Legacy of the Beast World Tour 2018 - spekulacje
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Legacy of the Beast World Tour 2018 - spekulacje
IgorW - jakbyś mi to z ust wyjął. Właśnie tego obawiam się najbardziej, te postacie są jak z jakiejś dziecięcej kreskówki, na telefon - ok, na ekranach i płachtach o długości 20 metrów - nie wyglądałoby to najfajniej, niczym taki ogromny komiks, zatem szczyt kiczu. Bruce powiedział, że a i owszem do gry nawiążą ale "nie zupełnie".
Ostatnio zmieniony sob maja 05, 2018 2:40 pm przez RALF, łącznie zmieniany 1 raz.
Przecież gdyby pokazywali na ekranach tak durne grafiki, to by się stali pośmiewiskiem świata, to nie jest fajne. Chyba mają oczy.
- Załączniki
-
- images (1).jpg (8.68 KiB) Przejrzano 4037 razy
Wystarczy, że jako intro pokażą efekty specjalne z gry 
Ale postaci z gry są przede wszystkim słabej jakości. One na telefonie nie wyglądają najlepiej, a co dopiero na wielkim ekranie.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków), Wishbone Ash (Warszawa), Monstrum (Rzeszów), Soen (Kopenhaga)
03: Lady Pank, Zalewski, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
Hehe mój Tata, średnio znający zespół, bardziej bym powiedział - osłuchany podczas mojego dorastania, będąc na Final Frontier, Maiden England i Book of Souls mówił że ma istne deja vu. Dla niego to tylko kolor sceny się zmienia i z 6-7 piosenek a tak to nie rozumie stwierdzenia, że nowa trasa to zupełnie "coś nowego"

Zachowajmy ciut rozsadku.
Postacie z gry sa inspirowane Edkiem z lat 80tych, a nie odwrotnie. To gra czerpie ze starych czasow, więc po co byloby wykorzystywac postacie z gry ktore tak naprawdę swoje zrodlo maja z oryginalnych grafik?
To byloby jakieś bezsensowne kolo
Postacie z gry sa inspirowane Edkiem z lat 80tych, a nie odwrotnie. To gra czerpie ze starych czasow, więc po co byloby wykorzystywac postacie z gry ktore tak naprawdę swoje zrodlo maja z oryginalnych grafik?
To byloby jakieś bezsensowne kolo