Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Oryginalna jest lepszaPoprzednie posty zainspirowały mnie do poprawienia okładki.Oto i ona
Mów co chcesz , u mnie jest ona na pulpicieOryginalna jest lepszaPoprzednie posty zainspirowały mnie do poprawienia okładki.Oto i ona
Masz rację - dlatego, że "Twoja" ;0Mów co chcesz , u mnie jest ona na pulpicie(pewnie tylko dlatego ze moja)
Mam kilka zespołów, których zbieram wydania limited. Z resztą się tak nie bawię i poluję na wydania na allegro, gdzie za 3 do 4 tygodni kupisz wydanie CD+DVD za niecałe 30 zł.A ja biorę regularną wersję albumu, która w sklepach chodzi po 30 zł :0)
Takie same wydania mam Vadera i Pantery. Pokażę Tobie dziś i zmienisz zdanieKumam kolekcjonowanie wydań limitowanych dla samego kolekcjonowania lub, żeby za kilka lat to sprzedać z zyskiem, ale to wydanie niczym nie powala. Zewnętrzny design słaby. Zwykły karton z okładką płyty, mogli się bardziej wysilić ( chociaż Heretica Behemoth ). W środku jeszcze gorzej. Gówniany pasek z pseudo-metalową klamrą ? WTF ? Okładka robi wrażenie, więc mogli dać duży plakat, kostki, nawet koszulkę. Rozumiem, że chcieli się wyróżnić, ale moim zdaniem słabo się to wszystko prezentuje.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości