Komercyjnie druga liga jak nicjeszcze nie ogłoszona żadnych supportów, a Motorhead to na pewno nie żadna druga liga
10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 357
Re: 10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

Na Sziget grało bodajże 50-60 kapel,ja kupiłem sobie bilet na Iron Maiden ,wpadłem z nim na teren festivalu na godzinę przed koncertem Iron Maiden,kończyła kapela grająca przed Iron Maiden a ja nawet nie czułem ,że jestem na jakimś wielkim festivalu,przypominały mi o tym wielkie bannery. Zapłaciłem 180 zł i gdybym tylko chciał mogłem dopchać się pod samą scenę. I tak to powinno wyglądać, człowiek powinien mieć wybór.
Ostatnio zmieniony wt gru 14, 2010 6:12 pm przez ZłapanyWCzasie, łącznie zmieniany 1 raz.
dokładnie. Tak samo jak w zeszłym roku Megadeth. A Anthrax zaryzykowałbym stwierdzenie, że nawet 3.Żelazny pisze:Komercyjnie druga liga jak nicjeszcze nie ogłoszona żadnych supportów, a Motorhead to na pewno nie żadna druga liga
jak pójdziesz do szkoły biznesu czy na szkolenia, to niewykluczone, że będę je prowadził, więc ekhm, przepraszam, że to napiszę: "nie ucz ojca dzieci robić"Szajba pisze: Stary to jest biznes.
Podkreslam, że towar jest niewspółmiernie gorszy z punktu widzenia KOMERCYJNEGO niż rok temu i zasadniczo żadnych gustów nie zaspokaja. A cena jak rok temu. Więc z czego się cieszyć ?
Rok temu na Sziget za 175 zł mogłem być pod samą sceną i obejrzeć i Rammstein i Maiden. Nie wmawiaj mi, że teraz mam lepszy produkt oferowany za 450 zł w postaci Maiden i Slipknota. Bo to oznaczałoby, że Slipnot robi wartość dodaną w postaci większej niż 275 zł
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
-
Deleted User 357
No tak, tylko że na dobrą sprawę nie mamy pojęcia jeszcze co zagra oprócz Maiden, bo Motorhead i Slipknot dalej są jedynie w fazie spekulacji, i nie jest przecież powiedziane że są to jedyne zespoły które zagrająkrusejder pisze: Podkreslam, że towar jest niewspółmiernie gorszy z punktu widzenia KOMERCYJNEGO niż rok temu i zasadniczo żadnych gustów nie zaspokaja. A cena jak rok temu. Więc z czego się cieszyć ?
Fender Strat za rok, pięć, dziesięć będzie taki sam. I zawsze do wzięcia.Demon pisze:Dobra, chyba mnie przekonaliście... Ale pieprzony Fender...
A o panach z Maiden tego powiedzieć nie możesz. Popatrz na Dave'a A.D.2010...
M.
Może Accept?
W zeszłym roku grali chyba na Sonisphere w miejscu H&H.
W zeszłym roku grali chyba na Sonisphere w miejscu H&H.
A w przyszłym grają już 3 koncerty w Polsce.
Jak możesz oceniać towar "z punktu widzenia KOMERCYJNEGO " skoro jeszcze nie znasz składu Sonisphere w 2011. ?krusejder pisze:
Podkreslam, że towar jest niewspółmiernie gorszy z punktu widzenia KOMERCYJNEGO niż rok temu i zasadniczo żadnych gustów nie zaspokaja. A cena jak rok temu. Więc z czego się cieszyć ?
Jak chcesz się tak bawić, to proszę.krusejder pisze: Rok temu na Sziget za 175 zł mogłem być pod samą sceną i obejrzeć i Rammstein i Maiden. Nie wmawiaj mi, że teraz mam lepszy produkt oferowany za 450 zł w postaci Maiden i Slipknota. Bo to oznaczałoby, że Slipnot robi wartość dodaną w postaci większej niż 275 zł
Slipknot na Torwarze kosztował 125zł
Motorhead w Stodole w 2006 kosztował chyba 120zł
Iron Maiden na Gwardii - 130zł
masz już 375zł. Dojdzie jeszcze kilka kapel. Teraz porównaj to do 200zł za bilet i skończ pieprzyć o Sziget.
BTW.
Co się wszyscy uczepili tych 450zł? Słaba forma manipulacji - Krytykuję polskie Sonisphere to podaję najwyższą cenę, wychwalam koncerty zagraniczne - podaje najniższą cenę.
Ostatnio zmieniony wt gru 14, 2010 6:35 pm przez yankes, łącznie zmieniany 1 raz.
No ale halowe, a na festiwal mogliby wpaść przy okazji. To samo Saxon, bo chyba wtedy będzie promował nową płytę.
Może nie jest to taki znowu straszny towar marketingowy, ale takie supporciki podniosłyby bardzo poziom festiwalu i wydają się realnie prawdopodobne.
Może nie jest to taki znowu straszny towar marketingowy, ale takie supporciki podniosłyby bardzo poziom festiwalu i wydają się realnie prawdopodobne.
ale jaki to ma związek, przepraszam?krusejder pisze:jak pójdziesz do szkoły biznesu czy na szkolenia, to niewykluczone, że będę je prowadził, więc ekhm, przepraszam, że to napiszę: "nie ucz ojca dzieci robić"
już nie mam tu najwięcej postów

