widocznei masz źle podpisane empetrójki.Davenport pisze:'Metallica' to najlepszy album grupy!? LOL Very Happy od pierwszych taktów słychać, że coś się w zespole popierdzieliło... nie ma już tego czadu, Hetfild już nie krzyczy, tylko wyje i zawodzi... w porówinaniu do '...And Justice for All' album wypada dość... komicznie...
Ulubiona płyta Metalliki
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- likipiki
- -#Lord of the flies

Re: Ulubiona płyta Metalliki
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
Raz, że tego nie powiedziałem.Davenport pisze:'Metallica' to najlepszy album grupy
Dwa - umyj uszyDavenport pisze:od pierwszych taktów słychać, że coś się w zespole popierdzieliło... nie ma już tego czadu, Hetfild już nie krzyczy, tylko wyje i zawodzi
No chyba dla CiebieDavenport pisze:w porówinaniu do '...And Justice for All' album wypada dość... komicznie...
Kilka(naście) minutWrath pisze:Artur - jak dlugo pisales tego posta? ">
Polać mu :beerlikipiki pisze:widocznei masz źle podpisane empetrójki.
-
Davenport
taa... zwłaszcza, że mam Metallicę na mp3likipiki pisze:widocznei masz źle podpisane empetrójki.
ojjj... prawieArtur pisze:Raz, że tego nie powiedziałem.
owszem, dla mnie... i sporo grono ludzi podziela moje zdanieArtur pisze:No chyba dla Ciebie
taki 'czad', jaki tam serwują to się nadaje do jakiegoś 'kulaśniego' 'metalowego' programu w MTV dla trzynastolatek...Artur pisze: Jak Ty tam Stary czadu nie słyszysz(przynajmniej w chwilami) to dziwne bardzo...
po prostu - to jest moja subiektywna ocena, z którą nikt się nie musi zgadzać... ta płyta osiągnęła sukces, owszem... ale komercyjny... ostatnim sukcesem artystycznym było '...And Justice for All'. Poza tym - nie lubię Metallicy. Ale AJFA mogę posłuchać jak i wszystko, co było przed nim...
Hehe, mam dokończyćDavenport pisze:ojjj... prawie
Tak samo jak spore grono podziela mojeDavenport pisze:owszem, dla mnie... i sporo grono ludzi podziela moje zdanie
Eee tam, to już "czad" na "Reload" się tam bardziej nadajeDavenport pisze:taki 'czad', jaki tam serwują to się nadaje do jakiegoś 'kulaśniego' 'metalowego' programu w MTV dla trzynastolatek...
Oczywiście, ale każdy chce też wyrazić swoje. Fajnie się czasem pobesztać na ForumDavenport pisze:po prostu - to jest moja subiektywna ocena, z którą nikt się nie musi zgadzać...
-
Davenport
Artur pisze:20 mln sprzedanych egzemplarzy o czymś (poza zajebistą promocją w MTV )świadczyć
:beer :rocxDavenport pisze:ta płyta osiągnęła sukces, owszem... ale komercyjny
Dobra dobra, poczekajDavenport pisze:Artur pisze:20 mln sprzedanych egzemplarzy o czymś (poza zajebistą promocją w MTV )świadczyć:beer :rocxDavenport pisze:ta płyta osiągnęła sukces, owszem... ale komercyjny
No fajnie ale, wybacz, porównanie trochę z dupy wyjęte

No, i tutaj się zgadzamy
:beer
Jestem po raz kolejny po przesłuchaniu pierwszych pięciu płyt Mety i na pierwszym miejscu stawiam Kill 'Em All. Nieprawdopodobna moc
Coś w tym jest ,że prawie wszystkie zespoły mają w dorobku swoich najlepszych płyt swój pierwszy wydany album
ujeżdżając błyskawicę !
najlepsza plyta, swietne creeping, ftb, tytulowy i ffwf 
Zdecydowanie Master Of Puppets!!!
podpisuję się pod tymDziku pisze:ujeżdżając błyskawicę !najlepsza plyta, swietne creeping, ftb, tytulowy i ffwf
Niech no będzie Master Of Puppets. Chociaż bardzo lubię, a zwłaszcza kiedyś słuchałam non stop - Garage, taki Loverman to jest coś.
A najlepsze jest to że to nie kawałek Metalliki.Iron maidenka pisze:Chociaż bardzo lubię, a zwłaszcza kiedyś słuchałam non stop - Garage, taki Loverman to jest coś.
ano, bo to chyba cała płyta z coverami nie? Ale wyszła świetnie jak dla mnie.M@ti pisze:A najlepsze jest to że to nie kawałek Metalliki.
anoIron maidenka pisze:ano, bo to chyba cała płyta z coverami nie?
Kurczę jak słuchałem takich utworów jak Evil czy Curse of the Pharaox to myślałem ,że to jakieś przeciętniactwo, dopiero w wykonaniu Mercyful Fate te utwory ,nabierają właściwej mocy, ogólnie to poprostu pana Kinga Diamonda nikt nie podrobi.
-
Deleted User 622
Ale Meta chyba nie chciała go podrabiać :> Poza tym świetnie scoverowali Kinga. Dzieki nim sięgnąłem po jego wykonania.Nomad pisze:Kurczę jak słuchałem takich utworów jak Evil czy Curse of the Pharaox to myślałem ,że to jakieś przeciętniactwo, dopiero w wykonaniu Mercyful Fate te utwory ,nabierają właściwej mocy, ogólnie to poprostu pana Kinga Diamonda nikt nie podrobi.