Teraz słucham...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Teraz słucham...
Pamięta to ktoś ?
- leomessi69
- -#Prodigal son

Ja nie pamiętam. Ale okładka wygląda na niezły kabaretpucha pisze:Obrazek
Pamięta to ktoś ?
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

Chyba najbardziej wyczekiwana przeze mnie premiera. Nietypowa jak na Opeth okładka i nietypowa jak na Opeth muzyka. Ja zakochałem się w tym agresywnym Opeth z płyt Still Life, Orchid czy Blackwater Park. Tutaj jednak Opeth ponownie porzuca ciężkie brzmienia (tak jak raz już to zrobił na Damnation) jednak tym razem wyszło to wspaniale. Ukłony przed geniuszem Mikaela! Wracam do słuchania.
Też właśnie słucham. Okładka genialna IMO, ale muzyka dziwna trochę, za dużo jazzowania. ;] Jeszcze będę szlifował.
- michalhusta
- -#Invader

Zdziwiłbyś się przyjacieluIgorW pisze:Ja nie pamiętam. Ale okładka wygląda na niezły kabaretpucha pisze:Obrazek
Pamięta to ktoś ?
- leomessi69
- -#Prodigal son

Nasłuchałem się tyle nie pochlebnych opinii na temat tego krążka że sam nie wiedziałem czego mam oczekiwać jak wsadzałem płytkę do odtwarzacza. I mego szok !!!! Płyta mi wchodzi tak leciutko że hej
Nawet jakieś techno/dance rytmy w "Too Extreme!" oraz cukierkowa przebojowość
"I Am Morbid" w niczym mi nie przeszkadzają
Rewelacyjna płyta.
Bo to zacna płyta jest. Zróżnicowana i dająca wiele radości, choć bardzo dużo brakuje do ich najlepszych rzeczy. Mimo to jest świadectwem otwartości i twórczego nieograniczania się, głównie Treya chyba. A marudzą jak zwykle metalowe prawdziwki ;0Kuba pisze:Obrazek
Nasłuchałem się tyle nie pochlebnych opinii na temat tego krążka że sam nie wiedziałem czego mam oczekiwać jak wsadzałem płytkę do odtwarzacza. I mego szok !!!! Płyta mi wchodzi tak leciutko że hej
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Dość zapomniany zespół.
chyba raczej przeceniany ; - )
Dla mnie to jest mistrzostwo jeśli chodzi o UFO. Nigdy później nie nagrali nic tak... Hmm... Kosmicznego
Jak sobie tutaj poczytałem komentarze ludnościIgorW pisze: Bo to zacna płyta jest. Zróżnicowana i dająca wiele radości, choć bardzo dużo brakuje do ich najlepszych rzeczy. Mimo to jest świadectwem otwartości i twórczego nieograniczania się, głównie Treya chyba. A marudzą jak zwykle metalowe prawdziwki ;0
http://www.youtube.com/watch?v=rNibT_9-IJI
to się przestać śmiać nie mogłem
I dokładnie uważam tak jak Ty. Zero granic, żadnych barier. A porównywać tego do poprzednich albumów nawet nie ma co, zresztą ile takich albumów jak nagrywali kiedyś można by nagrać i po co ?! Ktoś chce Domination to niech sobie go puści i wszystko
- MetallicaTruFan^^
- -#Long distance runner

A za chwilę: