Iron Maiden On The Road - 2006/2007 World Tour
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 1499
Re: Iron Maiden On The Road - 2006/2007 World Tour
Ja tam wierze ze Maiden nie zawiedzie i zrobia wszystko zeby zagrac u nas
"odpiepSZcie" sie! Bylem pewien ze MAIDEN przyjada ale od tego postu sam zwatpilem :/
Ja tam czekam do poniedziałku. Potem ewentualnie będe narzekał 
Niektore osoby powinny nauczyc sie rozdzielac slowa wypowiedziane w chwilowym uniesieniu przez wokaliste od spraw biznesowych jakimi jest organizacja swiatowego tourne. Zespol rysuje pewien szkic, gdzie chcieliby zagrac, jak dluga mialaby byc trasa i ile koncertow mieliby dac. Osoby odpowiedzialne za organizacje trasy korzystaja z tego, natomiast ani nie wiedza co mowil Bruce we Wroclawiu, ani nie zamierzaja sobie zyl wypruwac dlatego bo powiedzial fanom ze Maiden do nich wroci.
Can The End Be At Hand?
dokladnie jak mowisz.... No qrcze dola mam i przeczucie ze dupa blada bedzie w naszym kraju....
Ja nie przyjmuję do siebie takich wiadomości nawet. Ale może powinienem.Budziol pisze:No qrcze dola mam i przeczucie ze dupa blada bedzie w naszym kraju....
czekac czekac i czekac, mysle ze poniedziałek wieczorowa pora bedzie jedym z najbardziej wyczekiwanych momentow dla nas wszyskich:) takze oby było wszystko w porzadku, niech moc(z) bedzie z Wami 
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

Nie "odpiepszą" się, bo to z Mystic'iem chce współpracować Maiden.
A co do koncertu w Polsce to wszystkie rozwiązania są prawdpodobne... Poczekajmy jeszcze 3 dni i wszystko będzie jasne.CYTAT Z Wickermana
Powiem..tak.:wiem jak to jest troche w tym siedzialem.. tu jak w kazdym innym biznesie...liczy sie kasa...
Jezeli ktos postawi lepsze warunki, to czy bedzie to MYSTIC,czy MMP,czy firma "Kogucik"...to wybiera sie najlepsza oferte!!!
Sentymenty znajduja sie na drugim planie!liczy sie kasa...
MYSTIC ma delikatnie mowiac do dupy PR!!!!ani jednego plakatu reklamujacego koncery MAIDENow we WROCLAWIU 2003!!to byl skandal!!!!podobnie bylo z Chorzowem!!!
Ale powiem przewrotnie ...sa lepsi niz Odyssey i MMP razem wziete...bo nie nabijaja ludzi w butelke...i nie winduja cen biletow!!!
Przyklad Metalmanii,gdzi co roku mami sie nas zespolami ktore sa na plakatach,a nawet o tym nie wiedza!
Albo Odyssey,ktory nie zwraca kasy za bilety...i odwoluje co drugi koncert!!!
Z trojga zlego wybieram MISTyCzNA ekipe Wardzaly![/list]
A co do koncertu w Polsce to wszystkie rozwiązania są prawdpodobne... Poczekajmy jeszcze 3 dni i wszystko będzie jasne.CYTAT Z Wickermana
Powiem..tak.:wiem jak to jest troche w tym siedzialem.. tu jak w kazdym innym biznesie...liczy sie kasa...
Jezeli ktos postawi lepsze warunki, to czy bedzie to MYSTIC,czy MMP,czy firma "Kogucik"...to wybiera sie najlepsza oferte!!!
Sentymenty znajduja sie na drugim planie!liczy sie kasa...
MYSTIC ma delikatnie mowiac do dupy PR!!!!ani jednego plakatu reklamujacego koncery MAIDENow we WROCLAWIU 2003!!to byl skandal!!!!podobnie bylo z Chorzowem!!!
Ale powiem przewrotnie ...sa lepsi niz Odyssey i MMP razem wziete...bo nie nabijaja ludzi w butelke...i nie winduja cen biletow!!!
Przyklad Metalmanii,gdzi co roku mami sie nas zespolami ktore sa na plakatach,a nawet o tym nie wiedza!
Albo Odyssey,ktory nie zwraca kasy za bilety...i odwoluje co drugi koncert!!!
Z trojga zlego wybieram MISTyCzNA ekipe Wardzaly![/list]
a ja naprawde sie nie denerwuje i nie wyczekuje tego dnia, bo jestem w 99% pewny,że koncert w Polsce sie odbędzie, w 99% pewny że odbędzie sie jeden , mam 1% nadziei czy nas dwoma nie zaszczycą :rocxBonzo pisze:czekac czekac i czekac, mysle ze poniedziałek wieczorowa pora bedzie jedym z najbardziej wyczekiwanych momentow dla nas wszyskich:) takze oby było wszystko w porzadku, niech moc(z) bedzie z Wami
No to już za dobrze chyba by było.<marzyciel>ThunderBird pisze:mam 1% nadziei czy nas dwoma nie zaszczycą YEAH!
Polska to nie SzwecjaThunderBird pisze:mam 1% nadziei czy nas dwoma nie zaszczycą
jak dla mnie koniec tematu...przynajmniej do poniedziałku...jak narazie wszystko co miało być powiedziane zostało powiedziane
Chyba nawet za dużo, bo już się pesymistyczny zrobiłem.Wrathchild_88 pisze:jak narazie wszystko co miało być powiedziane zostało powiedziane Wink
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

