Legacy of the Beast World Tour 2018 - trasa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

Re: Legacy of the Beast World Tour 2018 - trasa
Berlin zaliczony! Świetna forma muzyków. Ten obiekt zawsze mi sie podobał. Kilka razy już tam byłem i ten amfiteatr robi na mnie ogromne wrażenie. Troche z mojego miejsca przez polowe koncertu słabo widziałem Nicko. Później było lepiej. Dobór utworów na te trase tez mi sie podoba, chociaż wiadomo coś by mogli delikatnie zmienić. Zamiast któregos z długich utworow z ery Blazea mogliby wymienić to na, krótszy Man on the Edge choćby i dodac jakiegoś Wratchchilda do kompletu. Ogolnie rzecz biorąc bardzo zadowolony wyszedłem z tego koncertu. Killswitch Edgage to w ogóle nie kapela na mój gust. Stałem i wyczekiwałem głównej gwiazdy
. Ludzi masa. Z dołu było świetnie wszystko widać. Ładnie to się wszystko prezentowało. Widać było że na takich utworach jak 2 Minutes albo Number of the Beast i Hallowed ludzie najlepiej się bawili
.
Szczerze mówiąc nie wiem gdzie trzebaby stać lub siedzieć żeby dobrze widzieć Nicko przez cały koncertAdrian S.O.S. pisze: ↑czw cze 14, 2018 2:37 pm Berlin zaliczony! Świetna forma muzyków. Ten obiekt zawsze mi sie podobał. Kilka razy już tam byłem i ten amfiteatr robi na mnie ogromne wrażenie. Troche z mojego miejsca przez polowe koncertu słabo widziałem Nicko. Później było lepiej. Dobór utworów na te trase tez mi sie podoba, chociaż wiadomo coś by mogli delikatnie zmienić. Zamiast któregos z długich utworow z ery Blazea mogliby wymienić to na, krótszy Man on the Edge choćby i dodac jakiegoś Wratchchilda do kompletu. Ogolnie rzecz biorąc bardzo zadowolony wyszedłem z tego koncertu. Killswitch Edgage to w ogóle nie kapela na mój gust. Stałem i wyczekiwałem głównej gwiazdy. Ludzi masa. Z dołu było świetnie wszystko widać. Ładnie to się wszystko prezentowało. Widać było że na takich utworach jak 2 Minutes albo Number of the Beast i Hallowed ludzie najlepiej się bawili
.
-
Deleted User 4783
chyba nad nim z tyłu gdzie Bruce lata xD
-
Deleted User 4783
Nie jest to tak bardzo nieprawdopodobne, mogą zacząć od kilku stadionowych gigów w Europie na rozgrzewkę przed trasą w Ameryce. Kto wie...
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Powrot do Polski już w 2019? Nie sądzę.
- hipcio_stg
- -#Moonchild

- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Dlaczego? Ja raczej jestem ostrozny w przewidywaniach.
Też jestem ostrożny, aczkolwiek jest to możliwe, podobnie było podczas ME: w 2013 dwa koncerty halowe w Polsce, a rok później stadion. Osobiście jestem za.
Stadionowym koncertom Maiden w Polsce mówię zdecydowane NIE. Chociaż gdyby do tego doszło, to pewnie kupię bilet.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Mam dokładnie tak samo
Wiadoma sprawa, hala to hala. A najlepiej jakby zagrali w jakimś niewielkim klubie
Może w 2019 Stodoła? 
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

We Wrocku byłem bliski omdlenia, a jednak stadionówki dla mnie mają specyficzny feel, jakąś wartość dodaną, pewnie ze względu na budowę obiektu dającą atmosferę wspólnoty, więc mimo wszystko znowu poszedłbym.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ja bym zamienił gig w Polsce na jakiś zagraniczny z tanimi lotami i noclegami, nie dla polskiej dziczy
-
Deleted User 4783
kwestia osobista Dzosef... nie jest to niemożliwe, tym bardziej, że mają u nas 2 sold out-y. Zobaczymy, a tymczasem cieszmy się na 2 x Kraków. Miesiąc i 12 dni! 
-
Deleted User 4783
ktoś robi Pragę i bierze udział w losowaniu FTTB? Mam nadzieję, że wylosuję, to chętnie kogoś wezmę, ale jak się nie uda, to chętnie się do kogoś przyłączę 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Uslyszalem dobrze naglosnione Maiden. Wciąż w szoku 
-
Deleted User 4783
Czyli z koncertu na koncert się poprawiają widać... zobaczymy jak zabrzmią na wolnej przestrzeni w Pradze. 2 dni!!!
Trzy dni, to jest w środęThe_Alchemist pisze: ↑ndz cze 17, 2018 10:02 am Czyli z koncertu na koncert się poprawiają widać... zobaczymy jak zabrzmią na wolnej przestrzeni w Pradze. 2 dni!!!
-
Deleted User 4783
ale my jedziemy już we wtorek xD