Też to przeczytałem... Możesz nie kupować ale ja SM muzyków nie używam. Na FB mam polubione z 10-20 stron zespołowych i większość to te gdzie grają znajomi. Twittera (X) totalnie nie używam, podobnie jak insta.nugz pisze: ↑pt sie 29, 2025 2:30 pm Recit w jednej linijce zawarł swoja historię z Kredkami, nawet ja to przeczytałem, i jak dla mnie, to w zupełności tłumaczy jego percepcję tej sytuacji i że może się ĄŻ TAK kręcić się koło smrodu wokół bandu.
Zresztą, nie wierzę, że gdyby teraz konkretne szambo wylało w którymś z Twoich ulubionych zespołów, ze zwykłej ludzkiej ciekawości byś nie obczaił sprawy, szczególnie w dobie sociali i informacji wyłożonych na tacy, nie kupuję tego![]()
A taką dramę w np. IM bym przeczytał, przyjął do wiadomości i tyle. Co tu drążyć? Muzycy odchodzą, inni przychodzą, a czasami wracają ci co odeszli. Zespoły się rozpadają, bo lidera poniosło (Iced Earth), no co zrobić.
Nikt nikogo tu nie przekona do swojego podejścia do życia i priorytetow w nim. Wracajmy do Kolorowych Kredek i ich dramy.
Ale wiesz, że jesteśmy na forum internetowym, którego głównym założeniem jest pisanie swojego zdania?Recit The Thornographer pisze: ↑pt sie 29, 2025 2:57 pm Zdziwienia są dobre. Zdziwienie może budzić wszystko, także szanuję Twoje zdziwienie. Tylko jak Cię zdziwi czemu jakiś dzik na ulicy założył dziwnie czapkę to nie wiem, czy będziesz komentował.