24/06/2014 - Iron Maiden - Poznań
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- heavencanwait
- -#Prisoner

Re: 24/06/2014 - Iron Maiden - Poznań
Kurde...Ciągle się zastanawiam, czy brać GC, czy Trybunę III(KI).
Ważne żeby "brać". Musi nas tam sporo być! 
Identyczna sytuacja jak z Derekiem Riggsem, Rod to chyba ciężki zawodnik do negocjacjiRALF pisze:No ostatnie to były Chile, Paragwaj, Argentyna...
Niemniej opinie fanów o nienajlepszym brzmieniu docierały do mangementu IM. Być może w końcu zadziałały czynniki pouczające.
Poprzedni musiał odejśc bo nie mogli dojść do porozumienia. Doug Hall był rewelacyjny w Maiden. Pracował z nimi praktycznie od zarania, doskonale 'czuł' brzminie kapeli. Walker niestety nie!
Ale prace Herve są 100% lepsze od ostatnich dokonań Riggs'a dla IM, które były beznadziejne vide: NPFTD.
Dla mnie okładka NPFD jest spoko, klasyczna grafika, wiadomo, że nie poziom Live after Death czy Somewhere in Time ale naprawdę ok.
Natomiast ostatnie okładki IM są bardzo kiepskie, Dance of Death jeszcze rozumiem jako wypadek przy pracy, A Matter of Life and Death rozumiem zamysł tyle, że to do Iron Maiden w ogóle nie pasuje klimatem natomiast Edek na Final Frontier to zbrodnia!
Natomiast ostatnie okładki IM są bardzo kiepskie, Dance of Death jeszcze rozumiem jako wypadek przy pracy, A Matter of Life and Death rozumiem zamysł tyle, że to do Iron Maiden w ogóle nie pasuje klimatem natomiast Edek na Final Frontier to zbrodnia!
Prawda, a na TFF aż by się prosiło o okładkę w stylu Somewhere in Time.
Rzuciłem okiem na eventim, bilety sprzedają się ładnie
Na trybuny w pobliżu sceny dostępność jest już określana jako mała.
Rzuciłem okiem na eventim, bilety sprzedają się ładnie
No dobrze idą!
Ładnie to ująłeś. ;PRALF pisze:Poprzedni musiał odejśc bo nie mogli dojść do porozumienia.
Rod raczej w jego przypadku nie miał nic do gadania.
Wiadomo coś dokładniej na ten tematMadril pisze:Ładnie to ująłeś. ;PRALF pisze:Poprzedni musiał odejśc bo nie mogli dojść do porozumienia.
Siema mam pytanie bilety to można w każdym empiku kupić? Czy tylko w Poznaniu?
W każdym EMpiku dostaniesz...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Dzisiaj #1 na Eventimie. 
No, jak tak się utrzyma to może być dobrze. Mogliby już podać kolejne (pozostałe) daty bo to przetrzymywanie jest nudne 
Czy na koncert wpuszczają bez problemów niepełnoletnich? Przepraszam jeśli już ktoś o to pytał ale nie chce przeglądać ponad 20 stron tematu.
Nie, nie wpuszczają, musisz mieć pisemną zgode rodziców i pozytywną opinię księdza proboszczaJamjus222 pisze:Czy na koncert wpuszczają bez problemów niepełnoletnich? Przepraszam jeśli już ktoś o to pytał ale nie chce przeglądać ponad 20 stron tematu.
Wpuszczają każdego desperata, który słucha czegoś takiego jak ajron mejden
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
chyba, że jesteś tró i masz wszędzie półmetrowe ćwieki nawet na majtach...
ewentualnie butelkę wody
Tak, butelka wody Cię dyskwalifikuje, więc nawet nie próbuj.
Fajnie, że ludzie wykupują trybuny, przynajmniej nie będzie "goło" na zdjęciach z koncertu na FB
Ciekawe czy gdy się wykupią niebieskie miejsca, udostępnią wyższą trybunę do sprzedaży.
Jeśli dotychczasowa tendencja się utrzyma przez kolejne tygodnie to możemy spokojnie liczyć na te 20k widzów. Wydaje mi się, że jeśli wszystkie tańsze bilety by poszły, to jako alternatywę uruchomią najwyższe trybuny. To wydaje się logiczne.