Wyjazd do Dortmundu - FAQ
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wyjazd do Dortmundu - FAQ
Ale to jest dziwne bo na oficjalnej stronie IM Stuttgart niby nie jest wyprzedany, a na ich stronce (Niemcow) biletow brak 
How long on this longest day...
Pewnie nie robią już aktualizacji tak często tam bo im się nie chce 
Mini Barek z pewnością będzie, to już standard w autokarach. A co do tego gratisu to nie przesadzajmy, najwyżej zapłaci się 1zł za kubek wrzątku i już. Jakoś przeżyjemy.Premus pisze:Ok powtarzam pytanko- WICKER MAN możesz sie dowiedzieć czy w autobusie będzie dostępna kawa,herbata oczywiście gratis .
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Dowiem się i dam Wam znać w tygodniu. Myślę, że da się to załatwić.Premus pisze:Ok powtarzam pytanko- WICKER MAN możesz sie dowiedzieć czy w autobusie będzie dostępna kawa,herbata oczywiście gratis .
Nie rob sobie jaj i nie strasz! Czegos takiego to by za granice nie wpuscili nie mowiac o tym ze to sredek zimy wiec nie dosc zebysmy sie rozkraczyli gdzies po drodze to jeszcze zamarzli!jesper pisze:"Shortcut" na wyjazd do Dortmundu podstawia autokar tej klasy tak więc na kawę czy herbatę możecie liczyć jedynie z włas
az mi sie goraco na serduchu zrobilo! 
Jak bylem maly z rodzicami czyms takim jezdzilem!
Brawo dla Ciebie :beer
Jak bylem maly z rodzicami czyms takim jezdzilem!
Brawo dla Ciebie :beer
Dobre
:D:D
Czy ktoś wybierający się na koncert z Lublina mógłby mi mniej więcej wypisać kosztorys całego wyjazdu (Od Lublina do Lublina). Na ten wyjazd się zapewne nie załapię (:(), ale warto wiedzieć i tak...
Czy ktoś wybierający się na koncert z Lublina mógłby mi mniej więcej wypisać kosztorys całego wyjazdu (Od Lublina do Lublina). Na ten wyjazd się zapewne nie załapię (:(), ale warto wiedzieć i tak...
Jak oni takie autokary ( rakiety ) podstawiają to ja nie wiem jakim samolotem my będziemy leciećjesper pisze:... krótko mówiąc JELCZ 272 MEX ("Ogórek") RZĄDZI
Zeppelinem. Płomienna wycieczka 
... ja jadę z Lublina - jednak tydzień przed koncertem wyjezdzam z brejdakiem samochodem do Essen ... ale póki co na dzień dzisejszy trochę czarno widzę ten cały wypadFreeze pisze:
No cóż, samochodem jednak najlepiej. U mnie największą barierą były chyba finanse i czas, trochę to jest tłuc się od Lublina do Poznania itd.
... wiesz dla chcącego nic trudnego - pierwotnie sam miałem takie plany wyjazdu autokarem z Shortcut, jednak miałem troche farta bo brejdak cioteczny pracuje w Essen i praktycznie na cały listopad przyjezdza do Polski i wraca pod koniec miesiąca, tak więc chwyciłem okazję
... jednak tak jak napisałem wcześniej rzeczywistośc może jeszcze zweryfikować te plany wyjazdu 
Prawda. No ale z początku uznałem to za nierealne raczej, a teraz już trochę za późno... Faktycznie niezła okazja ;] Życzę powodzenia w realizacji planów 
J. mnie się wydaje że lepszy będzie San przygotowany na taka pogodę tj. zimę

-
Deleted User 2259
Premus pisze:J. mnie się wydaje że lepszy będzie San przygotowany na taka pogodę tj. zimę
Takim czymś ,na pewno dojedziecie
pomalowalo by sie w kolory Ironow, Edka by sie walnelo i mozna jechac 
UP THE IRONS ! ! !
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Wszyscy by wiedzieli, że przyjechała ekipa z Polski 
A ja mam takie pytanko bo na oficjalnej stronce Maiden jest taki komunikat- "SOLD OUT? Think again..." i o co tam dokladnie chodzi, i czy jest szansa na bilety do Dortmundu ??
How long on this longest day...
Sold out = wyprzedane. Nie ma biletów. Szukać możesz na ebay, allegro itp, może ktoś odsprzeda.