Teraz słucham...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Re: Teraz słucham...
Oby do kwietnia!
Dziś muzyka tylko tego zespołu mogła wybrzmiewać w mych głośnikach

- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Od weekendu ładuję dyskografię Monster Magnet. Złożyło się tak, że z pewnymi weteranami tego forum byłem w piątek na koncercie Wyndorfa i reszty (za granicą, na Zachodzie!) i dalej nie mogę wyjść z wrażenia. Zaprawdę powiadam wam- czy Wyndorf gruby, czy chudy, czy po odwyku czy na dragach- dalej robią takie show i tak miażdżą, że po prostu suty stają. Brzmienie wkręcające w ziemię, rockowy attitude godny największych klasyków, skłonność do improwizowania i odlatywania w kosmos na scenie za pomocą sprzężeń i noise'ów- no nie ma bata na nich, magia.
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
Doskonałe!
Część koncertowa jest kapitalna
Natomiast część studyjna jest .... mocno zakręcona
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

Pełno tu energii i agresji ale równocześnie melodyjności, do tego świetne brzmienie. Sam się sobie dziwie, bo gdy jarałem się Panterą, to przesłuchałem ten album (ze względu na obecnośc pana Anselmo ) i nie bardzo mi się podobało, jakieś takie nudne mi się wydawało
- Elevatorman
- -#Clansman

ja osobiście wolę Down niż Panterę 
Kapitalny, polski klimatyczny black metal.

- Elevatorman
- -#Clansman

fajna okładka ale napisz jak to się nazywa bo ja nie widzę 
Edit: Evilfeast?
Edit: Evilfeast?
Evilfeast - Wintermoon Enchantment
A dzisiaj u mnie wyczekiwane od bardzo dawna najnowsze DVD od Motorhead!
Lemmy po raz kolejny udowadnia że jest jak wino, im starszy tym lepszy. Wierzyć mi się nie chce że za kilkanaście dni stuknie mu 66 lat. Ten człowiek to po prostu Bóg! Koncert z Chile kapitalny, świetny set, jak zwykle w Ameryce Południowej żywiołowa publika. Rewelacja. Plusem są dodane także po kilka kawałków z Manchesteru i Nowego Jorku oraz 3 ciekawe wywiady. Na minus daje to że koncert z Chile nagrany na "czarno-biało" ale jak się człowiek wczuje w klimat to nie jest źle. Dla mnie DVD roku.
We Are Motorhead and we play Rock'n'Roll!
A dzisiaj u mnie wyczekiwane od bardzo dawna najnowsze DVD od Motorhead!
Lemmy po raz kolejny udowadnia że jest jak wino, im starszy tym lepszy. Wierzyć mi się nie chce że za kilkanaście dni stuknie mu 66 lat. Ten człowiek to po prostu Bóg! Koncert z Chile kapitalny, świetny set, jak zwykle w Ameryce Południowej żywiołowa publika. Rewelacja. Plusem są dodane także po kilka kawałków z Manchesteru i Nowego Jorku oraz 3 ciekawe wywiady. Na minus daje to że koncert z Chile nagrany na "czarno-biało" ale jak się człowiek wczuje w klimat to nie jest źle. Dla mnie DVD roku.
We Are Motorhead and we play Rock'n'Roll!
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Turbowolf- Turbowolf
Robi niesamowicie ta płyta!
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
Jakoś nigdy nie było mi po drodze z Iced Earth, a tu nagle przekonałem się, że dużo mnie ominęło. Nie spodziewałem się, ale Something Wicked to album na 10/10
Solidny album!
Blood Ceremony - Living With The Ancients kapitalne!Absolutnie jeden z najlepszych albumów tego roku!
Na koniec dnia koncert Boga Metalu. Absolutnie genialny Halford i jego banda w najwyższej formie!

Blood Ceremony - Living With The Ancients kapitalne!Absolutnie jeden z najlepszych albumów tego roku!
Na koniec dnia koncert Boga Metalu. Absolutnie genialny Halford i jego banda w najwyższej formie!

A gdzież Pan to znalazł? Chodzę i chodzę, a nigdzie nie widzę.panzerschreck pisze:Turbowolf- Turbowolf
Robi niesamowicie ta płyta!