Blaze Bayley
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Blaze Bayley
Bezdyskusyjnie idę
Super zapowiada się koncertowo 2014 tyle że rujnująco dla kieszeni hehehe 
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

O ile twórczo Blaze skończył się dla mnie już jakiś czas temu i obecnie pod tym względem sięgnął już dna, to na jego koncert zawsze chętnie się wybiorę, bo jest to gwarancja dobrej zabawy. Pod warunkiem, że w secie nie ma kawałków Iron Maiden z czasów Dickinsona, bo wtedy niestety robi się niesmacznie... Ale kiedy jest to miks jego solowych dokonań - gdzie ma kilka genialnych kawałków - z jego twórczością w Iron Maiden, której najwyraźniej wstydzą się obecnie Harris i spółka, to jest to masa naprawdę fajnego materiału. Jestem na przynajmniej jednym koncercie, a jeśli ktoś się waha, to niech przestanie i zamiast na Di'Anno dwa razy pójdzie na Blejza, bo to są dosłownie dwa muzyczne światy, które obecnie ciężko obecnie porównywać...
W pełni się zgadzamMr.Hankey pisze:na jego koncert zawsze chętnie się wybiorę, bo jest to gwarancja dobrej zabawy. Pod warunkiem, że w secie nie ma kawałków Iron Maiden z czasów Dickinsona, bo wtedy niestety robi się niesmacznie... Ale kiedy jest to miks jego solowych dokonań - gdzie ma kilka genialnych kawałków - z jego twórczością w Iron Maiden, której najwyraźniej wstydzą się obecnie Harris i spółka, to jest to masa naprawdę fajnego materiału.
A utwory dickinsonowe to chyba tylko były na akustycznych koncertach? Jakoś nie kojarzę, żeby coś było na "normalnych"...
www.MetalSide.pl
- morgoth666
- -#Prodigal son

Świerzy wywiad z Blazem.
Wywiad z Blazem (zupełnie świeżutki) przy okazji wizyty w Polsce w 2014 roku:
http://www.magazyngitarzysta.pl/ludzie/ ... ayley.html
http://www.magazyngitarzysta.pl/ludzie/ ... ayley.html
Jak to jest z biletami, ktoś się orientuje? Przejade się do Poznania/ew. Łódź.
a w Łodzi jest Blaze?
Racja, coś mi się pomyliło. Poznań zatem.
Good one!
Pisałem do Iron Relamsmasm Productioncs jak to właśnie z tymi biletami. Mają być w ciągu najbliższego tygodnia podane ceny i szczegóły dystrybucji na wszystkie sześć koncertów.
Ale z racji, że koncert w Progresji kosztuje 40 to takiej ceny bym się spodziewał na pozostałych.
Ja lecę do Krk.
Pisałem do Iron Relamsmasm Productioncs jak to właśnie z tymi biletami. Mają być w ciągu najbliższego tygodnia podane ceny i szczegóły dystrybucji na wszystkie sześć koncertów.
Ale z racji, że koncert w Progresji kosztuje 40 to takiej ceny bym się spodziewał na pozostałych.
Ja lecę do Krk.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Blaze gościnnie w bardzo fajnym, pełnym dobrej energii kawałku norweskiego zespołu Grimskull (z podobnym riffem jak w "Of Wolf And Man" Larsa, Kirka, Jamesa i wtedy Jasona):
www.youtube.com/watch?v=BOAtJxpfO54
www.youtube.com/watch?v=BOAtJxpfO54
Blaze w Progresji za 40 zł? Bardzo przyzwoicie. Kilka lat temu za jego koncert w Progresji płaciłem chyba 70zł.
I do tego Progresja przeniosła się w bardziej cywilizowane miejsce, kolejny plus.
I do tego Progresja przeniosła się w bardziej cywilizowane miejsce, kolejny plus.
Wiadomo już, co z tymi biletami? Nic nie mogę znaleźć na Poznań, a koncert zaraz za pasem.
-
Deleted User 804
Wersja kolekcjonerska(być może tylko taka będzie) ma być dostępna w sprzedaży pod koniec stycznia.
Kicha z koncertu we Wrocku na ten moment, ale starają się zorganizować go gdzie indziej.
http://www.blazebayley.net/default2.htm
http://www.blazebayley.net/default2.htm
czy ktos sie orientuje gdzie mozna nabyc bilety na B. w Poznaniu bo szukalem w necie i nic...
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Deleted User 804 wyżej napisał, że być może będą dostępne dopiero pod koniec stycznia.
"Sadly we are not going to be performing at Madness Club in Wroclaw in March, as the venue is closing down in 2 weeks. We are looking for a replacement show in Wroclaw, hopefully we'll be able to announce it soon."
Kurde rzeczywiście Madness we Wrocławiu odpada, szkoda bo lubię ten klub i liczyłem na kolejny udany koncert, oby znaleźli inną miejscówkę, a jak nie to bijem na Poznań.
Kurde rzeczywiście Madness we Wrocławiu odpada, szkoda bo lubię ten klub i liczyłem na kolejny udany koncert, oby znaleźli inną miejscówkę, a jak nie to bijem na Poznań.
Kurcze co jest ? Na razie tylko do Warszawy bilety sprzedają ? Kiedy rusza sprzedaż na koncert w Krakowie bo nic nigdzie nie mogę znaleźć
? Wiecie coś ?
Jak wyżej ktoś pisał- do końca stycznia mają być w dystrybucji...
Dziwnie, że tak późno z tym ruszają.
Dziwnie, że tak późno z tym ruszają.
wrocław liverpool