. W Polsce bieda przecież 
- Saimon1995
- -#Moderator

Źródło to amerykański magazyn "Billboard".
25 zielonych baniek od środy do niedzieli - nie mogę tego do dziś pojąć

Jak mnie wkurwia te całe KwP, którzy w zasadzie każdego dnia podpierdalają info/newsy zewsząd i publikują u siebie bez podania źródła. Wielcy "dziennikarze" muzyczni.
https://www.last.fm/user/kamooo
A potem pożal się Boże fejsbukowy dziennikarz muzyczny poda tego samego newsa z adnotacją "źródło: KwP" xD
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Osoba dziennikarska, żeby być dokładnymSchizoid pisze: ↑pn gru 23, 2024 1:02 pmA potem pożal się Boże fejsbukowy dziennikarz muzyczny poda tego samego newsa z adnotacją "źródło: KwP" xD
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Nie tylko ta jedna
Tego dnia w 89, zespół sprzedał się pierwszy raz, wypuszczając klip do ONE! 
Ciekawe - album siada na początku września, chwilę później już zaczynają Damaged Justice, a pierwszy singiel dopiero 4 miechy później 
38 lat temu prawie rozwalili Nam Spodek 
Pozdro z Toronto!
Pieprzone wi-fi hotelowe kuleje, gniazdko nie działa, nie wiem, czy baterii wystarczy na dobre foty z trybun.
Pieprzone wi-fi hotelowe kuleje, gniazdko nie działa, nie wiem, czy baterii wystarczy na dobre foty z trybun.