Wyjazd do Dortmundu - FAQ
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wyjazd do Dortmundu - FAQ
Dajcie sobie spokoj oni nie potrafia z dnia na dzien przewidziec a co powiedziec za 2 miechy 
Witajcie,
szybkimi krokami dobiega nas koncert IM a My dalej nic nie zaplanowaliśmy. Swego czasu rozmawiałem telefonicznie z Fear`em o możliwości uszycia specjalnej flagi na ten wyjazd... Czy ktoś ma ochotę zaangażować się w ten projekt czy wszyscy mają to gdzieś głęboko...
szybkimi krokami dobiega nas koncert IM a My dalej nic nie zaplanowaliśmy. Swego czasu rozmawiałem telefonicznie z Fear`em o możliwości uszycia specjalnej flagi na ten wyjazd... Czy ktoś ma ochotę zaangażować się w ten projekt czy wszyscy mają to gdzieś głęboko...
ja mialem jedna flage.. pomalowalem przescieradlo plakatowkami ;p tylko ze flaga sie spocila, farby rozmyly i poodbijaly na calym materiale.. a flaga wysluzona.. kilka koncertow juz przezyla
a najwiecej efektu bylo w 2003 w banskiej i pradze i ostatnio w paryzu na telebimie 
Ja na pewno biore jakas falge okolo 1m-1,5 bialo-czerwona z przyszyta po srodku okladka LAD lub Trooperem mozemy ja potraktowac jako oficjalny sztandar grupy autokarowej jadacej na podboj Dortmund 
Na pewno Niemiaszkow sie przepchnie i bede staral sie dojsc jak najblizej sceny by chlopaki widzieli ze duzym bledem jest pomijanie naszego kraju w rozpisce trasy
Potem postaram sie ja wrzucuc na scene :rocx
Na pewno Niemiaszkow sie przepchnie i bede staral sie dojsc jak najblizej sceny by chlopaki widzieli ze duzym bledem jest pomijanie naszego kraju w rozpisce trasy
Potem postaram sie ja wrzucuc na scene :rocx
Jak bedzie na kiju, to nikogo nie przebij
Ew. jakiegoś niemca który się tam wdrapie 
Kija nie planowalem
Nie bede ich napalmowal
Nie bede ich napalmowal
Nie wiem czy z flagą na kiji by wpuścili nawet 
Ostatnio zmieniony czw wrz 21, 2006 5:41 pm przez Mirdaroh, łącznie zmieniany 1 raz.
Sorry za upierdliwosc ale pisze sie WPUŚCILI, przez "u"Mirdaroh pisze:wpóścili
Tak sobie pomyslalem, ze zamiast oreła w koronie mozna by walnac tego edka z Twojego avaBudziol pisze:Ja na pewno biore jakas falge okolo 1m-1,5 bialo-czerwona z przyszyta po srodku okladka LAD lub Trooperem mozemy ja potraktowac jako oficjalny sztandar grupy autokarowej jadacej na podboj Dortmund
Juz mam nawet pomysł jak to zrobie. Zeskanuje ten rysunek z naklejki ktora jest dolaczona do winylowego wydania singla. A potem wydrukuje to na takim papierze do wprasowywania
I slusznie im wiecej tym lepiej 
Faktycznie w mocno oplakanym jest stanie jeaszcze nas wezma za biednych Polaczkow i nigdy juz do nas nie przyjada 
albo se pomysla ze mamy niezle zaciecie bo skoro jest w takim stanie to pewnie duzo koncertow przezylaBudziol pisze:Faktycznie w mocno oplakanym jest stanie jeaszcze nas wezma za biednych Polaczkow i nigdy juz do nas nie przyjada
ale najlepsza reakcja byla maidenow jak zobaczyli w pradze ta sama flage i wtym samym miejscu co dzien w czesniej w banskiej
Dobrze ze nas zauwazaja 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

No dokładnie, coś wspaniałego.Sim0n pisze:albo se pomysla ze mamy niezle zaciecie bo skoro jest w takim stanie to pewnie duzo koncertow przezyla
ale najlepsza reakcja byla maidenow jak zobaczyli w pradze ta sama flage i wtym samym miejscu co dzien w czesniej w banskiejwicker moze potwierdzic
,WICKER MAN pisze:W ogóle w Bańskiej Steve w czasie Trooper'a przestał na chwilę grać i patrząc na flagę pokazał nam ok. :rocx
dokladnie.. to bylo niesamowite
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

No dla mnie jeszcze Praga 2005 (zaskoczenie z setem) i Hammersmith.
Tak, pisałem nawet o tym, że jako jeden z pierwszych wyszedłes z tą inicjatywna odnośnie flagiBorys1978 pisze:szybkimi krokami dobiega nas koncert IM a My dalej nic nie zaplanowaliśmy. Swego czasu rozmawiałem telefonicznie z Fear`em o możliwości uszycia specjalnej flagi na ten wyjazd... Czy ktoś ma ochotę zaangażować się w ten projekt czy wszyscy mają to gdzieś głęboko...
Że tak trochę odbiegne od tematu - czym robicie napisy na takich flagach? Bo mam flagę i nie wiem czym na niej pisac, żeby łatwo nie zeszło.
niezmywalnym markerem
albo farbami do materialu ;p