Teraz słucham...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Teraz słucham...
To już wyszło? Trzeba się zapoznać heh. Może umili oczekiwania na nowy album Deep Purple, który peeeewnie tych oczekiwań nie zaspokoi ;0
Tak- już mam. Słucham! (ps. też ukradłem ale już do mnie leci oryginał
)

Dopiero wyjdzieIgorW pisze:To już wyszło? Trzeba się zapoznać heh. Może umili oczekiwania na nowy album Deep Purple, który peeeewnie tych oczekiwań nie zaspokoi ;0
Z Deep Purple to akurat ma niewiele wspólnego. Oczywiście brzmienie gitary Morsea jest od razu rozpoznawalne, ale muzycznie to inna bajka raczej
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Oblukam na pewno, po sign of the hammer chcę więcejDeJMIeN Wielki pisze:Oblukaj sobie wszystkie płyty z lat 1982-1992, no i koncertówki Hell On Stage i pierwszy dysk Gods Of War Live
A u mnie dziś klasyka epickiego metalu

- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

Aż wstyd przyznać, że nie słuchałem tego wcześniej. Miazga!

- Nicko McBrain
- -#Long distance runner

Nie ma sprawiedliwości
Takim albumem Artillery wciąga nosem wszystkie te Kreatory, Exodusy i inne trashowe twory a płyt sprzedają tyle co nic
PS. Zanim ktoś mnie zechce zjeść to od razu nadmienię że lubię "wszystkie te Kreatory, Exodusy i inne trashowe twory" tylko że akurat ta płyta to z butów wyrywa, przynajmniej mnie
+1Kuba pisze:Takim albumem Artillery wciąga nosem wszystkie te Kreatory, Exodusy i inne trashowe twory a płyt sprzedają tyle co nicDobrze że chociaż hobbystycznie się im chce grać
![]()
A najnowsza jeszcze lepsza
Kiedyś jakoś mijałem się z płytami Roba, ale teraz jak przesłuchałem to, to stwierdziłem, że nie wiadomo dlaczego czekałem tak długo
- Nicko McBrain
- -#Long distance runner

- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

- Elevatorman
- -#Clansman

bo ta płyta wyrywa z butów jak mało która w ostatnich latachKuba pisze: tylko że akurat ta płyta to z butów wyrywa, przynajmniej mnie
u mnie znowu GIAA
już nie mam tu najwięcej postów

- Elevatorman
- -#Clansman

zajebisty oldskul!!
Eminem - Relapse
Łykam wszystko w gorę od The Marshall Mathers LP
Nie słuchałem Eminema w gimnazjum (wielu osobom jakoś się tak kojarzy), więc nadrabiam - kawał świetnej muzyki
Rozkopuje dupę!