Budziol pisze:nie mogą być lepsi skoro rżną z IRONów
mogą
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
+1pucha pisze:Mimo że wielbię Arię i większość ich płyt, to nowy album póki co mooooocnooo przeciętny - nie ma nerwa i ognia. Maiden zdecydowanie więcej ognia miało na ostatnich dwóch płytach niż Aria.
Co racja to racja, ale dla mnie ostatni zajebisty krążek Arii to "Krieszczenije Ogniom", od tamtej pory raczej tendencja spadkowa. Natomiast Maiden... Zarówno AMOLAD jak i TFF uwielbiam. Ale faktem jest że opinie są jak dziury w d****e - każdy ma swoją.Budziol pisze:co osoba to opinia
Feniksa nie słuchałem, ale zgodzę się że następny krążek to zdecydowanie niższy poziom, podczas gdy KO chyba wchodzi w mój TOP15.pucha pisze:Co racja to racja, ale dla mnie ostatni zajebisty krążek Arii to "Krieszczenije Ogniom", od tamtej pory raczej tendencja spadkowa.

No nie ma co, zalatuje "Fear Of The Dark" jak nic. Momentami aż za bardzo wręcz. Ale niekiedy dobrze sobie posłuchać i tego.Adrian S.O.S. pisze:Lubie wracać bardzo do Night Is Shorter Than Day. Ta płyta ma bardzo znajomy, ale bardzo fajny klimat Fear Of The Dark.

269,99 dokładnie. Natrafiłem na to w poznańskim M1 przy ulicy Szwajcarskiej. Niestety był tylko jeden box. Nie wiem czy mieli tylko te sztuke na sklepie czy moze wcześniej już się wyprzedały.krusejder pisze:ile za to dałeś ? I gdzie to jest jeszcze dostępne?