-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

Tak się tu czuję,jakby tu kilka osób miało jakąś spółkę z organizatorami polskiego Soni
Jest wolność słowa,to można pisać co się chce, no chyba,że rząd PO wprowadził już cenzurę
Jest wolność słowa,to można pisać co się chce, no chyba,że rząd PO wprowadził już cenzurę
cholernie bym chciał!ZłapanyWCzasie pisze:Tak się tu czuję,jakby tu kilka osób miało jakąś spółkę z organizatorami polskiego Soni
sounds like Polish Metal GodZłapanyWCzasie pisze:Jest wolność słowa,to można pisać co się chce, no chyba,że rząd PO wprowadził już cenzurę
już nie mam tu najwięcej postów

Żeby jeszcze bardziej upadł?Szajba pisze:cholernie bym chciał!
To jak ktoś ma kontrargumenty i w sumie pokazuje Wam, że bzdury piszecie, to już konszachty z organizatorami ma, tak?ZłapanyWCzasie pisze:Tak się tu czuję,jakby tu kilka osób miało jakąś spółkę z organizatorami polskiego Soni
A Putin z Tuskiem zestrzelili samolot...ZłapanyWCzasie pisze: Jest wolność słowa,to można pisać co się chce, no chyba,że rząd PO wprowadził już cenzurę
Ostatnio zmieniony wt gru 14, 2010 6:40 pm przez yankes, łącznie zmieniany 1 raz.
i się zaraz zacznie...yankes pisze:A Putin z Tuskiem zestrzelili samolot...
Fajni jesteście 
Witam wszystkich
Mam pytanie odnośnie zakupu biletu. Siedzę na wózku i do tej pory byłem na czterech koncertach mojego ukochanego Maiden, ale teraz przed Bemowem czuję respekt
Nie wiem jaki kupic bilet, by wyjść z gigu cały
Czy najbezpieczniej będzie na bocznych sektorach z trybunami? Proszę podpowiedzcie
Mam pytanie odnośnie zakupu biletu. Siedzę na wózku i do tej pory byłem na czterech koncertach mojego ukochanego Maiden, ale teraz przed Bemowem czuję respekt
Jeśli chodzi o sektory dla niepełnosprawnych to chyba jest taki dla Soni, trzeba sie bezpośrednio skontaktować z działem biletów w tej sprawie.Carcass75 pisze:Siedzę na wózku
Tak jak widać na zdjęciu.
Ostatnio zmieniony wt gru 14, 2010 7:34 pm przez Steve, łącznie zmieniany 1 raz.