Metallica
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Metallica
Mógłby kupować po 2 sztuki. Jedną otwierać, drugą zostawiać w folii.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Zgadzam się, i to zamiast biletów na koncerty.
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Ambitna misja: zebrać wszystkie zasady, ktorych nugz nie rozumie. Byłaby książka grubsza od Biblii.
Tera mi pojechałeś, czuję się broken, beat & scarred
Błysnąłeś, ale teraz wracaj nosem w okolice swoich zgrzanych kul i kontynuuj inhalacje, tak jak lubisz 
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Mmm, aaa
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Prawie nie kupuję używek, zdarzało mi się kupować po dwie sztuki żeby jedną rozpakować ale najczęściej kończyło się tym że miałem dwie w folii więc zaniechałem 
#johnny2026
#SilneRamięPrawa
#SilneRamięPrawa
A jakby kupić 3 sztuki? Jedna, by nie rozpakować. Druga, by rozpakować, ale finalnie nie rozpakować. Trzecia, by rozpakować i rozpakować?
www.MetalSide.pl
A w jakim celu kupione zostały tamte wielosztuki? Pytam, bo i tak spać nie mogę.
Była promka w żabce
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
johnny wimp, to nie ma jeszcze bardziej sensu - to już potrójnie nie ma sensu 
Wypuścili Lightning z Budapesztu. Dobrze to pokazuje, jak ssie cover Rudego:
- za szybko
- za nisko
- sterylnie - odegrane, zamiast zagrane - pracownicy są na innym poziomie warsztatowo, ale niewiele z tego wynika
- Myszki Miki nie ma w Bastionie SK
W obliczu powyższego, każdy szanujący się, wytresowany wyznawca Szefa, jest wręcz zmuszony twierdzić, ze to oryginał jest chujowy XDD
- za szybko
- za nisko
- sterylnie - odegrane, zamiast zagrane - pracownicy są na innym poziomie warsztatowo, ale niewiele z tego wynika
- Myszki Miki nie ma w Bastionie SK
W obliczu powyższego, każdy szanujący się, wytresowany wyznawca Szefa, jest wręcz zmuszony twierdzić, ze to oryginał jest chujowy XDD
Trasa skończona, w tym roku sety wyjątkowo kotletowe, ale hajs się pewnie i tak zgadza, biorąc pod uwagę rekordy frekwencji wszędzie gdzie się dało. Strzelam, że na kilkanaście koncertów wrócą do Europy w przyszłym roku, ciekawe tylko, czy to będzie jeszcze jeden leg M72 Tour, czy coś nowego. Na Instagramie pod ostatnim postem napisali "That's it for the M72 tour in 2026". Zostawiam pole do interpretacji
.
Na setlistfm jest napisane, ze londyn to byl ostatni gig trasy M72, wiec licze na nowa trase
Zajzajer on the Road 2026:
Pewnie wróci jeszcze M72. Co tu innego wymyślić. Formuła działa i zapełnia stadiony.
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Nie ma po co wracać, po tylu latach może być dosłownie dowolna inna, jakakolwiek.
#johnny2026
#SilneRamięPrawa
#SilneRamięPrawa