Ale idiotyczna jest "dyskusja" typu:panzerschreck pisze:Oczywiście, że się dyskutuje, jakby się nie miało dyskutować to czas zamknąć forum
- TFF ssie
- TFF jest zajebisty
Daruj sobie teksty typu, że jestem głuchy. To samo mogę napisać o Tobie
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Ale idiotyczna jest "dyskusja" typu:panzerschreck pisze:Oczywiście, że się dyskutuje, jakby się nie miało dyskutować to czas zamknąć forum

Taurus napisał coś więcej niż TFF ssieSiódmySyn pisze: Ale idiotyczna jest "dyskusja" typu:
- TFF ssie
- TFF jest zajebisty
Nie daruję sobie. Ty też pisz sobie o mnie co chcesz, opinia kogoś kto uważa TFF za album lepszy niż te z lat 80 i ma zdjęcie ze swoim basem w sepii na avatarze i tak jest mało istotnaSiódmySyn pisze:Daruj sobie teksty typu, że jestem głuchy. To samo mogę napisać o Tobie![]()
Na wszystkich nie zamierzam najeżdżać, tylko na tych którzy są głusi i którzy uważają że TFF jest lepszy niż albumy z lat 80SiódmySyn pisze:Jeśli jesteś debilem który ma zamiar najeżdżać na wszystkich którym TFF się spodobał, no to gratuluje ;p
Tak właśnie uważam i nie widzę w tym nic złego, zwłaszcza, że jak dla mnie albumy z lat 80, a te które wydawane są teraz to 2 różne bajki. Ja po prostu jestem w tej dzisiejszej bajce. Nie twierdzę, przecież, że albumy z lat 80 ssą, lubię je i często ich słucham.panzerschreck pisze:Ty też pisz sobie o mnie co chcesz, opinia kogoś kto uważa TFF za album lepszy niż te z lat 80
Taaa zajebisty argument przeciwko mnie. Pogratulować tylko.panzerschreck pisze:ma zdjęcie ze swoim basem w sepii na avatarze
Juz to gdzies pisałem w innym wątku ale powtorze Bruce zasługuje na pomnik w centrum LondynuIM_Power pisze:ps.2 jak dla mnie moment w The Talisman z 2.53-3.04 jest arcygenialny, co sądzicie...za Bruce'm czasem mogę nieprzepadać, ale wokalnie to jest geniusz, geniusz poprostu

IM_Power pisze:Siódmy Syn nie daj się
ps.brawa za ładny podpis, widać jeszcze młodzież do końca nie zwariowała ,ładnie,ładnie,cieszy![]()
Lol?jesper pisze:... jak na skinheada i kibola podpis faktycznie na miejscu.

dla czytelników i oglądaczy Rzepy wystarczy, ze jest nius o nowej płycie Iron Maiden. A tak swoją drogą, jak Rz czytam od lat, to nie pamiętam, by ten Cieślik coś mądrego napisał ...maidengraf pisze:Zwykłe bla bla...całość ustawiona -jeden za ,drugi przeciw...jeden i drugi bez konkretnych argumentów..takie sobie gadanie...

A argument o usilnie mrocznym (gotyckim?) wizerunku Iron Maiden zabija teledysk do "holy smoke"maidengraf pisze:Zwykłe bla bla...całość ustawiona -jeden za ,drugi przeciw...jeden i drugi bez konkretnych argumentów..takie sobie gadanie...