Chemical Wedding jest dobre. Rozstrzygnąć jeszcze jakiś spór?
Wywiady i newsy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
PowerSeventhSon
- -#Trooper

Re: Wywiady i newsy
Final Frontier i Book of Souls to albumy do których prawie w ogóle nie wracam, w zasadzie gdyby to nagrał ktoś inny to pewnie nawet bym ich dwa razy nie przesłuchał. Mają momenty wręcz niesłuchalne, w dodatku ten drugi to jeden wielki plagiat. Solowe albumy Bruce'a są oczywiście lepsze, ale też nie uważam wcale by Chemical Wedding był aż tak genialnym albumem. Brzmieniowo jest dla mnie zbyt nowoczesny, a kompozycyjnie miejscami udziwniony. Wolę na dzień dzisiejszy chyba Accident of Birth.
-
Deleted User 6661
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Naprawdę nie można przekleic treści?
To już było w temacie o LOTB
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
" I'm very busy, after the show in Chile I go to London, I arrive at 7 in the morning, I take a shower, from there I go to a conference with engineers, then I wear a fucking black tie to attend a charity dinner; The next day I have a conference, then a meeting with potential investors for my company and I will finally go to a pub with my children. (Dickinson has three children, 25, 27 and 29) On Saturday we will meet again, then I go to Paris, where I live with my girlfriend, and on Monday I start training fencing, until Thursday. It's going to be my return to training after I broke the Achilles tendon fucking. I also have some workshops, in Zagreb, in Vienna, and then another in London, and then I go to Canada to participate in the tribute for the 50 years of the Deep Purple Concerto for Group and Orchestra. I also have my solo album pending, which will be released next year or the next. "
Bruce z https://www.themetalvoice.com/single-po ... BVRNZHvBaE
To on już nie żyje wspólnie z Paddy Dickinson ? Ma rozwód?
Bruce z https://www.themetalvoice.com/single-po ... BVRNZHvBaE
To on już nie żyje wspólnie z Paddy Dickinson ? Ma rozwód?
Czyli solowy album sie szykuje 
-
Deleted User 4783
I zajebiście, mega się cieszę na nowego Dickiego. Ciekawe czy weźmie Adriana na gitarę?
Przecież on się szykuje od wielu, wielu lat i wszyscy o tym wiedzą. Wydanie go dopiero w przyszłym roku, albo za 2 lata wcale nie napawa optymizmem.
Przecież dokładnie przy tym zdaniu w wypowiedzi jest napisane, że gość nie jest pewien translacji - wiec pewnie chodzi o żonę.To on już nie żyje wspólnie z Paddy Dickinson ? Ma rozwód?
Już od dłuższego czasu nie jest z żona.
-
longestday
- -#Wrathchild

Raczej nie od dłuższego czasu, bo przy okazji krakowskich koncertów żonka pojawiła się z Nim. Osobiście widziałem.
Przed tegoroczną trasą już nie byli razem.
Takie pytanie - dlaczego to was obchodzi? 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Jak zauważył WICKER MAN - Bruce nie dzieli się swoim życiem prywatnym. Stąd interesuje (obchodzi) mnie jedynie źródło takiej informacji.
Nie no tak na serio to zaraz bym sprzedał te info pudelkowi czy tam terazrockowi.
prodiża kabel wskazał mi drogę
W mojej opinii najgorszy kawałek Maiden
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
-
longestday
- -#Wrathchild

A mnie to obchodzi tylko i wyłącznie odnośnie wpływu na twórczość/aktywność koncertową Bruce'a. Przypomnijmy sobie jak Harris się rozwiódł i napisał mnóstwo dołujących kawałków (The X Factor...), potem jak se przygarnął młodszą dupę to proszę: reunion, Brave New World...