03-04/07/2013 - Iron Maiden - Łódź/Gdańsk
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 03-04/07/2013 - Iron Maiden - Łódź/Gdańsk
już raz tak było w 2000 , Katowice i Wawa
Up The irons
tak trase po Pl zagraja 
dokładnie!The_Alchemist pisze: I tak stało się coś niesamowitego, dwa koncerty halowe w Polsce. Cieszmy się z tego
Mam, mam, nareszcie mam Łódź!!!
I taka mała informacja dla tych, którzy jeszcze się wahają: śpieszcie się ludzie!!! Byłem wczoraj w MM i prawdę mówiąc zostały już jakieś resztki i to w słabych lokalizacjach, także łapcie za portfele i gazem po bilety
I taka mała informacja dla tych, którzy jeszcze się wahają: śpieszcie się ludzie!!! Byłem wczoraj w MM i prawdę mówiąc zostały już jakieś resztki i to w słabych lokalizacjach, także łapcie za portfele i gazem po bilety
-
Running Free 84
- -#Wrathchild

heh wręcz przeciwnie, pojechałbym małym kosztem na dwa koncertyvyrus pisze:Skoro tam jest 25tys to spokojnie się sprzeda. Na ostatnich koncertach zawsze było więcej. Myślę, że teraz nie ma sensu nic dorzucać. Jeżeli już to powinni dać Wrocław na start jednocześnie z pozostałymi koncertami. Nawet jakby nie sprzedali 100% to i tak byłby to dobry ruch. Tak nawiasem, gdyby teraz dorzucili Ludową musiałoby to być nieźle wkurzająceb dla ludzi z Wrocławia którzy mają pokupowane bilety na Łódź.
to nierealne jednak oczywiście, ja jak pisałem wcześniej, liczę, że Ironi już dożywotnio będą grali w halach, np.właśnie w tych, albo i nawet mniejszych
a najbardziej to marzy mi się trasa bez chodzonego Edka, jakiejkolwiek pirotechniki, tylko muzycy i ich muzyka ..i najlepiej ze skrajnie niestandardowym setem bez hiciorów
Jednak zdecydowana większość ludzi jedzie tylko jeden koncert choćby z tego powodu, że czas i kasa jest ograniczona a dobrych koncertów sporo.Running Free 84 pisze: heh wręcz przeciwnie, pojechałbym małym kosztem na dwa koncerty
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
-
Running Free 84
- -#Wrathchild

tak czy inaczej szansa na to, że Ironi dołożą jakiś koncert w Polsce i jeszcze będzie to Wrocław jest mniej więcej taka sama jak Caught Somewhere in Time i Flight of Icarus w secie na następnej trasie
ale nie powiem, koncert w Hali Ludowej Ironów to byłaby mega-sentymentalna podróż
ale nie powiem, koncert w Hali Ludowej Ironów to byłaby mega-sentymentalna podróż
Dobrze słyszałem przed chwilą w Minimaxie, że U.F.O. zagra w Atlas Arenie 3 lipca? Czy chodziło im, że "Doctor, Doctor" poleci przed IM?
Edit:
Już sprostowali - chodziło o Doctora przed Ironami
Edit:
Już sprostowali - chodziło o Doctora przed Ironami
Sprzedam 3 bilety do Łodzi GC EE po cenie normalnej, niestety nie możemy z kumplami jechać :/
Jak macie zamiar tak czy siek kupić EE to lepiej kupcie ode mnie bo jestem pod ścianą :/
Pozdro!!
Jak macie zamiar tak czy siek kupić EE to lepiej kupcie ode mnie bo jestem pod ścianą :/
Pozdro!!
Zakupiłem 6 szt. biletów na łódz w lubelskim empiku. Wszystko szybko i bez przeszkód. 
You can't kill the metal,
The metal will live on.
Iron Maiden is my religion!
Szybko bileciki idą, podobno ponad 20,000 jest sprzedane - informacje LN!
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Sold out x 2 do lutego max (wiem, że się powtarzam). 
Na wiosnę spoko, tak myślę!
Z chęcią kupię bilet na GC do Łodzi a najlepiej dwa
może ktoś nie da rady pojechać i chce odsprzedać bilet ?
kontakt e-mail NataliaMajewska90@wp.pl
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Napisz na priv do ssayrusa, kilka postów wyżej dziś ogłosił chęć sprzedaży.cebra pisze:Z chęcią kupię bilet na GC do Łodzi a najlepiej dwamoże ktoś nie da rady pojechać i chce odsprzedać bilet ?
![]()
Gdańsk trybuny się fajnie wykupują...ciekawe czy zejdą te dziwne miejsca na górze za 165 zł.
Jasne, że tak - do końca lutego...
Napisz na priv do ssayrusa, kilka postów wyżej dziś ogłosił chęć sprzedaży.[/quote]
Widziałam ale to jest EE i chce tyle samo za ile kupie w sklepie wiec wole śmignąć do mnie do sklepu niż kupować od jakiegoś typka i jeszcze płacić za wysyłkę
logika
Widziałam ale to jest EE i chce tyle samo za ile kupie w sklepie wiec wole śmignąć do mnie do sklepu niż kupować od jakiegoś typka i jeszcze płacić za wysyłkę
-
festiwalmb
- -#Prowler

Gdyby ktoś chciał sprzedać dwa bilety na koncert w Ergo Arenie, 4 lipca (sektor 303 lub 315) , proszę o kontakt.
http://www.eventim.pl/iron-maiden-bilet ... =erdetaila
Koniec EEGC. Podobno na płytę kilka setek zostało (info: MM)!
Koniec EEGC. Podobno na płytę kilka setek zostało (info: MM)!