masz racje!M@ti pisze:Chyba nawet za dużo, bo już się pesymistyczny zrobiłem.Wrathchild_88 pisze:jak narazie wszystko co miało być powiedziane zostało powiedziane Wink
Wiem.SebastianArcheo pisze:masz racje!
moze cos na pomorzu zagraja 
ehhh kolejne 2 strony smutow, ale macie posrane

Chodzi mi to po glowie - drugi koncert na trasie w Kopenhadze jest w piatekMoze tym razem my pojedziemy do Dunczykow?
Wiesz, nie każdy ma czas i pieniądze na wyjazdy do innych krajów. Ja raczej pojadę, ale wiele osób nie będzie mogło sobie na to pozwolić.Szymon pisze:ehhh kolejne 2 strony smutow, ale macie posrane
Chodzi mi to po glowie - drugi koncert na trasie w Kopenhadze jest w piatek
Doskonale to rozumiem - ja nigdy kasy nie mialem, za to mialem duzo czasu - no ale jakos sie udawalo na te koncerty jezdzic. Teraz w sumie moge powiedziec ze mam sytuacje odwrotna, wiec mam nadzieje ze nadal bede dawal rade
Sa oczywiscie tacy co nie maja ani czasu ani kasy, ale ich to koncert w Polsce nie zbawi jezeli bedzie organizowany na drugim koncu kraju i jezeli bilet bedzie kosztowal powiedzmy 150.
A moje stwierdzenie ze "macie posrane" odnosilo sie do calego tego przezywania i nie mialo to znaczyc -"macie posrane przeciez mozecie sobie jechac zagranice". Jak sie w poniedzialek okaze ze koncert jest to kazdy powie, ze dokladnie sie tego spodziwal bo Maiden nas kocha, a jak koncertu nie bedzie to sie zacznie nadawanie, ze to buraki i nas oklamuja bezczelnie ze lubia u nas grac
A moje stwierdzenie ze "macie posrane" odnosilo sie do calego tego przezywania i nie mialo to znaczyc -"macie posrane przeciez mozecie sobie jechac zagranice". Jak sie w poniedzialek okaze ze koncert jest to kazdy powie, ze dokladnie sie tego spodziwal bo Maiden nas kocha, a jak koncertu nie bedzie to sie zacznie nadawanie, ze to buraki i nas oklamuja bezczelnie ze lubia u nas grac
jak ktoś jest skończonym debilem ,to tak napisze !Szymon pisze:a jak koncertu nie bedzie to sie zacznie nadawanie, ze to buraki i nas oklamuja bezczelnie ze lubia u nas grac
-
Deleted User 1499
Co do oceny MTV to sie zgadzam z Brucem