Teraz słucham...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Teraz słucham...
Eee tam Asphyx inna bajka całkowicie do porównywania. Napalm Death w sumie nigdy mnie jakoś nie jarał. Znaczy posłucham , szanuję ale bez jakiś spustów. Terrorizer bardziej mi wszedł 
- Elevatorman
- -#Clansman

mnie nowy Asphyx w ogóle nie zainteresował. Przeleciała sobie płyta, ale jakoś nic wielkiego. Trochę deathu trochę doomu i tyle typowy Asphyx 
Elevatorman pisze:jak to nowe horn of the rhino ? zjechałem do domu i mam problemy z netem
Sympatyczne
To tak po pierwszym przesłuchaniu.

Wreszcie udzielił mi się odpowiedni nastrój bo się ostatnio przeprosiłem z tymi wydawnictwami.
- Elevatorman
- -#Clansman

czujecie w Crippled Pink Floyd
? mam wrażenie że miejscami nawet wokal "stara się" być floydowski
u mnie Earth leci bo Drogę czytam a to najlepiej pasuje. Genialny to zespół. PIĘKNA muzyka.
u mnie Earth leci bo Drogę czytam a to najlepiej pasuje. Genialny to zespół. PIĘKNA muzyka.
Zgadzam się z tobą , w wielu momentach czuję się klimat i płynność jakby wyjetą z " Shine on U Crazy Diamond " czy chociażby tego luznego flowu z płyty " Meddle " . Ja nie mam nic przeciwko , bo dzięki temu album fajnie wchodzi. Nie zdziwię się jak ktoś kiedyś powie że ten album to był tribute dla Floydów.
U mnie ostatni Machine Head. Kurde czemu w twórczości tego zespołu podobają mi się jedynie dwie ostatnie płyty ?
U mnie ostatni Machine Head. Kurde czemu w twórczości tego zespołu podobają mi się jedynie dwie ostatnie płyty ?
- Elevatorman
- -#Clansman

jeszcze też King Crimson czasem mam wrażenie. Tak ja też nie mam nic przeciwko, wręcz przeciwinie, tylko czasem ta nowocześniejsza maniera wokalna boli moje serce w zestawieniu z tym floydowskim 
Taka mała dygresja , apropo twoich słów..
Czy ktokolwiek dziś nie zapożycza z King Crimson ?
Wszędzie widzę inspirację ich graniem , Opeth , Wilson , CBP , zapewne jeszcze Storm Corrosion .
Czy ktokolwiek dziś nie zapożycza z King Crimson ?
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

- Elevatorman
- -#Clansman

na noc Coil to piękna sprawa.
ktoś tu nawet ostatnio marudził, że jest tego floydowania za dużoElevatorman pisze:czujecie w Crippled Pink Floyd ? mam wrażenie że miejscami nawet wokal "stara się" być floydowski
dla mnie ta płyta to "pure awesome"
już nie mam tu najwięcej postów

- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Płyta od początku do końca genialna
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

- IronCezarek
- -#Clairvoyant

świetny album
Trzeba znać
Nie spodziewałem się niczego. A całkiem miło zostałem zaskoczony. Nadmienię może jedynie że jak ktoś szuka tu czegokolwiek związanego z Iron Maiden to może z czystym sumieniem płytę ominąć szerokim łukiem. No chyba że ja głuchy jestem
Są momenty że grzeją aż miło
No coś mnie tak ostatnio na Lordi wzięło.

Trouble - s\t
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman