Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Manalishi zajęło 10 lat żeby wrócić na stałe do seta po Epitaph. Nie ma gwarancji, że to zagrają.Panowie, zapomnieliście o Green Manalishi.
Ja też. Stoję za TobąJak usłyszę Manalisziego to chyba puszczę pawia
Ja też. Stoję za TobąJak usłyszę Manalisziego to chyba puszczę pawia
Bardzo chętnie bym przyjął, choć nie wiem czy w tym momencie w ogóle w zespole byłaby wola do grania rzeczy z ery Tima?Będzie Catherdral Spires
Każdy zespół ma swoje "Wrathchild"Jak usłyszę Manalisziego to chyba puszczę pawia
Uspokój się, jesteś jeszcze pobudzony po MejdenPrzestań marudzić i mieszać wątki.
W 2005 w trakcie trasy Early Days wymienili Charlotte the Harlot na Wrathchild, Polska była ostatnim krajem, gdzie Szarlotka została zagrana. W 2014 na Maiden England wymienili The Clairvoyant na Wrathchild (choć już nie w trakcie trasy). A potem tego slota w ogóle wyrzucili, do Polski już nie dotarł. No i ogólnie ten utwór był tłuczony na milionie różnych tras. Dopiero niedawno wybrał się na dłuższą emeryturę, po amerykańskim legu TBoS tour.Czemu w ogóle Wrathchild jest memem? Wytłumacz ktoś, błagam.
Z tym Wrathchild to tak nie jest bardzo źle - bardziej ma pozycję mema, a przynajmniej w Polsce nie mamy co narzekać na jego przesyt o czym piszę 2 zdania później. Przedwczoraj usłyszałem go po raz pierwszy - mój 8-smy koncert Maiden, w 2014, gdy byłem, Wrath chyba wyleciał kilka koncertów przed Poznaniem. Zresztą Sardi robił kiedyś dosyć fajną analizę, z której wynikało, że Wrathchild był grany ostatnio w Polsce w 2003 rokuKażdy zespół ma swoje "Wrathchild"Jak usłyszę Manalisziego to chyba puszczę pawia![]()
![]()
I w 2010 za BrighterW 2005 w trakcie trasy Early Days wymienili Charlotte the Harlot na Wrathchild, Polska była ostatnim krajem, gdzie Szarlotka została zagrana. W 2014 na Maiden England wymienili The Clairvoyant na Wrathchild (choć już nie w trakcie trasy). A potem tego slota w ogóle wyrzucili, do Polski już nie dotarł. No i ogólnie ten utwór był tłuczony na milionie różnych tras. Dopiero niedawno wybrał się na dłuższą emeryturę, po amerykańskim legu TBoS tour.Czemu w ogóle Wrathchild jest memem? Wytłumacz ktoś, błagam.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości